Wlew gazu i magnes?!
Napisany 24 lipca 2009 - 13:29

Napisany 24 lipca 2009 - 14:14
Wlew zamontowany jest pod rejestracją tylną i przykręcony (chyba) do wzmicnienia tylnego. Ramka wraz z tablicą rejestracyjną jest na zawiasach i wystarczy ją tylko odchylić.
Jak dla mnie to dobre rozwiązanie, jedynie czasami na stacji CPN trzeba podnosić tablicę żeby obsługa wiedziała gdzie lać.
Napisany 24 lipca 2009 - 14:18

Ale ogólnie to po co ukrywać że ma się gaz - jak się wstydzisz że na nim jeździsz to nie montuj.
Napisany 24 lipca 2009 - 14:57
ps. ja ta, Twojego auta z lupą nie oglądałem .. ale jestes pewny, ze nie znalazłbym na niej rudej/rysek/wgniotek czy odprysków - czyli zupelnie normalnych sladów użytkowania auta?
a jesli bym znalazł - to to Ci nie przeszkadza, a niewidoczny zawór LPG tak?
Ale ruda i wlew paliwa wychodziły w serii

No dobra, ruda przeszkadza mi bardziej niz ten korek i wcale nie potrzebowałbyś lupy żeby ją znaleźć

Napisany 24 lipca 2009 - 15:45
Ale ruda i wlew paliwa wychodziły w serii
No dobra, ruda przeszkadza mi bardziej niz ten korek i wcale nie potrzebowałbyś lupy żeby ją znaleźć
no więc o czym my tu w ogole mówimy ...
z mojej strony EOT
Napisany 24 lipca 2009 - 17:52

mam w zderzaku w takim miejscu że cały syf z koła leci na niego i wiecznie jest praktycznie niewidoczny (chyba że zaraz po umyciu)
jak teraz będę zmieniał zderzak to wkładam wlewke pod klapkę od baku, według mnie jest to najrozsądniejsze miejsce, może jeszcze pod tablicą jest w miarę ok...
niektórzy poruszyli tu kwestię wstydu...
tylko nie wiem czego tu się wstydzić - logicznego myślenia???
Napisany 24 lipca 2009 - 18:09
Chodzi o umiejscowienie wlewu, czy fakt posiadania instalacji :hmm:niektórzy poruszyli tu kwestię wstydu...
tylko nie wiem czego tu się wstydzić - logicznego myślenia???
Napisany 24 lipca 2009 - 20:13
Wegry Slowacja Bulgaria Rumunia Chorwacja Wlochy - tankuje obsluga
a z tyhm wlewem i ukrywaniem go to niezly temat:)
P.S. Ja w swoich atosach zamontowalem centralnie z tylu na srodku zderzaka zeby pan z obslugo mial latwiej i z kazdej strony mozna podjezdzac pod dystrybutor
[B]
Napisany 24 lipca 2009 - 20:30
Wegry Slowacja Bulgaria Rumunia Chorwacja Wlochy - tankuje obsluga
a ja jak byłem na węgrzech to na wszystkich stacjach sam tankowałem gaz i na słowacji na niektórych też