Dzięki za pamięć. Na zlocie masz browara za dodatkową robotę.przeciez wy nie mielibyście co robic..........

Tu można spamować o III Zlocie Omega Klub Polska
Napisany 08 stycznia 2007 - 22:01
Napisany 08 stycznia 2007 - 22:01
No BAprorok jaki czy co?

Zrobimy ściepę narodową i kupimy Giskardowi bombę emotkowąa ten czego modli się do Allaha o Bombe?

Napisany 08 stycznia 2007 - 22:02
do samochodu podrzucimy. Niech poczuje przyjemność jaką my mamy.Zrobimy ściepę narodową i kupimy Giskardowi bombę emotkową
Napisany 08 stycznia 2007 - 22:04
Jestem zado samochodu podrzucimy. Niech poczuje przyjemność jaką my mamy.Zrobimy ściepę narodową i kupimy Giskardowi bombę emotkową

Napisany 09 stycznia 2007 - 08:26
hm...
przyznaje że dotychczsowa działalnośc na forum była przepełniona egoizmem i bezczelnością mająca na celu jedynei sam już nie wiem co...
dzisiaj przeszedłem przemiane duchową.....
przepraszam wszystkich nie chciałem nikogo urazic od dzisiaj zmieniam nastwienie do życia...
bedemiły grzeczny dobry cichy i spokojny nie bede wdziałnikomu (szczególnie kledze dr cita i gradzowi) i wogóle jestem pozytywnie nastawiony i jak tak dalej pódzie to bede chciał aby każdy z was zmienił się an lepsze znalazł w sobie do drugie dobre ja.....
wyzbądźie się złosci i bądźcie sympatyczni i wogóle.................
:looz:
Myślałam, że pod stół spadnę ze śmiechu jak to przeczytałam... NIgdy nie uwierze w to, że kolega GISKARD wyrzeknie się emotikonek... To już nie był by GISKARD... Naszczęście w późniejszych postach wrócił się na odpowiednią drogę...

Napisany 09 stycznia 2007 - 08:40
Na emotkową stronę mocyNaszczęście w późniejszych postach wrócił się na odpowiednią drogę...

Napisany 09 stycznia 2007 - 15:37
ali6 napisał/a:
Naszczęście w późniejszych postach wrócił się na odpowiednią drogę...
Na emotkową stronę mocy
:bigok:
:tere-fere:
Napisany 09 stycznia 2007 - 16:13
To jest watek do nabijania postow.... zenujące
nie patrzymy teraz ile kto ma postow tylko co mowi bo to wazniejsze raczej.
powracajac do tematu to moze na zlocie zrobimy konkurs sprawnosciowy ?!?!?!? smigoel ma gdzies w garazu slupki parkingowe
Napisany 09 stycznia 2007 - 16:52
nie patrzymy teraz ile kto ma postow tylko co mowi bo to wazniejsze raczej.
powracajac do tematu to moze na zlocie zrobimy konkurs sprawnosciowy ?!?!?!? smigoel ma gdzies w garazu slupki parkingowe
Pewnie. Mysle, ze bedzie czas na wiele zabaw sprawnościowych i nie tylko

To jest watek do nabijania postow.... zenujące
Nie, to jest wątek, który ma odciągnąć spam od kwestii ustalenia daty i miejsca.
Napisany 09 stycznia 2007 - 17:00
I jakoś marnie to wychodzi, bo spamer zrezygnował z odwiedzania go (znaczy wątku)Nie, to jest wątek, który ma odciągnąć spam od kwestii ustalenia daty i miejsca.

Napisany 09 stycznia 2007 - 17:02
I jakoś marnie to wychodzi, bo spamer zrezygnował z odwiedzania go (znaczy wątku)Nie, to jest wątek, który ma odciągnąć spam od kwestii ustalenia daty i miejsca.
bo ogląda relacje z Rawy (pdf ok. 1MB)
hehe
Napisany 09 stycznia 2007 - 17:06
Aż takie wynalazki robiłeś na tą "olikoczność"?bo ogląda relacje z Rawy
Gratulki :bigok:
Napisany 09 stycznia 2007 - 17:07
Aż takie wynalazki robiłeś na tą "olikoczność"?bo ogląda relacje z Rawy
Gratulki :bigok:
na okoliczność pozbycia Emotinkonka z wątku ?!
Nie ...
.. to "wartość dodana"

Napisany 09 stycznia 2007 - 17:11
Napisany 09 stycznia 2007 - 17:16
Dobrebo ogląda relacje z Rawy (pdf ok. 1MB)

Napisany 09 stycznia 2007 - 17:19

Napisany 09 stycznia 2007 - 17:33
No właśnie się tak zastanawiałem ale jakiś leń mnie dopadł i może zrobie z jakiegoś następnego spotkania.A specjalistą od trzymania GRUCHY na kolanach jest Waldziu :pad:Sebajary, może sam zrobisz coś podobnego. Twoje komentarze również kładą na kolana (gruchę )