Jakiś dobry film na wieczór?
Napisany 31 maja 2010 - 22:34

Napisany 12 czerwca 2010 - 13:19

http://www.filmweb.p...her-2010-548378
Napisany 12 czerwca 2010 - 14:06

Napisany 12 czerwca 2010 - 14:46
"Ksiega ocalenia", "Green Zone", "Wilkołak", "Opetani", "I love you Philip Morris", "Wszystko co kocham", "Człowiek który gapił się na kozy" - bardzo, bardzo rozczarowujące. Dla przykładu dodam że ""Księgę ocalenia" oglądałem na 4 razy bo zasypiałem i budziłem się mijając 20 minut filmu.
Są tytuły gdzie się jednak miło rozczarowałem oczekując dna, np." Nocna randka" - fajna komedia na wieczór, "Ciacho" - polska komedia powyzej średniej i "kick ass" - nie wiem do jakiego gatunku to przybrać, ale spodziewałem się komedii dla nastolatków a to ani zbyt komediowe, ani lekkie, znaczy się dość brutalne sceny, cos jak z "KIll Billa". Podobało mi sie.
Napisany 12 czerwca 2010 - 16:04

Ja polecam też seriale może X-files jest aż 9 sezonów ja mam je wszystkie po polsku

może Milennium są 3 sezony , mam 2 po polsku trzeci niestety eng+txt (ale i tak warto),
polecam tez miniseriale np. super miniserial "XIII" coś jak "Zamachowiec" , bądź "THE ANDROMEDA STRAIN" coś ala epidemia - polecam
Moja Galeria >>>http://forum.omegakl...php?albumid=565
=======================================
Napisany 15 czerwca 2010 - 21:29
Mało jest filmów które można teraz z czystym sumieniem polecić.
"Ksiega ocalenia", "Green Zone", "Wilkołak", "Opetani", "I love you Philip Morris", "Wszystko co kocham", "Człowiek który gapił się na kozy" - bardzo, bardzo rozczarowujące. Dla przykładu dodam że ""Księgę ocalenia" oglądałem na 4 razy bo zasypiałem i budziłem się mijając 20 minut filmu.
Są tytuły gdzie się jednak miło rozczarowałem oczekując dna, np." Nocna randka" - fajna komedia na wieczór, "Ciacho" - polska komedia powyzej średniej i "kick ass" - nie wiem do jakiego gatunku to przybrać, ale spodziewałem się komedii dla nastolatków a to ani zbyt komediowe, ani lekkie, znaczy się dość brutalne sceny, cos jak z "KIll Billa". Podobało mi sie.
Opetani imo calkiem niezly film no ale ja lubie takie klimaty.
Ciacho - tyle osob sie nim zachwyca jak dla mnie kolejny niski poziom, dobre polskie komedie skonczyly sie na poranku kojota, chlopaki nieplacza itp.
Kick ass - tak jak piszesz ciezko to dac do jakiegos gatunku (zekranizowany komiks tak naprawde). Reasumujac tez mi sie podobal

Z ulubionych filmow polecam "Zgon na pogrzebie" rewelacja

Napisany 16 czerwca 2010 - 16:41

Napisany 22 lipca 2010 - 17:03
fabuła była taka: mężczyzna - piosenkarz i kobieta - między nimi jakaś namiętność, on występuje, robi karierę
chciałem odszukać ten film ale nie znam tytułu
charakterystyczne było w tym filmie to, że co jakiś czas akcja była przerywana i pojawiała się taka plansza z narracją (jak w starym, niemym filmie) chociaż film oczywiście nie był niemy
może ktoś z Was po tym opisie zorientuje się co to za film i poda tytuł
spoglądanie ponad głowami niezorientowanych;
Napisany 22 lipca 2010 - 17:59
SKAZANI NA STRACH- to już polska nazwa
jeśli ktoś lubi thrillery.. oglądałem ostatnio na nFilm HD.. tylko uprzedzam film jest tak chory że niejeden ucieknie z pokoju w połowie filmu.. trzeba mieć bardzo bardzo mocne nerwy:stop:
po krótce o co chodzi??:
zaginęła dziewczynka i odnajduje się strasznie pobita i zagłodzona po roku czasu.. wsadzają ją do szpitala psychiatrycznego bo nikt nie wierzy w jej historie.. zaprzyjaźnia się z inną dziewczynką ofiarą przemocy domowej.. a po piętnastu latach odnajduje swoich stręczycieli i rozstrzeliwuje całą ich rodzinę z dubeltówki.. to dopiero początek a co dalej?? koszmar się dopiero zaczyna.. polecam.. uwielbiam takie filmy ale to akurat najcięższy klimat jaki widziałem Zejście czy Droga bez powrotu przy tym to pikuś jak dla mnie
Napisany 31 sierpnia 2010 - 20:19
"Salt" - dobra akcja
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.
Napisany 01 września 2010 - 08:43
Cienizna."Salt" - dobra akcja
Do obejrzenia.Zielona strefa
Napisany 01 września 2010 - 15:35
MARTYR- z francuskiego męczennik bo film produkcji kanadyjskiej z 2008r.
SKAZANI NA STRACH- to już polska nazwa
jeśli ktoś lubi thrillery.. oglądałem ostatnio na nFilm HD.. tylko uprzedzam film jest tak chory że niejeden ucieknie z pokoju w połowie filmu.. trzeba mieć bardzo bardzo mocne nerwy:stop:
po krótce o co chodzi??:
zaginęła dziewczynka i odnajduje się strasznie pobita i zagłodzona po roku czasu.. wsadzają ją do szpitala psychiatrycznego bo nikt nie wierzy w jej historie.. zaprzyjaźnia się z inną dziewczynką ofiarą przemocy domowej.. a po piętnastu latach odnajduje swoich stręczycieli i rozstrzeliwuje całą ich rodzinę z dubeltówki.. to dopiero początek a co dalej?? koszmar się dopiero zaczyna.. polecam.. uwielbiam takie filmy ale to akurat najcięższy klimat jaki widziałem Zejście czy Droga bez powrotu przy tym to pikuś jak dla mnie
ja jednak wole droge bez powrotu od skazani na strach:)
Napisany 01 września 2010 - 15:49
Najlepszy film na wieczór to "Śmierć w Wenecji"
Oooo, też polecam :innySmiech:

Napisany 01 września 2010 - 16:31
Oooo, też polecam
A tatuaż i pitbulla też masz ? To może też gibasz się jak p.... rezus :bigok::bigok::bigok:
Napisany 03 września 2010 - 18:35
Napisany 03 września 2010 - 19:51
a jaka obsada"Niezniszczalni - The Expendables" - nawalanka że ho ho

Napisany 04 września 2010 - 15:32
a jaka obsada
no Arnold S. to zagrał rolę życia :-D w tym filmie
"Nasza Rosja"

Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.