Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

-= NIEDZIELNE Spoty Poznań =-

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
2316 odpowiedzi na ten temat

#1821 OFFLINE   djlotus

djlotus

Zbanowany

• 345 postów

Napisany 28 stycznia 2010 - 23:34

Lotus już to sprawdził i jest zadowolony :) Sorki, że się wypowiadam w Twoim imieniu Lotus, ale tak jest no nie?? ;)

ALE TO NIE JEST TEMAT DO SPAMOWANIA ;)

Wszystko jest już jasne ;)

niema problema

ps ja się nie piszę na spota w ten wekend ponieważ mam wekend pracowity moze na drógi tydzień do was dołączę
[SIGPIC][/SIGPIC]Jeżeli fotoradar strzeli ci fotkę to znaczy że masz za wolne auto :p
Nie próbuj przechytrzyć fotoradaru ! bo tylko mi zdąży zrobić zdjęcie samej maski :smiech:
Jeżeli masz jakieś pytanie lub chciał byś znaleźć odpowiedź na twoje pytanie to tu masz rozwiązanie i odpowiedź na twoje pytanie [KLICK]

#1822 OFFLINE   CaponeAl

CaponeAl
  • 224 postów

Napisany 29 stycznia 2010 - 08:48

Ja w tą niedzielę również odpadam ze spota, ale za tydzień będę :)

#1823 OFFLINE   Tuptus

Tuptus

Tomek

• 1 341 postów
  • Województwo: wielkopolskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.2 16v Z22XE

Napisany 29 stycznia 2010 - 11:31

to co? odwołujemy w ten weekend spota ?

#1824 OFFLINE   getor

getor

na drugie mam Marcin:-)

• 418 postów

Napisany 29 stycznia 2010 - 11:33

My też na tą niedzielę odpadamy, więc.....

to co? odwołujemy w ten weekend spota ?

[CENTER]GETORIUS B.I.G

:DObcy są wśród nas.Dowodem na to są tabliczki z napisem ''OBCYM WSTĘP WZBRONIONY'':D

#1825 OFFLINE   macin87

macin87
  • 33 postów

Napisany 29 stycznia 2010 - 12:10

Mi tez niezbyt pasuje, sesyjka itp:/ ale za tydzień bym był na 100% :D

#1826 OFFLINE   DEV

DEV
  • 15 postów

Napisany 29 stycznia 2010 - 18:12

ale irfanview jest świetnym programem do oglądania fotek, ew. zmniejszenia jednej fotki. Zmniejszanie większej ilości jest uciążliwe.

wcale nie jest uciążliwe, wystarczy wcisnąć jeden przycisk i zmniejszać możesz całe stosy zdjęć:looz:

to jest ten spot w tą niedziele ?

#1827 OFFLINE   cita

I'm back :P

• 4 748 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 29 stycznia 2010 - 18:17

3 strona bzdur i nic konkretnego widzisz to ? każdy chce w jakis sposób pomuć ok fajnie ale muszę strony cofać i cofać aby zobaczyć czy jest może lista na niedzielnego spota .
Nie gratuluj bo nie masz powodu do tego .
Po co jest temat POGADUCH & BIEŚIAD ????????

do jasnej choinki napisałem JEDEN post odpowiadając na konkretne pytanie i Ty masz do mnie pretensje?

Z jednej strony chcecie luzu w tym wątku a z drugiej strony sami sobie spamujecie i macie o to do mnie pretensje.
Kiedy napialem pierwszego posta o zdjęciach - trzeba bylo przyjąć do wiadomości bo takie są zasady na forum dotyczące zdjęć. Jednak wolicie dyskutować i wszystko trzeba tłumaczyc łopatologicznie, ja zamiast na początku rozdać ostrzeżenia dla podważających decyzje administracyjne, chcąc, zeby bylo dobrze wdaje sie w dyskusje, wyjasniam, prosze.

I czym sie konczy?
Ze jakiś kolega, ktorego nawet nigdy nie widzialem, ktory ma (liczonych) postów poucza mnie, co moze, a czego nei moze pisać administrator, a Ty mu wtórujesz.

Jesli dostosowalibyście sie i przyjeli do wiadomości, ze wstawianie tylu zdjęć na raz nie jest mile widziane na forum to nie byloby OT. Kto jest więc winien OFFa?
W wątku jest tyle spamu, ktory moderatorzy na wyraźne moje (i nie tylko moje) prośby nie usuwali i nie reagowali na niego, a Ty i jakiś młody czepiacie sie wyjasnien administracyjnych.

