Przed zlotowy SPAM
Napisany 10 czerwca 2009 - 22:03
Napisał zbychu
panowie i panie gdzie by byly 2 miejsca na noc z piatku na sobote dla mnie i michal1984 jak co to z góry dzieki
aha jakieś współrzędne na nawigacje bym prosił
CHOMICZEK
jak myślisz po co wisi ten temat od marca czy kwietnia.. nie będzie żadnego noclegu na 'krzywy ryj'.. jeżeli chcesz być skontaktuj się z nami wcześniej i przelej na konto Klubowe tyle ile wyjdzie Ci z kalkulatora.. (najpierw należałoby się upewnić, że będą miejsca]
ODPOWIEDŻ
słuchaj no chomiczku kasa przelana a dzwonilem do ciebie powiedziales ze miejsca są [wiec po co te glupie teksty]
piterek pytal w którym domku będziemy a od ciebie niedowiedzialem sie nic prucz tego ze są i gdzie kase przelać.
Napisany 10 czerwca 2009 - 23:14

...i poprawy pogody

Napisany 10 czerwca 2009 - 23:31

Właśnie spotkałem się z kolegą beast w 100licy i mówię wam - w jego wykonaniu omka w kombiaku ma naprawdę malutki bagażnik..... jakiś busik by mu się przydał

Napisany 10 czerwca 2009 - 23:32

Na chwilę obecną wróciłem do chaty trochę ogarnąć i pozałatwiać swoje sprawy, w piątek zjeżdżam na stałe (znaczy do niedzieli)

Napisany 11 czerwca 2009 - 00:07
Byłem odwiedzić przybyłych, opędzlowaliśmy grilla, co poniektórzy już mieli w czubie lekko
![]()
Na chwilę obecną wróciłem do chaty trochę ogarnąć i pozałatwiać swoje sprawy, w piątek zjeżdżam na stałe (znaczy do niedzieli)
Pamiętaj o mnie

Napisany 11 czerwca 2009 - 09:03
Cytat:
Napisał zbychu
panowie i panie gdzie by byly 2 miejsca na noc z piatku na sobote dla mnie i michal1984 jak co to z góry dzieki
aha jakieś współrzędne na nawigacje bym prosił
CHOMICZEK
jak myślisz po co wisi ten temat od marca czy kwietnia.. nie będzie żadnego noclegu na 'krzywy ryj'.. jeżeli chcesz być skontaktuj się z nami wcześniej i przelej na konto
Klubowe tyle ile wyjdzie Ci z kalkulatora.. (najpierw należałoby się upewnić, że będą miejsca]
ODPOWIEDŻ
słuchaj no chomiczku kasa przelana a dzwonilem do ciebie powiedziales ze miejsca są [wiec po co te glupie teksty]
piterek pytal w którym domku będziemy a od ciebie niedowiedzialem sie nic prucz tego ze są i gdzie kase przelać.
zbuchu tak jak Ci wyjaśniłem telefonicznie, nie wiedziałem, że Ty to Ty.. wiele osób dzwoni, pyta o coś i się nie przedstawia, więc stąd cały problem.. odnośnie wolnych miejsc to:
spójrz na ten temat: http://forum.omegakl...ead.php?t=18858 na pierwszy post, popatrz ile osób nie ma dopisanego numeru domku.. do każdej z osób piterek wysłał PW z prośbą o wybór domku.. czy odpowiedziałeś na jego wiadomość?
Napisany 11 czerwca 2009 - 10:40
na pierwszy post, popatrz ile osób nie ma dopisanego numeru domku.. do każdej z osób piterek wysłał PW z prośbą o wybór domku.. czy odpowiedziałeś na jego wiadomość?
Odpowiedział, odpowiedział, a całe info poszło też do Ciebie na e-maila

Zbychu, nie denerwuj się, po prostu mało czasu zostało i nerwowo jest, na zlocie się za to napijemy :w_morde:
"Krytykować może każdy głupiec i wielu z nich to robi"
Winston Churchill
Napisany 11 czerwca 2009 - 10:47
a czy czasem nie w tym okresie kiedy nie działała poczta klubowa??a całe info poszło też do Ciebie na e-maila

żeby nie było, że przyjadę bez niczego

Napisany 11 czerwca 2009 - 10:58
Imponujący widok

Napisany 11 czerwca 2009 - 10:58
żebyś wiedział co moją wątroba robi na sam widokImponujący widok

Napisany 11 czerwca 2009 - 12:38
Chomiczek tak dla bezpieczenstwa tego TOWARU nie mozesz przekraczac 50 km/h jadac na zlota czy czasem nie w tym okresie kiedy nie działała poczta klubowa??

Napisany 11 czerwca 2009 - 12:40

chyba klasa 3 będzie odpowiednia
albo takie coś, ale nie wiem co te cyferki oznaczają:

Napisany 11 czerwca 2009 - 12:43
wiem wiem.. będę miał na omedze z przodu i z tyłu
chyba klasa 3 będzie odpowiednia
albo takie coś, ale nie wiem co te cyferki oznaczają:
OK :up:
A co to w avatarze ??

Napisany 11 czerwca 2009 - 12:44
powiedzmy, że zwłoki, ale kto będzie na zlocie to się dowieA co to w avatarze ??

Napisany 11 czerwca 2009 - 12:46
Po tym zestawie co przywieziesz, to bedzie tego duzopowiedzmy, że zwłoki, ale kto będzie na zlocie to się dowie

Napisany 11 czerwca 2009 - 16:42
Kto do mnie dzwonil zebym zabral skrzynie WCC na zlot?
Czekam na telefon do jutra do 8:00.
Napisany 11 czerwca 2009 - 18:11
wystarczą białe prześcieradła...czarne worki też biorę

Napisany 11 czerwca 2009 - 18:29
Pogody niet...
Frekwencji niet...
Tylko picie wam zostało

Napisany 11 czerwca 2009 - 18:36
Przeciez nie jedziesz, wiec jaka ci to robi roznice?Lotniska niet... Pogody niet... Frekwencji niet...
Yhy. Bedziemy pic.Tylko picie wam zostało