Imie dla Dziecka:)
Rozpoczęte przez
Marcinnl2
, 17 wrz 2009, 16:12
100 odpowiedzi na ten temat
Napisany 26 lutego 2010 - 15:06
Proponuję dla dziewczynki Hania
a dla chłopczyka Kacperek

Napisany 20 marca 2010 - 21:10
Ja z zona uzgodnilem tak: jak dziewczynka to ja wybieram imionko, a jak chlopczyk to zona.
jednak wybor padl na Zone i mamy synka o imieniu Vincent ( Vini ), a drugie imie to Sylwester.
a corcia bedzie Anastazja (Ana, Anusia) drugie imie bedzie do wyboru Sybilla, Daria lub Magdalena
jednak wybor padl na Zone i mamy synka o imieniu Vincent ( Vini ), a drugie imie to Sylwester.
a corcia bedzie Anastazja (Ana, Anusia) drugie imie bedzie do wyboru Sybilla, Daria lub Magdalena

Napisany 02 czerwca 2010 - 16:40
Mnie się podobają imiona dla dziewczynki Kinga, Weronika dla chłopaka Aleksander, Maksymilian Bernard
Napisany 03 czerwca 2010 - 14:58
A ja bym dal "Pani"
Wszedzie bedzie budzic respekt, bo wszyscy beda mowic "na Pani" 
"Do odpowiedzi Pani Kowalska"

"Do odpowiedzi Pani Kowalska"

Naczelny Maruda Kraju, ignorant i wielki upierdliwiec.
Napisany 19 lipca 2010 - 18:19
My też stoimy przed wyborem. Ja dla córki, żona dla synka. Natalia lub Piotr. A żeby było weselej, to to są imiona naszych niespełnionych miłości z młodości...
:D:D

Napisany 21 lipca 2010 - 09:56
Patrycja:p Natalia:p:p Jakub:p:p:p
Ile jeszcze razy będziesz powtarzał te piękne imiona?? Na poprzedniej stronie masz aż 2 posty, tutaj kolejny...a nie chce mi się już sprawdzać co było wcześniej.
Napisany 21 lipca 2010 - 10:01
Ile jeszcze razy będziesz powtarzał te piękne imiona?? Na poprzedniej stronie masz aż 2 posty, tutaj kolejny...a nie chce mi się już sprawdzać co było wcześniej.
nabijacz postów :jump:
Napisany 21 lipca 2010 - 11:29
Tutaj licznik postów jest wyłączony, ale nie widzę powodów aby pisać non stop to samo

Napisany 21 lipca 2010 - 11:34
Proszę wrócić do tematu 
za kolejne dublowanie postów będą upomnienia....

za kolejne dublowanie postów będą upomnienia....
Napisany 26 lipca 2010 - 17:05
Mój syn ma na imię Mateusz a chciałem żeby miał tak jak ja. Druga strona nie chciała się zgodzić i jest Mateusz co w sumie podoba mi się i pasuje do mojego urwisa. Trzeba się poważnie zastanowić, decyzja na całe życie.
p.s.
ja uległem i nie ma mojego imienia ale do komunii go nie puszczę choćby nie wiem co
p.s.
ja uległem i nie ma mojego imienia ale do komunii go nie puszczę choćby nie wiem co