Polak za granicą
Napisany 22 kwietnia 2009 - 18:07
Tak +_ od 1min 30 sek.
Uwaga pirat w wersji z za zachodniejgranicy ... i polskie pełnoletnie BMW
ps. filmik nie chciał mi chodzić pod FF. Odpaliłem w IE
Napisany 22 kwietnia 2009 - 18:31
Napisany 22 kwietnia 2009 - 18:33
Napisany 22 kwietnia 2009 - 18:38
Ale w taka podroz bez prawka ^_-... Oryginalnie.
Pozdrawiam
Napisany 22 kwietnia 2009 - 20:00
ale masakra...
hi hes fax driver lajsens...

ale fura... ta miotła to rozpórka przednia...
jakas totalna masakra...
Napisany 22 kwietnia 2009 - 21:52
..rozpórka pierwsza klasa:p
Napisany 22 kwietnia 2009 - 22:24
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 23 kwietnia 2009 - 09:40

Napisany 23 kwietnia 2009 - 18:55
Fura jak z Rumunii po 4 rebeliach, języka zero, no może na 1+.
Rozpórka ... przyjmuję zamówienia na wykonanie takich 15pln za sztukę + wysyłka

Ogólnie nie robi to nam dobrego obrazu

Napisany 24 kwietnia 2009 - 03:11
rece opadaja
Napisany 24 kwietnia 2009 - 11:25
ręce opadają że człowiek języka nie zna? a co to jest obowiązek? to samo jest w Polsce jak złapią jakiegoś zagraniczniaka. Wtedy to już zależy tylko od tego w jakim stopniu po ichniemu Pan niebieski będzie nawijał. Nie mówię, że jak ktoś siedzi powiedzmy w Anglii kilka lat i jedyne co potrafi powiedzieć to hello i f**k, to wtedy jest ok. Chodzi mi o to, że już tak przyjeliśmy, że Polak co nie zna języka za granicą to wstyd, nieuk, prostak, głąb itd. a jak ktoś przyjedzie do nas i nic nie potrafi powiedzieć to ok przecież to normalne, przyjechał z zagranic ma prawo nie znać języka.jestem kierowca ciezarowki w UK i czesto na parkingach widze jak policja czy tez vosa meczy sie z Polskimi kierowcami bo ni chu chu jezyka...
rece opadaja
Napisany 24 kwietnia 2009 - 13:34
Napisany 24 kwietnia 2009 - 15:46
buroki i tyle, nic dodac nic ujac
Napisany 24 kwietnia 2009 - 17:16
Ja sam nie umiem angielskiego ( powiedzmy że powoli się dogadam) ale to wina systemu nauczania w szkole, bo o 4 kalsy szkoły podstawowej 5 razy mi zmieniano czego mam się uczyć bo najpierw był to rosyjski a potem niemiecki a potem znowu odwrotnie i suma sumarum nie umiem żadnego
Spotykasz Niemca...mówi po angielsku, spotykasz francuza... mówi po angielsku, jedziesz do ruskich...mówią po angielsku.
Przyjeżdża teraz taki kierowca Francuzki do Polski i co się dzieje ??
Ano Polski policjant nie umie gadać w żadnym języku a pisać po polsku dopytuje się kolegi obok(oczywiście żart z tym ostatnim).
Niemiecki Policjant umie i niemiecki i angielski, Polski czasami ma problemy z Polskim językiem
Ja nie mówię że wszyscy nie umieją angielskiego, młode pokolenie nie ma z tym problemu ale tacy co są w moim wieku ?? tutaj braki są widoczne.
Pozdrawiam.
Napisany 24 kwietnia 2009 - 19:56
Napisany 24 kwietnia 2009 - 20:01
Popieram... wg. nich inni mają się uczyć ich języka, a nie oni ich...co do możliwości dogadania się z Francuzem po angielsku, zwłaszcza we Francji miałbym pewne wątpliwości...
Dajcie już spokój polaczkom, jadą do Angli, czy innego kraju, żeby pracować, a nie uczyć się języka. Może w pracy nie mają obowiązku znać języka, więc po co im to? Chcą tylko zarobić, dorobić się i wrócić do Polski, więc dajcie już spokój...