Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

-= NIEDZIELNE Spoty Poznań =-

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
2316 odpowiedzi na ten temat

#1101 OFFLINE   dobols

dobols

DobolsGarage dobols.pl

• 917 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 03 grudnia 2009 - 11:11

Graffiti pasuje do każdego grata i moze mu tylko pomóc.

Dokładnie o to mi chodziło. Myślę czy siknąć najpierw zmarszczka na czarno żeby miał jeden kolor (mam już czarny chlorokauczuk :smiech: ) czy zostawić w barwach wojenno-desantowych

#1102 OFFLINE   Genas

Genas

Już nigdy nie kupię Omegi

• 1 247 postów
  • Województwo: nie mieszkam w Polsce
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 03 grudnia 2009 - 17:56

To co wracamy na parking na Malcie za działkami od ul.Warszawskiej tam nie bedziecie narzekac na duży ruch,zakładamy rajtuzy pod spodnie ,ciepłe skarpety ,szalik,czapka itp fanty i spociszon udany

Hehe, dobrze mówi. Jak będzie zimno w twarz to sobie maski założymy. :smiech:

#1103 OFFLINE   Tuptus

Tuptus

Tomek

• 1 341 postów
  • Województwo: wielkopolskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.2 16v Z22XE

Napisany 03 grudnia 2009 - 18:48

Genas udało Ci się ?
a może spróbujemy pestkę ? :p

#1104 OFFLINE   Genas

Genas

• 1 247 postów

Napisany 03 grudnia 2009 - 19:01

a może spróbujemy pestkę ?

Niby możemy, ale jak już ktoś wspomniał jest okres przedświąteczny i może być kibel w każdym centrum.
Nadal obstawiam Galerię Malta [ GM - idealnie pasuje :) ] na wyższych poziomach.

#1105 OFFLINE   ramzes71

ramzes71

Zbanowany

• 33 postów

Napisany 03 grudnia 2009 - 20:05

Jest jeszcze opcja kk -2 tam jest przeważnie pusto i nie ma ruchu.

#1106 OFFLINE   djlotus

djlotus

Zbanowany

• 345 postów

Napisany 03 grudnia 2009 - 20:29

ja się nie wypowiadam mnie się na galerji nie podobało no poza tym dachem z którego nas ochrona wywaliła ciekawe ile spotów tam byśmy byli jak by nas z parkingu ciągle przeganiali (jestem też za K K 2-gi poziom ) niewiem jak będzie teraz ale dwa tygodnie temu nie było takiego ruchu tak jak na galerji
[SIGPIC][/SIGPIC]Jeżeli fotoradar strzeli ci fotkę to znaczy że masz za wolne auto :p
Nie próbuj przechytrzyć fotoradaru ! bo tylko mi zdąży zrobić zdjęcie samej maski :smiech:
Jeżeli masz jakieś pytanie lub chciał byś znaleźć odpowiedź na twoje pytanie to tu masz rozwiązanie i odpowiedź na twoje pytanie [KLICK]

#1107 OFFLINE   Tuptus

Tuptus

Tomek

• 1 341 postów
  • Województwo: wielkopolskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.2 16v Z22XE

Napisany 03 grudnia 2009 - 21:53

Lotus - mnie pogonili kiedyś z aparatem w KK :) więc chyba wszystkie galerie mają te same zasady. szkoda tylko że nie ma znaków zakaz foto

#1108 OFFLINE   djlotus

djlotus

Zbanowany

• 345 postów

Napisany 03 grudnia 2009 - 22:13

Lotus - mnie pogonili kiedyś z aparatem w KK :) więc chyba wszystkie galerie mają te same zasady. szkoda tylko że nie ma znaków zakaz foto

też brawda a jeżeli niema znaku to można :-) będe się trzymał tej wersji
[SIGPIC][/SIGPIC]Jeżeli fotoradar strzeli ci fotkę to znaczy że masz za wolne auto :p
Nie próbuj przechytrzyć fotoradaru ! bo tylko mi zdąży zrobić zdjęcie samej maski :smiech:
Jeżeli masz jakieś pytanie lub chciał byś znaleźć odpowiedź na twoje pytanie to tu masz rozwiązanie i odpowiedź na twoje pytanie [KLICK]

#1109 OFFLINE   BigBadWolf

BigBadWolf

Death By Bass

• 2 postów

Napisany 04 grudnia 2009 - 20:19

mnie z saturna wyprosili jak telefonem zrobiłem zdjęcie falouta 3 w jakieś tam specjalnej edycji

#1110 OFFLINE   wo0t?!

wo0t?!
  • 32 postów

Napisany 04 grudnia 2009 - 20:24

listy nima ?? Panowie mnie nie bedzie juz chyba... na spotach poki co... Mechanik mial tylko wymienic kable swieczuszki i sprawdzic cisnienie oleju... 1-dzien... zrobil jazde probna po 500m silnik puffff.... podbno zawor sie rozsypal i zablokowal tlok czy cos takiego...ogolnie niepopuszcze i droga sadowa wrrrrrrr albo remont na jego koszt albo nowy silnik plus remont na jego koszt...

