przeca napisal ze nic nie organizuje... :hehe:przeciez bylo nagrane lotnisko - niestety nie z winy organizatora tylko wlasciciela lotniska nie wypalilo. Bedziesz mial szanse wykazania sie przy organizacji nastepnego skoro tak sie rwiesz

Przed zlotowy SPAM
Napisany 12 czerwca 2009 - 08:02
Napisany 12 czerwca 2009 - 08:24
przeca napisal ze nic nie organizuje... :hehe:
ma szanse sie wykazac - dopiac wszystko na ostatnio guzik i rezygnuje ?

Napisany 12 czerwca 2009 - 08:27
No ale chyba chcemy zeby sie kolejny zlot odbylma szanse sie wykazac - dopiac wszystko na ostatnio guzik i rezygnuje ?
to nie w jego stylu - przeciez wszystko by bylo doskonale zorganizowane. Licze na Ciebe MARO nie wymiękaj, badz facet :drink:

Napisany 12 czerwca 2009 - 08:32
No ale chyba chcemy zeby sie kolejny zlot odbyl
??
:smiech:
:smiech:
to dla tych co nie jada albo jeszcze nie wyjechali. Na niebie w kielcach delikatne chmurki zapowiada sie ladny dzien - zaraz smigamy z Bzq na osrodek do reszty zobaczyc jak zyja po wczorajszym fajnym wieczorze

Napisany 12 czerwca 2009 - 08:45
to dla tych co nie jada albo jeszcze nie wyjechali. Na niebie w kielcach delikatne chmurki zapowiada sie ladny dzien - zaraz smigamy z Bzq na osrodek do reszty zobaczyc jak zyja po wczorajszym fajnym wieczorze
P.s Wczoraj padalo moze przez 20 minut
Do zobaczenia na osrodku
Trzeba by jutro przyjechać chociaż się przywitać

Napisany 12 czerwca 2009 - 09:15
a tak z rok temu zagazowany caravan byl w stylu maro?? ludzie sie zmieniaj na lepsze czasami:D:D:D a jeszcze chwila i powie "nie ma jak... diesel" :nabijacz:ma szanse sie wykazac - dopiac wszystko na ostatnio guzik i rezygnuje ?
to nie w jego stylu - przeciez wszystko by bylo doskonale zorganizowane. Licze na Ciebe MARO nie wymiękaj, badz facet :drink:
Napisany 12 czerwca 2009 - 14:29

Grill gotowy, kiełbaski sie robią

"Krytykować może każdy głupiec i wielu z nich to robi"
Winston Churchill
Napisany 12 czerwca 2009 - 14:33
chomiczki

Winston Churchill
Napisany 12 czerwca 2009 - 14:41
ma szanse sie wykazac - dopiac wszystko na ostatnio guzik i rezygnuje ?
Ty też już przestań marudzić, bo też sie nudne i monotonne robi... Nic nie zamierzam organizować!
Napisany 12 czerwca 2009 - 14:59

Trzeba byc niezłym ch....em, zeby tak napisać!
Sam osobiscie byłem z Chomikiem w Bocheńcu i Kielcach 2 razy i nie dalo sie nic załatwić.
No nic, Trollom mówimy stanowcze STOP!!
Winston Churchill
Napisany 12 czerwca 2009 - 15:02

Jest w ci....e :up::up::up: pogoda , towarzystwo i beeeeerrrrrryyyyyy :piwo2:
ps : pozdroofka dla Czarnej
:party::party::party::party::party::party::party::party::party::party::party::party::party::party::party::party::party::party::party:
Napisany 12 czerwca 2009 - 16:06
I JAK SIE DOWIEM KTÓRA ***** Z ZIELONYCH LUB ORANGE GRZEBIE MI PROFILU TO MA ********

Napisany 12 czerwca 2009 - 16:11
ooo ostro sie robi... dajta chlopakowi spokoj bo sie wqrzy i naprawde nic na pomorzu nie zorganizuje a tak to chociaz blisko bedziemy mieli...Pany dajta spokój, ale Maro Twój tekst o oszędności 500 zł i temu że zarządowi sie nie chciało, to cios ponizej pasa
!!
Trzeba byc niezłym ch....em, zeby tak napisać!
Sam osobiscie byłem z Chomikiem w Bocheńcu i Kielcach 2 razy i nie dalo sie nic załatwić.
No nic, Trollom mówimy stanowcze STOP!!

Takze szykujta sie do Borska na nastepny zlot

Napisany 12 czerwca 2009 - 16:13

Trzeba było tak od razu napisać a nie ściemniać. Jeśli nie doczytałem, to sorry, moja wina. To samo z wyżywieniem, w ostatniej chwili z obiadów i kolacji robią się obiado-kolacje. Robią wszyscy to OKP jak gówniarzy. Ech...Sam osobiscie byłem z Chomikiem w Bocheńcu i Kielcach 2 razy i nie dalo sie nic załatwić.
Napisany 12 czerwca 2009 - 16:26
ee tam gadsz, przejdzie ci,cos o tym wiem...Będę organizował na LOBie, tam nawet na spotach są lotniska
Trzeba było tak od razu napisać a nie ściemniać. Jeśli nie doczytałem, to sorry, moja wina. To samo z wyżywieniem, w ostatniej chwili z obiadów i kolacji robią się obiado-kolacje. Robią wszyscy to OKP jak gówniarzy. Ech...

Napisany 12 czerwca 2009 - 19:14
Napisany 12 czerwca 2009 - 21:41
Napisany 12 czerwca 2009 - 21:53
jesli moge cos tu napisac to maro swiety tez nie jest jak ma tylko okazje to lubi tez ofiare z kogos zrobic, sam tego nie raz doswiadczylem mimo ze nie zwracam nawet na to uwagi zbytnio, chociaz czasem to przyjemne nie jest i nie zebym sie czepial, a co do zlotu to zbytnio glosu nie zabieram bo tam nie bylem i nie wiem o co kaman ale z tego co czytam to troche nie jest tak jak byc powinno ale wiadomo ze nie zawsze wszystko wychodzi tak jak bysmy chcieli. :piwo2: dla tych co na zlocie... a :piwo2: :piwo2: dla tych co .... w domuno panowie widzę że musze się troche wtrącić prawda w oczy kole ?nie macie innego zajęcia na tym "zlocie"tylko temat Mara ?"a jednak co poniektórych boli to co Marek pisze wyluzujcie nie jesteście bogami zajmijcie sie sobą bo popełniacie błędy a nie umiecie się do nich przyznać i szukacie ofiar ale i to wam nie wychodzi

Napisany 12 czerwca 2009 - 22:38
Maro
Zbanowany
"Nerwowa reakcja na krytykę wcale nie kładzie jej kresu;
przeciwnie, rodzi w oceniającym przekonanie, że ma rację w tym, co mówi."
Richard Carlson