Zaraz na wlocie na parking - za rondem. Ustawimy się tak by wszyscy odrazu na dzień dobry nas widzieli i nie musieli wjeżdżać dalej i szukać.Pytanie mam: gdzie na parkingu w magnolce sie spotkamy? ten parking nie mały jest

26.04.2009 spot i kręgle Wrocław
Napisany 03 kwietnia 2009 - 08:44
Napisany 03 kwietnia 2009 - 11:42
ja bede lecial a4 wiec moze przy zjezdzie na wysokosci legnicy??
spoko spoko to będę czekać na stacji shela tuż przy zjezdzie z autostrady godzinkę się ustali pużniej.
I pytanko do "snow"o której kolego się spotkamy na tym parkingu ??
Napisany 03 kwietnia 2009 - 14:14
Jak pisałem wcześniej:I pytanko do "snow"o której kolego się spotkamy na tym parkingu ??
A potem zabiorę was razem z Pablo'sem na parking przy Magnolii gdzie o 9 zabierzemy się na Skarbimierzwygląda to mniej więcej tak, że koledzy zza Wrocławia zjadą się na 8 na zjazd z A4 w kierunku Wrocławia. Spotkajmy się zatem na stacji paliwowej przy Auchan (...) W razie czego będę miał włączone CB na ogólnym, więc jak mnie wywołacie to pokieruję , ew. na PW kto będzie chciał podam numer komórki.

Napisany 03 kwietnia 2009 - 18:58
Ok, czyli wygląda to mniej więcej tak, że koledzy zza Wrocławia zjadą się na 8 na zjazd z A4 w kierunku Wrocławia. Spotkajmy się zatem na stacji paliwowej przy Auchan, kto będzie musiał to dotankuje, bo tam tanie paliwko. W razie czego będę miał włączone CB na ogólnym, więc jak mnie wywołacie to pokieruję
, ew. na PW kto będzie chciał podam numer komórki. Zajedziemy pod Magnolię, gdzie nieco gadu gadu i o 9 startujemy na Skarbimierz
Jutro będę dzwonił i rezerwował kręgielnie, wstępnie 2 tory, na godzinę 18. Czas: 2h.
Pablo's pewnie wiesz gdzie jest stacja na Auchan, prawda? Proponuję byśmy tam już jakoś 7.50 czekali na kolegów
No raczej, aczkolwiek nie korzystam :grin:
Niech będzie 7:50

Napisany 05 kwietnia 2009 - 20:11
Kolego SNOW może spotkać się na parkingu Aqua parku. Będzie bliżej z autostrady i bliżej do wylotu na Skarbimierz? Niewiem jak u mnie wypali ale chyba też dam rade wpaść. POZDRO.
Napisany 05 kwietnia 2009 - 20:58
Witam.
Kolego SNOW może spotkać się na parkingu Aqua parku. Będzie bliżej z autostrady i bliżej do wylotu na Skarbimierz? Niewiem jak u mnie wypali ale chyba też dam rade wpaść. POZDRO.
Czołem kolego!
Teoretycznie masz rację, dużo bliżej do A4 mamy. Mamy to szczęście że jeszcze możemy co nieco pozmieniać w planach, by zrobić to jak najbardziej efektywniej. W gruncie rzeczy jestem za parkingiem na Aquaparku, bo bliżej do wylotu na a4 i nie trzeba przez całe miasto przejeżdżać, ale to moje zdanie.
Jak inni koledzy się zapatrują na to? Wygra ogół głosów, które zliczamy do 10tego, tak aby na 2 tygodnie przed wyjazdem na Skarbimierz było wszystko jasne, wówczas wydamy nasz oficjalny komunikat na spot

Omegator > Jeżeli jesteś chętny pojechać z nami, dopisz się proszę do listy

Napisany 05 kwietnia 2009 - 21:52
Napisany 06 kwietnia 2009 - 13:28
Napisany 06 kwietnia 2009 - 15:23
Napisany 06 kwietnia 2009 - 18:58
Wydaje mi się, że aqua park to lepsze rozwiązanie

Napisany 06 kwietnia 2009 - 19:10

ostatnio pogadałem na shellu z gościem w b fl. O forum coś słyszał ale nie jest zarejestrowany. Powiedziałem mu że jest spocik i jak ma wyglądać. Spodobało mu się i stwierdził, że wpadnie. Oczywiście jeżeli zadecydujemy, że spotykamy się pod aqua parkiem to jego pech - mógł czytać temat. Moje obstawanie przy magnolii bierze się tylko z tego, że nie lubię wprowadzać ludzi w błąd

Napisany 06 kwietnia 2009 - 19:25
Do kolegi SNOW: Jestem na zlocie na 99% {wiadomo życie}
Do kolegi Phantom: Z aqua parku jesteśmy odrazu za ul.Krakowską bezpośrednio na wylocie na Brzeg. Z doświadczenia wiem że na Oławe i Brzeg jest nawet szybciej niż autostradą bo i tak z autostrady i tak potem trzeba jechać do Skarbimierza przez wioski.
Jest bliżej więc mamy więcej czasu na pogawędki przy OMCIACH.
Napisany 06 kwietnia 2009 - 21:29
Moje ople , byłe i obecny .
Napisany 07 kwietnia 2009 - 18:59
Napisany 07 kwietnia 2009 - 20:46

Ja przed 10:00 jestem w Skarbimierzu

Napisany 07 kwietnia 2009 - 21:09
Tak jak kolega omegator się wypowiedział jest bliżej z Krakowskiej bo nie trzeba kombinować z dojazdem
Napisany 08 kwietnia 2009 - 07:24

Demokratyczna większość wygrała

Napisany 09 kwietnia 2009 - 08:32
W niedziele po godzinie 18 liczą sobie 65zł za godzinę za tor. Nie ma bata - musimy wziąść minimum 2 tory, więc za godzinę to wychodzi 130zł. Przy dwóch godzinach mamy 260zł do podziału. Zakładam że będzie grało około 10 osób, więc koszt wyniesie między 20-30zł, może być?