Sorki! Nie wiem czy to tylko moja opinia, ale jak to ma tak wygladac to nawet grill "ala'kamei" jest o niebo lepszy!kowal600 - jak chcesz to mam do grila to co mu brakuje... czyli V-xa (oddam za darmo)

czy jesteście zadowoleni z grilla irmschera
Napisany 13 kwietnia 2009 - 21:59
Napisany 14 kwietnia 2009 - 09:14
Dzięki ja mam znaczek vx na grill ,ale jagby ktoś miał znaczek opla na grill irmschera to niech piszekowal600 - jak chcesz to mam do grila to co mu brakuje... czyli V-xa (oddam za darmo)

Napisany 14 kwietnia 2009 - 12:40

Napisany 14 kwietnia 2009 - 23:12

Napisany 06 maja 2009 - 12:46

ale szczerze powiem ze te wszystkie grile sa brzydkie ja mam ome b i mam grill kamei i jest naprawde ladny.
Napisany 06 maja 2009 - 12:59
ale szczerze powiem ze te wszystkie grile sa brzydkie ja mam ome b i mam grill kamei i jest naprawde ladny.
sa gusta i gusciki - dla mnie kamei wyglada beznadziejnie - dziura z przodu - szegolnie przy jasnym aucie. ale cos sa ludzie ktory lubia tjunink by alledrogo.
Napisany 06 maja 2009 - 14:08
na 99% po podróba z alledrogo... sprawdx ile kosztuje orginał do omy... :-Pmam grill kamei
Napisany 07 maja 2009 - 09:29

Napisany 07 czerwca 2009 - 23:27

P.s. ja mam gola siate i tez jest ok:D jak kiedys bede mial pare pln-ow za duza to kupie cos jak org...tylko bez..logo...

Napisany 08 czerwca 2009 - 06:10
panowie mnie osobiscie szmieszy grill z logo VX...bo po pierwsze to jest polska a nie ang.! a po drugie to wyglada jak by komuś zabraklo na przekladke...
...
tyle powiem a co do tematu to jak najbardziej jestem za bo jest ladny i tyle..
P.s. ja mam gola siate i tez jest ok:D jak kiedys bede mial pare pln-ow za duza to kupie cos jak org...tylko bez..logo...pozdrawiam...
mam tego ''śmiesznego'' grilla VX i podoba mi się znacznie bardziej niż z logo opla,ale to już kwestia gustu (żeby nie było ,kratke opla też posiadam)

a co do tych przekładek ,to zobacz np. w Niemczech ile omeg jeździ z VX na atrapie im na pewno nie zabrakło na przekładke:p
Napisany 08 czerwca 2009 - 08:30
Napisany 08 czerwca 2009 - 09:24
ja mam gola siate i tez jest ok
to tez kwestia gustu - dla mnie siatex drutx wyglada jak dziura w masce
Napisany 08 czerwca 2009 - 13:55
panowie mnie osobiscie szmieszy grill z logo VX...bo po pierwsze to jest polska a nie ang.! a po drugie to wyglada jak by komuś zabraklo na przekladke...
...
tyle powiem a co do tematu to jak najbardziej jestem za bo jest ladny i tyle..
P.s. ja mam gola siate i tez jest ok:D jak kiedys bede mial pare pln-ow za duza to kupie cos jak org...tylko bez..logo...pozdrawiam...
Kolega jak kolega BEAST zauważył rzecz gustu , a o gustach się nie dyskutuje:( Natomiast mnie śmieszą takie omy z siatką jakby było po jakimś dzwonie

Napisany 08 czerwca 2009 - 15:59
w niemczech jeżdza tylko zamiast vx maja znaczek opla jak tys sie przyglądał!? opel sprzedawał takie grile orginalnie
W Niemczech wiele osób do opli zakłada grille VX ,jest to bardzo popularne w tuningowanych oplach z gebelsowa;)Ale ty pewnie wiesz lepiej i na pewno zaprzeczysz:p
Napisany 21 sierpnia 2009 - 05:50
nie bede sie sprzeczal...bo tez mi na poczadku ta siatka nie lezala...ale idzie sie przyzwyczaic..Natomiast mnie śmieszą takie omy z siatką jakby było po jakimś dzwonie . Wolę mieć orginalnego VX irmiego niż siatkę , która podchodzi pod wiejski tjuning. Pozdrawiam

p.s widzialem duzo bardziej wiesniacki tuning omegi niz siatka na masce:D
Napisany 21 sierpnia 2009 - 11:10

irmich w klubie jest ja mrówków

a orginalnych steinmetz-ów tylko dwa-Sypusa i mój

Napisany 21 sierpnia 2009 - 11:20
mi osobiście jedyny gril który przypadł do gustu to STEINMETZ i dlatego go mam choć polowałem na niego prawie 1,5 roku
irmich w klubie jest ja mrówków
kwestia gustu - dla mnie steinmetz i inne kretexy siatexy wygladaja w omedze jak czarna dziura z przodu.
Napisany 21 sierpnia 2009 - 16:36
Jak już to trzy, bo ja mam drugi komplet na zapasirmich w klubie jest ja mrówków

Napisany 21 sierpnia 2009 - 17:33
a twój też wygląda jak dziura ,tyle że "kółko z zoorem" wygląda jak by wisiało na jakimś sznurku

Teraz podpadne dużej ilości lódków bo irmiego wystawiliście na piedestał
ale mnie się irmi nie podoba

jak dla mnie brzydkie i tylko niestety psujące wygląd omeszki
bo "pługi" i "parapety" to pasują do caliberów,civiców,probów i innych takich a nie do limuzyny:D
ale tak jak już było pisane to kwestia gustu-jeden woli córke a inny teściową

ps. nigdy na zlocie nie głosowałem (jak większość) na omy maro i sitasa dlatego że mi się nie podobają

Sypus nie chwal się tak bo zaraz będziesz miał skrzynke PW zapchaną z ofertami zakupuJak już to trzy, bo ja mam drugi komplet na zapas

ps. a tak na marginesie to jesteś piiiiiiii bo nic nie powiedziałeś a ja polowałem w kraju prawie 1,5 roku

Napisany 21 sierpnia 2009 - 18:21