Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

klejenie chłodnicy

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
23 odpowiedzi na ten temat

#21 OFFLINE   DAREK_BIALY

DAREK_BIALY
  • 78 postów

Napisany 01 lipca 2010 - 15:32

panowie po co wydawać ciągle na klej i kleić.Te pękniecie to choroba omegi i klejenie nie pomaga na dłużej sam to przerabiałem.W każdym zakładzie gdzie naprawiają chłodnice można wymienić cały ten bok plastikowy mnie to kosztowało 100 zł i chłodnica jak nowa.

#22 OFFLINE   hes

hes
  • 42 postów

Napisany 01 lipca 2010 - 15:34

rowniez potwierdzam klejenie nic nie daje to jest ostatecznosc zeby czekac na nowa chlodnice !!
JA swoja zalozylem tydzien temu i po problemie a tak kleilem kupowalem poxiliny poxipole plyn caly czas i wydalem z 100zl i nic
naprawde kupic nowa ja zaplacilem 236zl i po problemie ;)

#23 OFFLINE   S1 CICHY

S1 CICHY

obecnie V-Tec, plany-3.2

• 189 postów
  • Województwo: śląskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 01 lipca 2010 - 16:07

Miałem podobnie, mikro pęknięcie na plastiku gdzie przychodzi gorąca ciecz - plastik przegrzany i strzeliło. Pokleiłem żywicą i włóknem, pojeździłem 3 miesiące i strzeliło znowu ale 2 cm niżej tam gdzie żywicy już nie było. To był sygnał że nie warto i kupiłem nówkę za 250 zł :) Jeśli auto jeździ na krótkich dystansach to można się bawić w łatanie ale z taką chłodnicą bałbym się wypuścić gdzieś dalej.

#24 OFFLINE   jacoslaw 27

jacoslaw 27
  • 4 postów

Napisany 23 lipca 2010 - 15:41

Klejenie nie skutkuje kup nowa tak zrobiłem spawałem użyłem profesjonalnego kleju nie jakiś tam poxipol czy coś nie opłaca sie kleić