#1111 OFFLINE   Genas

Genas

• 1 247 postów

Napisany 04 grudnia 2009 - 20:28

silnik puffff....

No to niezła jazda.

#1112 OFFLINE   wicek

wicek
  • 4 076 postów

Napisany 04 grudnia 2009 - 20:30

listy nima ?? Panowie mnie nie bedzie juz chyba... na spotach poki co... Mechanik mial tylko wymienic kable swieczuszki i sprawdzic cisnienie oleju... 1-dzien... zrobil jazde probna po 500m silnik puffff.... podbno zawor sie rozsypal i zablokowal tlok czy cos takiego...ogolnie niepopuszcze i droga sadowa wrrrrrrr albo remont na jego koszt albo nowy silnik plus remont na jego koszt...

No i nie uwierzę, że jechał normalnie bez katowania. Nie jego auto, to można dać po *****? Walcz o swoje!

#1113 OFFLINE   cita

I'm back :P

• 4 748 postów

Napisany 04 grudnia 2009 - 20:35

No i nie uwierzę, że jechał normalnie bez katowania. Nie jego auto, to można dać po *****? Walcz o swoje!

łatwo rzucac oskarżenia...

Zaczne od tego, ze nie twierdze, ze machanik nie zawinił - po prostu tego nie wiem
Jednak wszyscy tutaj chyba doskonale wiemy, ze jesli wszystko w samochodzie jest ok ... to przejażdzka autem nawet z pełnym butem nie spowoduje awarii.
Nie sądze, zeby mechanik 'katował' auto i jakkolwiek w ogole uważam, ze jazdy próbne wykonywane przez mechaników są w zdecydowanej większości przypadków niepotrzebne, to sama przejażdzka - bez względu na to jak ona wyglądała - nie doprowadzi silnika do zgonu.

Przecież jak ktoś z Was pojedzie na spota, zlot, czy po prostu do miasta i da w palnik ... to samochód sie od tego od razu nie zepsuje - prawda?

#1114 OFFLINE   wicek

wicek
  • 4 076 postów

Napisany 04 grudnia 2009 - 20:40

Niby tak, Michał_MV6 miał auto doinwestowane jak mało kto, a jechał w pewną sobotę do mnie, trochę przecisnął i dwie korby wyszły bokiem. Nie wiem, może w tym przypadku jakiś nieszczęśliwy traf, no ale jednak stało się gdy auto było pod opieką mechanika i to on powinien odpowiadać za powstałe w wyniku jego jazdy szkody.

#1115 OFFLINE   wo0t?!

wo0t?!
  • 32 postów

Napisany 04 grudnia 2009 - 20:41

cita masz racje ale ten gosc robil mi glowice rozrzad klinowy praktycznie wszystko w tym aucie zrobilem u niego i powiedzial ze mam to na gwarancji.
A jak to wyszlo z jego pomylkowej roboty ? to kogo to ma byc wina .. moja ? place ... rzadam

#1116 OFFLINE   djlotus

djlotus

Zbanowany

• 345 postów

Napisany 04 grudnia 2009 - 20:42

pewnie ze tak jak cita piszesz .no chyb a że coś robił z zozrządem i coś tam porobił poprostu miał pecha i tyle . tak jak ja dzisiaj straciłem wszystkie dane z klapy jakieś 80 gb i w tym zdjęcia ze spotów i zlotu. masakra :(

#1117 OFFLINE   wicek

wicek
  • 4 076 postów

Napisany 04 grudnia 2009 - 20:45

pewnie ze tak jak cita piszesz .no chyb a że coś robił z zozrządem i coś tam porobił poprostu miał pecha i tyle . tak jak ja dzisiaj straciłem wszystkie dane z klapy jakieś 80 gb i w tym zdjęcia ze spotów i zlotu. masakra

Zrobiłeś format, czy jeszcze nie? Jeśli nie, to nic straconego, wszystko można odzyskać.

#1118 OFFLINE   djlotus

djlotus

Zbanowany

• 345 postów

Napisany 04 grudnia 2009 - 20:47

Zrobiłeś format, czy jeszcze nie? Jeśli nie, to nic straconego, wszystko można odzyskać.

chyba komp zrobił sam formata bo nic niemam oprucz systemu

#1119 OFFLINE   wicek

wicek
  • 4 076 postów

Napisany 04 grudnia 2009 - 20:50

chyba komp zrobił sam formata bo nic niemam oprucz systemu

Mało możliwe. Może przez przypadek któryś z dzieciaków zrobił Ci przywracanie systemu i powrócił do daty, kiedy była robiona ostatnia kopia? Hmm... Musiałbym widzieć na żywo.

#1120 OFFLINE   wo0t?!

wo0t?!
  • 32 postów

Napisany 04 grudnia 2009 - 20:52

Dobrze Panowie ale nie spamujcie juz tutaj... si klaro ?