Zapowiadam więc - że każdy spamtekst w tym wątku, do odwołania, będzie nagradzany zgodnie z regulaminiem.

Przepraszam z góry rozsądnych kolegów, ktorym sie czasem cos wymsknie - niestety nie bede mógł jednych karać a innych nie, wiec prosze Was o wstrzemięźliwość.

Wieloktotnie powtarzałem i prosilem, zebyśmy trzymali samodyscypline, ale skoro nie - to nie. Wg życzenia.

Osoby upominające mnie o spamowaniu mogą zobaczyc, czy sami nie spamowali.
Zgodnie z prośbą, wątek oczyszczony z ostatniego spamu (mozna zobaczyć TU przy okazji widać, kto ma największe pretensje i ile sam spamuje.

to dziala od teraz, wiec po prostu prosze sie opanowac.

#1828 OFFLINE   Arasov

Arasov

Zbanowany

• 217 postów

Napisany 29 stycznia 2010 - 18:38

do jasnej choinki napisałem JEDEN post odpowiadając na konkretne pytanie i Ty masz do mnie pretensje?

Nie nie mam do bo za co za jeden post , ale sam prostowałeś mnie i co nie których ze do spamu są pogaduchy , a do takich tematów jak foto jak i co to też jest dział !
Wieć Kuba widzisz spam i co nie grzmisz ?
I nie róbmy teraz wielu stron pouczania sie co i gdzie bo kazdy powinień wiedzieć
A co do kolegi wojtass to nie mam pojecia co miał na mysli widocznie cos go uraziło jest szczerym człowiekiem nie wiem trza sie go spytac

#1829 OFFLINE   speed

speed
  • 96 postów

Napisany 30 stycznia 2010 - 02:16

31.01.2010r. godzina 15:00 -->> parking M1*

LISTA:[/B]

1. Speed & Izka
2.
3.

* Parking M1 z racji tego, że mamy temperaturę w granicach min -2 max 1 stopnia, a drugim powodem jest to, że nikt nie chcę go odśnieżyć :p, kolejnym powodem może być to że znaczna część ekipy na ten weekend się wykruszyła więc tak na serio wsjo jedno gdzie się spotkamy. :)
Dodany obrazek

Dodany obrazek

#1830 OFFLINE   Genas

Genas

Już nigdy nie kupię Omegi

• 1 247 postów
  • Województwo: nie mieszkam w Polsce

Napisany 30 stycznia 2010 - 15:42

LISTA:

1. Speed & Izka
2. Genas
3.

* Parking M1 z racji tego, że mamy temperaturę w granicach min -2 max 1 stopnia, a drugim powodem jest to, że nikt nie chcę go odśnieżyć :p, kolejnym powodem może być to że znaczna część ekipy na ten weekend się wykruszyła więc tak na serio wsjo jedno gdzie się spotkamy. :)

#1831 OFFLINE   djlotus

djlotus

Zbanowany

• 345 postów

Napisany 30 stycznia 2010 - 19:19

LISTA:

1. Speed & Izka
2. Genas
3.

poprawiłem kolorek:)
[SIGPIC][/SIGPIC]Jeżeli fotoradar strzeli ci fotkę to znaczy że masz za wolne auto :p
Nie próbuj przechytrzyć fotoradaru ! bo tylko mi zdąży zrobić zdjęcie samej maski :smiech:
Jeżeli masz jakieś pytanie lub chciał byś znaleźć odpowiedź na twoje pytanie to tu masz rozwiązanie i odpowiedź na twoje pytanie [KLICK]

#1832 OFFLINE   cita

• 4 748 postów

Napisany 30 stycznia 2010 - 22:20

LISTA:

1. Speed & Izka
2. Genas
3. cita

#1833 OFFLINE   Drol Notab

Drol Notab
  • 133 postów

Napisany 30 stycznia 2010 - 22:29

Ja Was ciepło pozdrawiam. I do zobaczenia może za tydzień.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bo wypadek to dziwna rzecz.
Nigdy go nie ma, dopóki się nie wydarzy
- Kubuś Puchatek

#1834 OFFLINE   STELMA

STELMA

na drugie mam TOMEK

• 24 postów

Napisany 30 stycznia 2010 - 23:17

nie takim mrozom stawialismy czoła :)

