Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

Alimenty

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
40 odpowiedzi na ten temat

#21 OFFLINE   GreGoriO

GreGoriO

carreteras bonitas

• 346 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 21 lutego 2009 - 23:49

masz rację - nie żeń się... a bynajmniej poddaj się wazektomi... unikniesz kłopotów w przyszłości... koszt około 2000zł a nie 500zł co miesiąc ;)

w Hiszpanii jest darmowa...

#22 OFFLINE   krzysiek1985

krzysiek1985

Zbanowany

• 228 postów

Napisany 21 lutego 2009 - 23:55

Z każdej baby po rozwodzie robi się wreda ... jędza.Nie interesuje ich dobro dziecka tylko jak się odegrać, jak za..bać jak najwięcej kasy i jak najbardziej facetowi utrudnić życie.

Dokladnie tak jak mowisz wiec trzeba bardzo uwazac I to jeszcze jak one Ciebie zdaradzaja a Ty jestes tym zlym Normalnie powinno byc za cudzołustwo ukamienowanie tak jak w krajach arabskich może by sie wtedy czegos nauczyly :D

w Hiszpanii jest darmowa...

To sie przeprowadz tam bedziesz mial taniej :D

#23 OFFLINE   ALI

ALI

R6/2.8.1/Manual

• 1 496 postów

Napisany 22 lutego 2009 - 13:27

głupimi poradami

hmm to ci przypomne...

to sie nadaje na jakis film Jestem jeszcze za mlody na takie sytuacje

jesteś pewnie za młody i za mało doświadczony (żeby nie napisać że za głupi) żeby to zrozumieć... źle ci nie życzę ale sam się przekonasz, pożyjesz zobaczysz.
co do wazektomi to jak naj bardziej, jak tylko spełnię warunki nie zawacham się ani chwili...

Z każdej baby po rozwodzie robi się wreda ... jędza.Nie interesuje ich dobro dziecka tylko jak się odegrać, jak za..bać jak najwięcej kasy i jak najbardziej facetowi utrudnić życie.

a to jest najlepsze podsumowanie... nie uogólniając oczywiście

#24 OFFLINE   GreGoriO

GreGoriO

carreteras bonitas

• 346 postów

Napisany 22 lutego 2009 - 14:35

To sie przeprowadz tam bedziesz mial taniej :D

nie wiem czytałeś moj profil, ale ja tam mieszkam...:cool:

co do wazektomi to jak naj bardziej, jak tylko spełnię warunki nie zawacham się ani chwili...

w Hiszpanii musisz skończyć 35 lat, i mieć przynajmniej jedno dziecko, wiele osób tutaj stosuje, w mojej pracy przyznało się do tego 4, z którymi rozmawiałem.

ale tak naprawdę to nie jest rozwiązanie, bo temat tyczy się stosunków miedzy ludzkich a nie płodzenia dzieci.

#25 OFFLINE   ALI

ALI

R6/2.8.1/Manual

• 1 496 postów

Napisany 22 lutego 2009 - 18:49

w Hiszpanii musisz skończyć 35 lat, i mieć przynajmniej jedno dziecko

w polsce są takie same zasady

tak naprawdę to nie jest rozwiązanie, bo temat tyczy się stosunków miedzy ludzkich a nie płodzenia dzieci.

stosunki między ludzkie puki są normalne to niemamy problemów opisywanych w tym temacie, dopiero kiedy coś się piepszy argumętem przetargowym zawsze są dzieci...

#26 OFFLINE   Sołtys

Sołtys

streetfighter

• 894 postów
  • Województwo: wielkopolskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 22 lutego 2009 - 19:18

jak przyjechałem do domu i moja była siedziała na moim koledze na moim własnym fotelu......

zatłukł bym jak dwa psy :bmw:
(ps. nonstop powtarzam mojej żonie że taka była by moja reakcja, a ona wie że jestem nerwus i nie rzucam słów na wiatr )

Jak bym przylapal moja zone z moim kolega tak jak to bylo w jednym z przypadkow To na pewno byly by dwa zgony na miejscu Nigdy sie nie ozenie bo nie chce za zabojstwo pozniej isc do wiezienia :cool:

Zbrodnia była by popełniona w afekcie i jest duża szansa że byś dostał wyrok w zawiasach :cool:
miałbyś dzieci ,dom, majątek i żadnych problemów z babskiem i sądami :D

Nie sprawdzałem i mam nadzieje ze nie będe musiał ale znając siebie taka była by reakcja z mojej strony :mad:

ps. właśnie moja żona czytając to co pisze powiedziała "że umie świetnie się maskować" :p
(ale mi pojechała :grin: )

#27 OFFLINE   Madzia

Madzia
  • 1 288 postów

Napisany 22 lutego 2009 - 19:20

Oszalałeś czy Tobie po prostu gorzej??? ODCZEP SIE OD "BAB"!!!
I nie BABY tylko kobiety!!!!

