3 strona bzdur i nic konkretnego widzisz to ? każdy chce w jakis sposób pomuć ok fajnie ale muszę strony cofać i cofać aby zobaczyć czy jest może lista na niedzielnego spota .
Nie gratuluj bo nie masz powodu do tego .
Po co jest temat POGADUCH & BIEŚIAD ????????
do jasnej choinki napisałem JEDEN post odpowiadając na konkretne pytanie i Ty masz do mnie pretensje?
Z jednej strony chcecie luzu w tym wątku a z drugiej strony sami sobie spamujecie i macie o to do mnie pretensje.
Kiedy napialem pierwszego posta o zdjęciach - trzeba bylo przyjąć do wiadomości bo
takie są zasady na forum dotyczące zdjęć. Jednak wolicie dyskutować i wszystko trzeba tłumaczyc łopatologicznie, ja zamiast na początku rozdać ostrzeżenia dla podważających decyzje administracyjne, chcąc, zeby bylo dobrze wdaje sie w dyskusje, wyjasniam, prosze.
I czym sie konczy?
Ze jakiś kolega, ktorego nawet nigdy nie widzialem, ktory ma (liczonych) postów poucza mnie, co moze, a czego nei moze pisać administrator, a Ty mu wtórujesz.
Jesli dostosowalibyście sie i przyjeli do wiadomości, ze wstawianie tylu zdjęć na raz nie jest mile widziane na forum to nie byloby OT. Kto jest więc winien OFFa?
W wątku jest tyle spamu, ktory moderatorzy na wyraźne moje (i nie tylko moje) prośby nie usuwali i nie reagowali na niego, a Ty i jakiś młody czepiacie sie wyjasnien administracyjnych.
Zapowiadam więc - że
każdy spamtekst w tym wątku, do odwołania, będzie nagradzany zgodnie z regulaminiem.
Przepraszam z góry rozsądnych kolegów, ktorym sie czasem cos wymsknie - niestety nie bede mógł jednych karać a innych nie, wiec prosze Was o wstrzemięźliwość.
Wieloktotnie powtarzałem i prosilem, zebyśmy trzymali samodyscypline, ale skoro nie - to nie. Wg życzenia.
Osoby upominające mnie o spamowaniu mogą zobaczyc, czy sami nie spamowali.
Zgodnie z prośbą, wątek oczyszczony z ostatniego spamu (mozna zobaczyć
TU przy okazji widać, kto ma największe pretensje i ile sam spamuje.
to dziala od teraz, wiec po prostu prosze sie opanowac.