1 Wspólny Spot Regionów w Rawie Mazowieckiej 06.01.2007
Napisany 05 grudnia 2006 - 11:03
Napisany 05 grudnia 2006 - 11:47
to napewno na jedeń dzień...........

napewno na dłużej niż dwie godziny.......... :mrgreen:

Napisany 06 grudnia 2006 - 21:31
ps. a teraz pocztam wątek, zeby wiedziec na co sie zgadzam

(*) jesli praca mi pozwoli (i jesli frekwencja zapowiadana dopisze - zwłaszcza wsród kolegów z zarządu - bo chętnie bym przy okazji obgadał kilka spraw)
acha - Grudzień odpada.
Napisany 06 grudnia 2006 - 21:34
Oby tak dalej

Napisany 06 grudnia 2006 - 21:38
Widać, że są wszyscy spragnieni wspólnego spotkania.
Aby tak dalej. :piwo: :piwo:
Napewno ten spocik zrobimy dopiero w styczniu.
Zapowiada sie wiosenna pogoda. :driver:
Napisany 06 grudnia 2006 - 21:54

No chyba że, jak pisze sebajary, przekształci się to w zlot zimowy, to pewnie i bez sponsora będę jechał. Jak dla mnie to termin praktycznie bez znaczenia. Jak z tydzień wcześniej wiem, to na 99% mogę sobie wolne załatwić

Napisany 06 grudnia 2006 - 22:11
Chęć do spota wyraziło już trzech Wiceprezesów jeden Moderator trzech Spamerów i kilku Klubowiczy ,Przyjaciele Klubu i userów omegi .
Myślę że temat niech jeszcze się rozwija ale powoli trzeba rozmawiać o terminie aby wszyscy mogli się dobrze dopasować aby frekwencja była spora.
Napisany 06 grudnia 2006 - 22:15
trzech Samerów
A wef f dzióp to nie chcesz przypadkiem dostać

I jeszcze z błędem. Moderator. Myhyhy :mrgreen:
trzeba rozmawiać o terminie
Jak pisałem wyżej, wystarczy mi info na ok. tydzień przed imprezą i wolne w robocie mam na 99%

Napisany 16 grudnia 2006 - 19:58
Już prywatnie rozmawialiśmy z Waldkiem i termin opiera się o Styczeń ... Skoro już pytasz to bardzo dobrze.
Musimy ustalić jak mi się wydaje jakąś sobotę w Styczniu to jest 6,13,20,27 Styczeń
Ja jestem za 6 Stycznia ale się dopasuję do większości bo dobrze było by aby wszyscy chętni dojechali
Napisany 16 grudnia 2006 - 20:02
Ja jestem za 6 Stycznia ale się dopasuję
u mnie 6 styczeń odpada........... bo mnie nie będzie każdy nastepny bardziej mi pasi.............a chętnie bym zaleciał........... i najlepiej w sobote..........
pozdro
Napisany 16 grudnia 2006 - 20:02
Ja jestem za 6 Stycznia ale się dopasuję do większości bo dobrze było by aby wszyscy chętni dojechali
Pytam, bo :
1. pracuje 7 dniw tygodniu i wyjazd do Rawy bedzie dla mnie dużym wyzwaniem logistycznym
2. zaczałem temat III Zlotu OKP i interwał miedzy jednym a drugim powinien jakiśtam być.
3. 13-14 stycznia mam wyjazd i nie moge z niego zrezygnować wiec termin odpada
4. Aby w ogóle wyjechac z Poznania musze znac termin z przynajmniej tygodniowym wyprzedzeniem
6 stycznia chyba mi pasuje.
Napisany 16 grudnia 2006 - 20:04

Napisany 16 grudnia 2006 - 20:14
Wstępnie Termin ZLOTU jest na 6 Stycznia wszystkich chętnych zapraszam w razie czego jeszcze mamy czas do ustaleń..
Giskard nie marudź bież wolne idź na zwolnienie na dziecko itp....
Napisany 16 grudnia 2006 - 20:26
Giskard nie marudź bież wolne idź na zwolnienie na dziecko itp....
[motyla noga] w tym terminie mam imprezke i nie moge z niej zrezygnować [kropeczki] a w zasadzie to nie chcę bo już [motyla noga] daw razy była przekładana. [kropeczki]fak[[kropeczki]
ale jak ustalicie na 6 tego [kropeczki] to się wcale nie obraże [kropeczki]. :mrgreen: [nadużycie eomtek]
Giskard za każdy mój nawias kwadratowy w Twoim dowolnym poście przeze mnie edytowanym dostaniesz 1 mój wewnętrzy punkt karny. Za 10 punktów walne Ci ostrzeżenie na forum. Weź to sobie do serca prosze.
UWAGA - dotyczy to wszystkich, których bede edytował
Napisany 16 grudnia 2006 - 20:35
Wpadniesz na godzinkę i o 12 wyrwiesz do radomia i będziesz na 20 i impreza gotowa to jest życie Yhaaaaa.
Napisany 16 grudnia 2006 - 20:42
Wpadniesz na godzinkę i o 12 wyrwiesz do radomia i będziesz na 20 i impreza gotowa to jest życie Yhaaaaa
impreska w wawie[kropeczki] ale zabieram jeszcz po drodze kogoś[kropeczki]
więc temat odpada[kropeczki]
:bad:
[edit cita - zbliżasz sie do ilości nawiasów kiedy dostaniesz ostrzeżenie na forum. Prosze nie zrób tak, zebym musiał Ci je dac :( ]
Napisany 16 grudnia 2006 - 21:03
Napisany 16 grudnia 2006 - 21:44
Na razie ustalmy termin i kto przyjedzie (ja przyjadę nawet dla jednej Omegi)
Jak już to ustalimy to dopiero miejsce Rawa jest na tyle mała że nawet jak będziemy jeździć to się spotkamy.
Teraz termin i kto potem wybierzemy charakterystyczne miejsce.
Napisany 16 grudnia 2006 - 21:51