LISTA:

1. Speed & Izka
2. Genas
3. cita
4. stelma

* Parking M1 z racji tego, że mamy temperaturę w granicach min -2 max 1 stopnia, a drugim powodem jest to, że nikt nie chcę go odśnieżyć :p, kolejnym powodem może być to że znaczna część ekipy na ten weekend się wykruszyła więc tak na serio wsjo jedno gdzie się spotkamy. :)[/QUOTE]

#1835 OFFLINE   mario.g

mario.g
  • 110 postów
  • Silnik: 2.5 V6 X25XE

Napisany 30 stycznia 2010 - 23:44

Jeśli biega o mnie to rzadko się ostatnio odzywam i na spota poraz kolejny nie dobiję...
...ale i tak lubię Was "śledzić" na forum... i napewno do Was w końcu dojadę:D
Pozdro dla wszystkich;)

#1836 OFFLINE   cita

• 4 748 postów

Napisany 31 stycznia 2010 - 10:02

No i po spocie, a tu cisza, jak makiem zasiał. Czyżby jakies fochy? :p

Na spota przyjechali wszyscy z listy oraz całkiem sporo osob, ktorzy sie na liste nie wpisali.
Przyjechali w grupce, pewnie przypadkiem - w koncu do M1 prowadzi jedna droga i nie trudno spotkac sie dojeżdzając a na koniec w grupce odjechali, pewnie dlatego, ze wszyscy razem mocno zmarźliśmy..
Pozostałości spotowiczów pojechaly na hot-doga oraz na poszukiawnia tajemniczego stolika :D do IKEA

Jak zwykle bylo bardzo sympatycznie, pogadalismy o górach, nartach, kartonie za chłodnicą, bylo kilka bączków i nagrzana do czerwoności turbina ;)

Zdjęć nie robilem, bo bylo zimno jak cholipka, wiec łapek mi sie z kieszeni nie chcialo wyciągać, jednak widzialem, ze twardziele zdjęcial robili, tylko pewnie sie wstydzą pokazać :p

#1837 OFFLINE   speed

speed
  • 96 postów

Napisany 31 stycznia 2010 - 22:38

poszukiawnia tajemniczego stolika :D do IKEA

którego nie znaleźliśmy :p

bylo kilka bączków i nagrzana do czerwoności turbina ;)

turbinka wróciła do koloru pierwotnego ;)

Zdjęć nie robilem, bo bylo zimno jak cholipka, wiec łapek mi sie z kieszeni nie chcialo wyciągać, jednak widzialem, ze twardziele zdjęcial robili

a oto kilka moich fotek niestety albo stety tylko moja bestia w kadrze ;)
Dodany obrazek

Dodany obrazek

#1838 OFFLINE   Genas

Genas

Już nigdy nie kupię Omegi

• 1 247 postów
  • Województwo: nie mieszkam w Polsce

Napisany 01 lutego 2010 - 20:03

No i po spocie, a tu cisza, jak makiem zasiał. Czyżby jakies fochy? :p

Jaka znowu cisza? Wczoraj nie miałem już czasu, więc dziś dzięki przybyłym za przybycie. Było troszkę zimno, nogi mi zmarzły. Wszystko przez to, że zimowe obuwie zostało w Bukowinie :D.

poszukiawnia tajemniczego stolika do IKEA

którego nie znaleźliśmy

Bo za krótko szukaliście :).

twardziele zdjęcial robili, tylko pewnie sie wstydzą pokazać

Właśnie, galeria pusta. Gdzie są fotki?
Pozdrawiam wszystkich i do następnego razu.

#1839 OFFLINE   mario.g

mario.g
  • 110 postów
  • Silnik: 2.5 V6 X25XE

Napisany 01 lutego 2010 - 22:41

Ja tam się za bardzo nie udzielam ale ...kurrr tyna... tak to jeszcze nie było:shock:
...ni mom co czytoć...:hmm::kibic:

#1840 OFFLINE   baron_kr

baron_kr
  • 976 postów
  • Silnik: 3.2 V6 Y32SE

Napisany 01 lutego 2010 - 22:46

Juz druga niedziela mnie ominęła bo w sobote tak daje w palnik ze nie moge jechac na drugi dzien a moja kobieta nie chce mnie zawiesc :(