-= NIEDZIELNE Spoty Poznań =-
Napisany 29 listopada 2009 - 20:50
Napisany 29 listopada 2009 - 20:59
... z resztą mam rózne koszulki kontekstowo powiązane z moją figurą

Napisany 29 listopada 2009 - 21:01
Dzięki lotus za anglijskij .. mój OS nie chciał tego zrobić
ps. mozesz podesłać mi soft, ktorego używasz i stery do kabla ... bo mimo wszytsko pewnie w tym problem...
nie ma problema zaraz ci wyśle stera który powinien zadziałać z twoim O.S.
ps . Kuba fajną masz tablice rejestracyjną zobacz co wyjdzie jak wyłączysz litere "P"
oczywiście bez obrazy i nie miałem nic złego na myśli
Dzięki za fajnego spociszonka, kupa śmiechu troszke diagnoz no i wybuchająca beczka :śmiech: jutro może wrzuce jakieś fotosiki i do zobaczyska za tydzień

Nie próbuj przechytrzyć fotoradaru ! bo tylko mi zdąży zrobić zdjęcie samej maski

Jeżeli masz jakieś pytanie lub chciał byś znaleźć odpowiedź na twoje pytanie to tu masz rozwiązanie i odpowiedź na twoje pytanie [KLICK]
Napisany 29 listopada 2009 - 21:30
chyba będę musiał skopiować Twoją kolekcjęnadal mam ...
... z resztą mam rózne koszulki kontekstowo powiązane z moją figurą
Napisany 29 listopada 2009 - 21:32
ps . Kuba fajną masz tablice rejestracyjną zobacz co wyjdzie jak wyłączysz litere "P"
oczywiście bez obrazy i nie miałem nic złego na myśli
kto puszcza takie famy na forum, ze ja sie obrażam za jakies gadki na forum .. ehh
ps. a swoją drogą to nie moja tablica, tylko pruszkowska .. bo to Oma mafii .. wiec liczcie sie ze słowami

Napisany 29 listopada 2009 - 21:32
chyba będę musiał skopiować Twoją kolekcję
Mówisz o galeryjce jego czy o koszulkach ???, bo jak o koszulkach to mozesz przez dwa dni nie wyjsc z szafy

Napisany 29 listopada 2009 - 21:34
kolekcję koszulekMówisz o galeryjce jego czy o koszulkach ???, bo jak o koszulkach to mozesz przez dwa dni nie wyjsc z szafy
Napisany 29 listopada 2009 - 21:35
bo jak o koszulkach to mozesz przez dwa dni nie wyjsc z szafy
hehe
Wlasnie ostatnio rozmawialismy z Izka, ze musze zmienić system przechowywania z pólkowego na wieszakowy, bo w tej chwili ubiranie sie to .. loteria

Napisany 29 listopada 2009 - 21:46
Niemozliwe , ze potrzebujesz wiekszej szafy od kobiety na ciuchy ?????hehe
Wlasnie ostatnio rozmawialismy z Izka, ze musze zmienić system przechowywania z pólkowego na wieszakowy, bo w tej chwili ubiranie sie to .. loteria

Napisany 29 listopada 2009 - 21:47
kto puszcza takie famy na forum, ze ja sie obrażam za jakies gadki na forum .. ehh
ps. a swoją drogą to nie moja tablica, tylko pruszkowska .. bo to Oma mafii .. wiec liczcie sie ze słowami
ja moją pierwszą ome kupiłem w miejscowości Piastów zaraz za pruszkowem :-p a tą ome kupiłem z rawy mazowieckiej i było na tablicy ( ERW Y572) wystarczyło dodać "N" i wychodziło (NERW Y)

Nie próbuj przechytrzyć fotoradaru ! bo tylko mi zdąży zrobić zdjęcie samej maski

Jeżeli masz jakieś pytanie lub chciał byś znaleźć odpowiedź na twoje pytanie to tu masz rozwiązanie i odpowiedź na twoje pytanie [KLICK]
Napisany 29 listopada 2009 - 21:47
Napisany 29 listopada 2009 - 21:49
a tak na marginesie ma ktoś zdolności plastyczne i np umie malować spray'em np jakieś napisy
Chetnych by sie zapewne troche znalazło do grafiti na kluchach np sąsiad po złosci

Napisany 29 listopada 2009 - 21:51
Napisany 29 listopada 2009 - 21:55

Nowe barwy

pomysł nie mój xD

I na sam KONIEC ....
UWAGA
UWAGA

Napisany 29 listopada 2009 - 21:56
chce na viki reklamę albo wykleję albo ktoś kto umie może się wyszaleć
powiem Ci, ze ja szukalem i ... nie znalazłem.
Szukalem konkretnego graficiarza - bo tak chcialem malować ome .. i za każdym razem bylem kierowany do ludzi zajmujących sie profesjonalnym malowaniem areografem.
Jak pytasz kogoś o graffiti i dodasz, ze to ma byc na aucie .. to niczego sie nei dowiedsz.
Szukaj kogoś, kto maluje na murach ... to moze znajdziesz.
Napisany 29 listopada 2009 - 21:56
chce na viki reklamę albo wykleję albo ktoś kto umie może się wyszaleć
wyszaleć masz na myśli spalenie laczka powariowanie po dziurach ? znasz taką osobe :-)

Napisany 29 listopada 2009 - 21:58
wyszaleć masz na myśli spalenie laczka powariowanie po dziurach ? znasz taką osobe :-)
do takich rzeczy nie potrzebuje pomocy bo sam to chętnie robię
mi raczej Arturze chodzi o wyszalenie się artystycznie:)
Napisany 29 listopada 2009 - 22:00
Napisany 29 listopada 2009 - 22:02
i chyba będę musiał tak zrobićpowiem Ci, ze ja szukalem i ... nie znalazłem.
Szukalem konkretnego graficiarza - bo tak chcialem malować ome .. i za każdym razem bylem kierowany do ludzi zajmujących sie profesjonalnym malowaniem areografem.
Jak pytasz kogoś o graffiti i dodasz, ze to ma byc na aucie .. to niczego sie nei dowiedsz.
Szukaj kogoś, kto maluje na murach ... to moze znajdziesz.
Anula niech ja Cie tylko dorwe .... za tego wraka ;-)
mówiłem że przygotuje Cię psychicznie
Napisany 29 listopada 2009 - 22:03
ps. jak kogoś znajdziesz .. to daj znac - w koncu nadal mam samochód, ktory mozna upaćkac

mówiłem że przygotuje Cię psychicznie
tfardy jestem a nie mientki