zatrzasniete kluczyki - maska przod otwarta, zapasowych brak
Napisany 24 czerwca 2009 - 10:47
auto sedan 2.0 16v 97 rok anglik
Napisany 24 czerwca 2009 - 11:21
I odbierz PW - wycen mi zawias przedni!

Napisany 24 czerwca 2009 - 11:28
i tu się mylisz dorwałem katalog narzędzi jakiejś niemieckiej firmy i tam były narzędzia samochodowe zestaw narzędzi do otwierania drzwi i do wyciągania radio odtwarzaczy, jak znajdę ten katalog to zeskanuje tą stronę.ale nie dostępne są te łyżki w sprzedaży
Napisany 24 czerwca 2009 - 12:24
czy macie jakis pomysl jak otworzyc omege - kluczyki z pilotem w srodku, maske przednia mam tlko otwarta, szkoda mi troche szyby wiec kieruje temat tutaj, moze pod maska jest jakis uklad ktory mozna wykorzystac do otwarcia auta ?
auto sedan 2.0 16v 97 rok anglik
Witam, kolego musisz odgiąć górną część przednich drzwi między słupkiem a ramą szyby, najlepiej czymś płaskim, ostrożnie aby nie porysować. Zablokować jakimś przedmiotem i przez szparę włożyć podgięty drut, najlepiej zaostrzony na końcu i próbować podnieść kołek blokady drzwi.
Napisany 24 czerwca 2009 - 12:44
gorzej jak będzie miał DEADLOCKa aktywnego.Witam, kolego musisz odgiąć górną część przednich drzwi między słupkiem a ramą szyby, najlepiej czymś płaskim, ostrożnie aby nie porysować. Zablokować jakimś przedmiotem i przez szparę włożyć podgięty drut, najlepiej zaostrzony na końcu i próbować podnieść kołek blokady drzwi.
Napisany 24 czerwca 2009 - 13:02
Napisany 24 czerwca 2009 - 13:12

Napisany 24 czerwca 2009 - 13:19
Napisany 24 czerwca 2009 - 13:49
Napisany 24 czerwca 2009 - 17:44
Napisany 24 czerwca 2009 - 19:01
Powinniście wogóle zrobic filmek pokazowy jak otworzyc każdą omegę bez kluczyków do niej i zapodać w dziale "Sprawdzone porady".

Można podawać na forum jak np za pomocą kluczyków od tego auta odryglować drzwi jeśli nie działa centralny zamek, ale podac info jak otworzyc drzwi "nie mając kluczyków" to chyba lekka przesada.
Ps.
Dziwię się drodzy moderzy i admini że wogóle tak pozwalacie opisywać.
Najlepiej zmienić tytuł wątku:
" Jak włamać się do omegi bez kluczyków nie wybijając szyby, sprawdzone porady oferuje OKP"

Napisany 24 czerwca 2009 - 19:40
" Jak włamać się do omegi bez kluczyków nie wybijając szyby, sprawdzone porady oferuje OKP"
szkoda że nie powiedzieli jak immo odłaczyć...
Napisany 24 czerwca 2009 - 19:46
Można podawać na forum jak np za pomocą kluczyków od tego auta odryglować drzwi jeśli nie działa centralny zamek, ale podac info jak otworzyc drzwi "nie mając kluczyków" to chyba lekka przesada.
Chyba sobie żarty stroisz

szkoda że nie powiedzieli jak immo odłaczyć...
Próbujesz wtórować koledze z dużą ilością postów, czy tak sobie wesoły spam uprawiasz?

Napisany 24 czerwca 2009 - 21:08
Żartów sobie nie stroję bo za dorosły jestem.Chyba sobie żarty stroisz
Kolego "Payatz" bez urazy, ale przeczytaj dokładnie mój post, pomyśl o co mi w nim chodziło, a potem na niego odpowiadaj jeśli masz do mnie uwagi. A jako moderator jednak powinieneś wiedzieć o co mi dokładnie chodziło.
Ja napisałem co sądzę o tym, aby na forum pisać jak otworzyć auto bez kluczyków i niszczenia szyb.
Nie spotkałem się jeszcze na żadnym forum motoryzacyjnym aby uczyć jak włamywać się do auta.
To tak samo jak napisał kolega Kejter, szkoda że nie napiszecie jak odłaczyć immo lub co zrobić z kompem w omedze aby ją uruchomić.
Napisany 24 czerwca 2009 - 21:20
Żartów sobie nie stroję bo za dorosły jestem.
Kolego "moderatorze" bez urazy, ale przeczytaj dokładnie mój post, pomyśl o co mi w nim chodziło, a potem na niego odpowiadaj.
Wiem doskonale co piszę.
Widzę co napisałeś i wiem o co Ci chodziło.
Wracamy do kontrowersyjnego tematu praktycznie z początku istnienia OKP - mam rację?
Ale jak mówię - nic nowego nie powiedziany - więc komentarze są zbędne

Bez urazy

Kolega Kejter rzucił sarkazm - zbędny i niepotrzebny

Może się trochę zbyt uniosłem, sry, z drugiej strony sam też mogłeś raportować post, prawda :|
Napisany 24 czerwca 2009 - 21:35

Napisany 24 czerwca 2009 - 21:42
I zrobi to szybciej niż my napiszemy jakiegokolwiek posta.ktos kto sie wlamuje to napewno zna leprze sposoby

Napisany 24 czerwca 2009 - 22:22
Kolega jakiś strasznie przewrażliwiony, nikt nie pisał " jak włamać się do auta" tylko "jak otworzyć drzwi"