tego to jeszcze nikt nie wie trzeba zeby kros zakasal rekawy i wziol sie za zorganizowanie , ale po wczorajszym wypadku w blackpool odechcialo mi sie tam jechac:(

spot z noclegiem
Rozpoczęte przez
mrufff
, 10 sie 2009, 02:34
26 odpowiedzi na ten temat
Napisany 12 sierpnia 2009 - 17:35
Napisany 12 sierpnia 2009 - 17:44
n na diabla gnac az do blackpool. w okolicy pewnie jest tez wiele super miejsc.
Napisany 12 sierpnia 2009 - 17:49
pewnie ze jest mnustwo miejsc,gdzie mozna sie wybrac . Blackpool to byla moja propozycja
Napisany 12 sierpnia 2009 - 17:56
cos sie znajdzie. jak bede mial chwilke jutro po pracy to poszukam
Napisany 15 sierpnia 2009 - 13:46
proponuje aby cos pomyslec o dwudniowym wypadzie jak sie spotkamy u serka zobaczymy ilu ludzi itp
na razie wyglada to obiecujaco ale podobnie wygladalo pierwsze spotkanie a nastalem sie na deszczu jak pies
ponownie zadaje pytanie o ciuchy klubowe sa chetni to moge zrobic oczywiscie w porozumieniu z OKP polska bo pamietajmy ze mimo iz tak daleko to jestesmy czescia wiekszej spolecznosci i to okp zawdzieczamy nasz portal
na razie wyglada to obiecujaco ale podobnie wygladalo pierwsze spotkanie a nastalem sie na deszczu jak pies
ponownie zadaje pytanie o ciuchy klubowe sa chetni to moge zrobic oczywiscie w porozumieniu z OKP polska bo pamietajmy ze mimo iz tak daleko to jestesmy czescia wiekszej spolecznosci i to okp zawdzieczamy nasz portal
Napisany 16 sierpnia 2009 - 09:46
A jak narazie ilu ludzi sie pisze do serka ?? no ja z moja zonka napewno bedziemy
( jesli bedzie pod koniec wrzesnia bo wczesniej nie dam rady
)

Napisany 16 sierpnia 2009 - 14:55
w temacie jesienne grilowanie robimy liste moze sie dopisac