1 Wspólny Spot Regionów w Rawie Mazowieckiej 06.01.2007
Napisany 03 grudnia 2006 - 11:16
Chciałbym abyscie przemyśleli wszyscy tą ptropozycje.
Jesli chodzi o termin to proponuję jeszcze w tym roku lub na poczatku przyszłego. Narazie proponuje miejscowość wspólnego spotkania sie na spocie.
Napisany 03 grudnia 2006 - 13:30
Mam też propozycję bo może uda nam się zebrać w kilku Modów i Klubowiczy mógł to być spot Organizacyjny. Przypominam że sprawa ZLOTU OKP wisi w zawieszeniu a od nowego roku trzeba zabrać się ostro za organizację.
Są również inne sprawy do obgadania i dobrze żeby taki spot się odbył..
Napisany 03 grudnia 2006 - 13:36
Jestem za, poniewaz jest sporo spraw do omówienia.Mam też propozycję bo może uda nam się zebrać w kilku Modów i Klubowiczy mógł to być spot Organizacyjny. Przypominam że sprawa ZLOTU OKP wisi w zawieszeniu a od nowego roku trzeba zabrać się ostro za organizację.
Są również inne sprawy do obgadania i dobrze żeby taki spot się odbył..
Napisany 03 grudnia 2006 - 13:46
Myśle ze dam rade i powinienem sie pojawić

Napisany 03 grudnia 2006 - 13:51
ale w tym roku już nie dam rady...............
na daszy wyjazd........... chyba ze w sylwestra...................... :looz:
ale to tez niec pewnego...........
Napisany 03 grudnia 2006 - 14:00
W Rawie jest fajny zalew :mrgreen:
No zimą będzie zamarznięty .Możemy wziąć łyżwy i pyknąć meczyk hokeja hi hi
Poważnie fajnie jak by się to udało mogli byśmy zrobić nie tylko spota organizacyjnego ale też i familijny jak by był śnieg zabiorę sanki moją żonę i córkę .(lub córkę ,sanki i żonę hi hi)
Napisany 03 grudnia 2006 - 16:25
Napisany 03 grudnia 2006 - 20:51
Na szybko patrzę w kalendarz i faktycznie Grudzień odpada (wiadomo święta sylwester i całe te zamieszanie ) A szkoda było by robić spota na szybko jak już to trochę czasu posiedzieć.
Ja myślę o Styczniu i jakaś sobota która to się dogadujmy . Wydaje mi się że możemy spotować już od przed południa i w razie czego czekać pod telefonami na dojeżdżających w późniejszych godzinach.
Napisany 03 grudnia 2006 - 22:09
Termin -pasi mi styczeń,miejsce dobre,a czy można w rawie jakieś komarowanie załatwić ? może by się cosik łykneło ? :piwo: :drink: :piwo2: :kumple: :zabawa:
Napisany 04 grudnia 2006 - 12:12
w związku z tak pieknym pomysłem............ bardzo mi się podoba.... :ok:
chciałem zadac pare pytań natury organizacyjnej......
1.Gdzie bedzie spotkanie,?(miejsce)-nie tzreba nic wyszukanego
2.Jak długo organizator przewiduje czas spotkania.?
3.Co tam wreszcie będziemy robić?
proponuje jakąś knajpke tak żeby można było zjeśc obiad (porządny), posiedzic ponawijac o róznych sprawch.. :mrgreen: :razz: :mrgreen: :razz: żeby było dużo miejsca na parkingu i w środku i zeby było ładnie miło i przytulnie i ciepło.... :mrgreen:
jeżlei ktoś zna tereny to można by wcześniej zarezerować............. zebysmy nie musieli stać 4-ry godziny na parkingu przy stacji benzynowej..........
to tyle na razie pytanek..........
pozdrawiam

:hehe:
Napisany 04 grudnia 2006 - 14:33
http://www.eholiday....41-galeria.html
Dawno już przez Rawę nie jechałem,ale jest fajny zamek i zalew coś się wymyśli
Na pewno w planach będą pogaduchy, pewnie coś zjemy (ja pewnie zjadę już przed południem)
Wszystko zależy od pogody jak będzie śnieg to atrakcji jest sporo . Od ślizgania się omegami po lepienie bałwana spotowego he he he he
Napisany 04 grudnia 2006 - 15:59
ten zamek mnie intryguje............. a jest tam jakas knajpka.............????
Od ślizgania się omegami po lepienie bałwana spotowego
ślizganie omegami pikny pomysł..........
a kogo będziemy oblepiać śniegiem............. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:razz: :razz: :razz:
Napisany 04 grudnia 2006 - 16:30
Można podjechać połazić jak widać na jednej z fotek jakieś clio podjechało to i parę omeg też się zmieści.
Wleziemy na basztę i tyle hi hi .A jaka legenda jest o zdradzie i sex poza małżeńskim związana z zamkiem...
Co do bałwana myślę że utoczymy sobie własnego ( śnieg konieczny)
Napisany 04 grudnia 2006 - 20:05
kwestia czy to dwa dni czy dwie godziny bo jak wiadomo wszystko ma swe plusy i minusy :razz:
a kogo będziemy oblepiać śniegiem............. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
PYTALSKIEGO

Napisany 04 grudnia 2006 - 20:22
kwestia czy to dwa dni czy dwie godziny bo jak wiadomo wszystko ma swe plusy i minusy :razz:
Oooo widzę że apetyt rośnie w miarę jedzenia... Nie powiem ja bym się skłaniał przy jakiejś małej bibce na Mieście hi hi
Noclegu i w godzinach popołudniowych powrót do domu..
Wiadomo nie wszystkim może to pasować ale jak znam życie jak się zobaczy Browarka to się dopiero zaczyna...
Co do spota typu dwie godziny to oczywiście jeżeli ktoś tylko na tyle może to nie ma sprawy ja raczej minimum do wieczora lub z noclegiem.
Dzwoniłem do tej Tancbudy Motel Mazowiecki i za pokuj dwu osobowy (jakie warunki nie wiem ) Pani zaśpiewała mi 70 zł czyli 35 za głowę.
Napisany 04 grudnia 2006 - 22:28
I oto właśnie chodzi jestem za a nawet przeciw :yes_yes: :bigok:ja bym się skłaniał przy jakiejś małej bibce na Mieście hi hi
Noclegu i w godzinach popołudniowych powrót do domu..