Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

Polak za granicą

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
25 odpowiedzi na ten temat

#21 OFFLINE   bzyku_2002

bzyku_2002

200 parę KM i ciągle mało

• 1 525 postów
  • Województwo: pomorskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: silnik od innego auta

Napisany 24 kwietnia 2009 - 20:15

No tak gościu pokazał klasę jak, by nie była,ale dlaczego nie pokażą niemieckich kierowców. To są dopiero cioty i gamonie i co niektóży o takiej E36 mogą pomarzyć ;-)

#22 OFFLINE   bestb

bestb
  • 593 postów
  • Województwo: wielkopolskie
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 25 kwietnia 2009 - 15:23

Popieram... wg. nich inni mają się uczyć ich języka, a nie oni ich...

Dajcie już spokój polaczkom, jadą do Angli, czy innego kraju, żeby pracować, a nie uczyć się języka. Może w pracy nie mają obowiązku znać języka, więc po co im to? Chcą tylko zarobić, dorobić się i wrócić do Polski, więc dajcie już spokój...

i tu sie nie zgodze trzeba znac chociaz podstawy, wiekszosc jak ich okresliles polaczkow potrafi powiedziec kilka slow, jestem w uk juz dlugo i nie wyjechalem za praca, bo w PL ja mialem, wyjechalem ze wzgledu na system ktory istnieje w naszym kraju, UK jest o wiele lawiej... ale nie oto chodzi
na ta zabawna sytuacje nalozylo sie kilka innych czynnikow nie tylko brak jezyka (chciaz ta dziewczyna pomimo zdenerwowania zdolala cos powiedziec...) ale sam stan tech. samochodu oraz zachowanie kierowcy. no i oczywiscie miotla ...

#23 OFFLINE   fnd

fnd
  • 1 167 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 25 kwietnia 2009 - 16:16

Że też akurat takiego trupa musieli pokazać :mad: W Holandii i Belgii jest masa Polaków i nie odstają niczym od tamtejszych :p A ci na filmie to też muszą mieć kisiel w głowie żeby takim rumpem taki kawał drogi jechać... i to bez prawa jazdy... tragedia.

#24 OFFLINE   bzyku_2002

bzyku_2002

200 parę KM i ciągle mało

• 1 525 postów
  • Województwo: pomorskie
  • Silnik: silnik od innego auta

Napisany 25 kwietnia 2009 - 21:15

... i to bez prawa jazdy... tragedia.

fnd ja już nie raz wyjechałem bez papierów. Tylko, że w tygodniu robię ok 3000 km i nieraz miesiąc nie zjechałem do domu. Miałem też kontrolę oczywiście za granicą i nie zostałem ukarany za brak prawa jazdy. Tylko, że odpowiednie organy potrafią sprawdzić czy obywatel ma kwity, czy nie jest poszukiwany, itp,itd. Tu na tym filmie Niemcy targają "łacha" z Polaków

#25 OFFLINE   fnd

fnd
  • 1 167 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 26 kwietnia 2009 - 03:14

fnd ja już nie raz wyjechałem bez papierów. Tylko, że w tygodniu robię ok 3000 km i nieraz miesiąc nie zjechałem do domu. Miałem też kontrolę oczywiście za granicą i nie zostałem ukarany za brak prawa jazdy. Tylko, że odpowiednie organy potrafią sprawdzić czy obywatel ma kwity, czy nie jest poszukiwany, itp,itd. Tu na tym filmie Niemcy targają "łacha" z Polaków

Ja oczywiście Cię rozumiem. Robisz 3000 km tygodniowo-to zupełnie co innego ;) koleś z filmu nie wygląda na jakiegoś obieżyświata :p jak się jedzie takim pruchnem przez pół europy, i to jeszcze z babką, żoną, szwagierką i dzieciakiem to warto sobie taką podróż zaplanować ;)

#26 OFFLINE   Pingwin60

Pingwin60
  • 72 postów

Napisany 01 maja 2009 - 11:03

Kurcze, mialem nieodparte wrazenie, ze widzialem ta dziewczyne co byla na filmie dzisiaj jak bylem w szpitalu... Taka sama mimika twarzy... A filmik juz jest inny niestety... ;/