katowanie auta
Napisany 04 marca 2009 - 22:53
Takie filmiki to prawie z każdym autem można znaleść

Napisany 04 marca 2009 - 23:30
Napisany 05 marca 2009 - 08:03
Ale druga czy pierwsza jak zrobia poloske to juz mozesz trafic:-PTej ostatniej to raczej już nie kupisz
Napisany 05 marca 2009 - 15:06
Napisany 05 marca 2009 - 19:10

ZWYKŁY KLUBOWICZ
Napisany 05 marca 2009 - 19:42

Napisany 05 marca 2009 - 19:52
Napisany 05 marca 2009 - 19:54

Napisany 05 marca 2009 - 19:56
Widać de...li nie brak jeszcze na świecie. Tylko się niepotrzebnie
.
Święte słowa. Naprawdę wkurzają mnie takie filmiki. Przyznaje, jak byłem młodszy różne głupoty strzelały mi do głowy. Ale to jest dosłownie przegięcie...
Napisany 05 marca 2009 - 20:01

Napisany 05 marca 2009 - 20:08
Widzę mateusz ze też nie odmówiłeś sobie przyjemności skomentowania filmiku
. Tak trzymać, głupotę trzeba tępić :kumple: .
Ano nie odmówiłem:D Trzeba tępić i to ostro...jak bym takiego gnoja dorwał to normalnie...ech... A poza tym to samochód jest do JAZDY a nie do SZALEŃSTW. Jak młotki chcą sobie poszaleć to niech sobie kupią WSK-e za 150zł i będą w 100% zadowoleni jeżeli się nie pozabijają.
Piotrek76:kumple:
Głową o to drzewo niech postuka :mur::mur::mur:
Szkoda drzewa na jego głowe:smiech:

Napisany 05 marca 2009 - 20:23
Wiejski Sprzet Kaskaderski mowisz?...niech sobie kupią WSK-e za 150zł i będą w 100% zadowoleni jeżeli się nie pozabijają.

Nie no, łośki takie tez sa potrzebne chocby po to zeby zapewnic nam odrobine adrenaliny w naszym spokojnym zyciu

Napisany 05 marca 2009 - 20:35
Wiejski Sprzet Kaskaderski mowisz?
:smiech:
Oczywiście

Nie no, łośki takie tez sa potrzebne chocby po to zeby zapewnic nam odrobine adrenaliny w naszym spokojnym zyciu
Żeby kolega wiedział że podnieśli mi oni adrenalinę i to dosyć mocno. Ale niech może lepiej zajmą się czymś pożytecznym: odrobią lekcje albo coś w tym stylu. Będzie bezpieczniej na drogach i mniej aut straci "życie" dzięki takim osobom.
Napisany 22 marca 2009 - 18:55
Napisany 22 marca 2009 - 19:19
Po pierwsze jesli chodzi o tą omege A z trzeciego filmu ... to w ogole nei widze problemu. Byla sobie omega, ktora byla przeznaczona na złom. Ja też mam taką Omege i gdyby nie to, ze ktoś wczesniej zdjął głowice .. to bylaby na chodzie. Jak tylko wezme z niej kilka potrzebnych mi rzeczy wyworze ją na złomowanie bo w tym stanie auta już nikt nie kupi bpo i po co. Nie widze więc nic złego więc w tym, zeby sie przed takim złomowaniem zabawić.
Po drugie jesli chodzi o drugi filmik cóż ... ani koleś nie potrafi zrobić bączka, ani nie ma specjalnie czym zrobic ... ale czy to od razu powód do tego, zeby tak az najeżdzać na kogoś i jego samochód?
Jak go stać na zajeżdzenie auta .. to niech zajeżdza. Nie zrobił tym nikomu krzywdy .. a omega to nie zwierzak domowy .. to TYLKO samochód.
Nie ma znaczenia, czy robi to jakiś młokos w lesie, czy My na zlocie (a przypominam Wam, ze całkiem spora liczba uczestników zlotu pokręciła bączki i spaliła troche gumy. Jeździlismy na 400m (niektórzy kilka razy). Niektorzy jeździli na 400 ze spalonym sprzęgłem, inni z walącymi po uszkasz samoregulatorami... a reszta z nas patrzyła i co najwyżej sie smiała.
Myslicie, ze jest duża różnica między tym kimś, a nami?
Obecnie moja druga Omega A jest szykowana m.in po to, zeby sie ną bawic, podryftować,pokręcic bączki, polatac czasem z padalem w podłodze, a to, ze nie bede (chyba

Nigdy sie Wam nie zdarzyło zrobić troche głupich rzeczy swoim autem?
A co z wątkiem "czy da sie spalić gume automatem" - tam sami specjalisci od palenia gumy i to mocno obciążając ASB przy zatrzymaniu hamulcem.
A co z wątkiem "ile max poleci nasza omega".
Dajcie spokój .. przecież każdy orze jak może...
Jesli Wlasciciel tego karawana to nie kierowca .. to owszem - należy sie piętno, ale tego nei wiemy... wiec o co chodzi?
Ja kiedyś trabantem mamy urwałem hydrant, bo chcialem wejśc w zakręt na ręcznym.
Bylem młody i głupi (teraz nie jestem już taki młody a głupi tylko troche) ... ale co z tego... zrobilem to i wiele innych durnych rzeczy autem .. jak np. jeżdzenie po boisku piłkarskim w zimie i kręcenie bączków .. tak długo, az przywaliłem w bramke.
Mozecie mnie już piętnowac.
Myslalem, ze piętnujecie jakiś następców Dzidka ... któy katuje nie swój samochod .. ale bez przesady. Tacy jestecie strasznie czyści moralnie jesli chodzi o motoryzacje?
ps. nie widzialem pierwszego filmu, bo nie dziala.
Ano nie odmówiłem Trzeba tępić i to ostro...jak bym takiego gnoja dorwał to normalnie...ech... A poza tym to samochód jest do JAZDY a nie do SZALEŃSTW. Jak młotki chcą sobie poszaleć to niech sobie kupią WSK-e za 150zł i będą w 100% zadowoleni jeżeli się nie pozabijają.
Piotrek76
A niby dlaczego tępić?Jesli to byla ich omega i byla przeznaczona na złom, z resztą nie ważne na co byla przeznaczona. Byla warta 1000 zł i te 1000 zł se przej...li
Jedli piją, inni ćpają, jeszcze inni idą na impreze i wydają miesięcznie więcej niż te 1000 zł. O co więc chodzi?