no gust gustem, ale mówi się o złym i dobrym guście.
Tuning auta (bo te ledy to tuning) jest ok, jeżeli rzeczywiście wszystko ze sobą współgra, tworzy spójną całość, nie zaburza naturalnego wyglądu auta tylko je poprawia, każdy face lifting to swego rodzaju tuning, ale zobaczcie że zazwyczaj producentom udaje się poprawić wygląd tego auta, wygląda naturalnie, nic na nim nie wisi na taśmę samoprzylepną czy na blachowkręty, wygląda to spójnie, a takie ledy?
Piszę się że o gustach się nie dyskutuje, ale jakbym powiedział że "słuchaj super mi się to podoba" to będziesz bardzo zadowolony, podziękujesz, ale jak napiszę że "słuchaj wygląda to wieśniacko" to napiszesz że o gustach się nie dyskutuje, dlatego wydaje mi się że skoro prawie każdy pisze że jest to WT to jest i tyle, to że Tobie się podoba to świadczy tylko o tym, że albo jesteś podjarany nową "zabaweczką" i nikt nie da Tobie przetłumaczyć że to WT, albo poprostu nie masz dobrego smaku tak jak większość właścicieli tych wszsytkich aut po "tjuninku".
Są jakieś tam zasady dobrego smaku w motoryzacji, dlaczego nie jeździmy Fiatami Multipla? bo są okropnie brzydkie, Ci którzy jeżdzą po prostu albo cenią tylko walory użytkowe, albo poprostu nie mają dobrego gustu, myślę że warto dyskutować o tym czy coś jest ładne czy nie, dlaczego nie ma takich problemów z kobietami?
Kobieta albo jest ładna, albo średnia, albo brzydka (niektórzy mówią że nie ma brzydkich) i jakoś jest tak że jakaś jest brzydka to nikt nie powie że jest ładna, no proste chyba no nie? Są tylko tacy którzy się zakochają w jej wnętrzu i po prostu nie przeszkadza im to że jest niezbyt urodziwa.
No ale tu dochodzi malowanie się. Przecież jak brzydka kobieta się ładnie umaluje to może wyglądać super. To tak jak założysz do niezbyt ładnego auta duże, ładnie dobrane odpowiednie koła. Od razu wygląda lepiej.
No ale jak nawet bardzo ładna kobieta da za dużo różu, pudru, źle wycieniuje oczy albo pociągnie się za mocno kreską, to nie wygląda zbyt atrakcyjnie, tak samo jak zamontujesz na starej, ale ładnej omedze ledy
Proste?