#28 OFFLINE   wicek

wicek
  • 4 076 postów

Napisany 22 lutego 2009 - 20:00

(ale mi pojechała )

Po Tobie każdy jedzie :D

Z każdej baby po rozwodzie robi się wreda ... jędza.

Nie doceniasz ich, oceniasz kobiety z góry.

Normalnie powinno byc za cudzołustwo ukamienowanie tak jak w krajach arabskich może by sie wtedy czegos nauczyly

Czyli, że co, faceci święci, nigdy na boku? Daj spokoj... w takim przypadku prostytucja nie miała by racji bytu, bo i po co? Wszyscy faceci święci, co nie? Sranie w banie...

Oszalałeś czy Tobie po prostu gorzej???

Myślał, że zaszpanuje przed forumowiczami jaki on "maczo"...

#29 OFFLINE   yanekxx

yanekxx
  • 7 postów

Napisany 22 lutego 2009 - 20:36

Cóż ja "dostaje" od żony że mnie moja była nie doszła zaczepia. Ogólnie wsio jest dziwne. Z jednej str. przykro że tak wyszło między wami z 2 str. to fart wielki bo mogło wyjść później. Życie turga sie dalej

#30 OFFLINE   Sołtys

Sołtys

streetfighter

• 894 postów

Napisany 22 lutego 2009 - 20:55

Po Tobie każdy jedzie :D

młody już po dobranocce :D
idz spać a nie wtrącaj się jak dorośli rozmawiają na poważne tematy :mad:
DOBRANOC!!!

#31 OFFLINE   McF

McF
  • 100 postów

Napisany 22 lutego 2009 - 21:14

Oszalałeś czy Tobie po prostu gorzej??? ODCZEP SIE OD "BAB"!!!
I nie BABY tylko kobiety!!!!

:-?
-baby- takie potoczne określenie kobiety - baba i chłop, chłop, baba.
Jestem prosty chłop to i prostego języka używam, nie miało to obrażać nikogo.
A swoje zdanie podtrzymuję.

#32 OFFLINE   Madzia

Madzia
  • 1 288 postów

Napisany 22 lutego 2009 - 21:44

:-?
-baby- takie potoczne określenie kobiety - baba i chłop, chłop, baba.
Jestem prosty chłop to i prostego języka używam, nie miało to obrażać nikogo.
A swoje zdanie podtrzymuję.

No cóż,,,, szkoda tylko, ze nie znasz przypadków kiedy to mężczyźni, chłopy, faceci czy jak tam chcesz odchodzą, zdradzają itd. W dzisiejszych czasach nic nie jest dziwne, a przede wszystkim rozwód. Nikt nie jest w stanie powiedzieć w dniu slubu co bedzie za rok, dwa pięć czy dziesięć i to nawet lepiej bo życie byłoby nudne. Nie należy obwiniać kobiet i z góry zakładać, zę to One są te złe. Uwież mi, że są również meżczyźni którzy sie mszczą i zdzierają z kobiet, bab itd. wszystko co mogą i One zostają bez "złotówki".
Sprawy damsko-męskie typu rozwód czy zdrada nie są łatwe, ale wydaje mi się, że psychika człowieka jest tak skomplikowana, że nie da się od tego człowiek uchronić... (nie zawsze tak jest, ale mam na myśli tylko związki gdzie jest rozwód, zdrada czy coś w tym stylu)

#33 OFFLINE   Drabcu

Drabcu
  • 227 postów

Napisany 22 lutego 2009 - 22:38

No cóż,,,, szkoda tylko, ze nie znasz przypadków kiedy to mężczyźni, chłopy, faceci czy jak tam chcesz odchodzą, zdradzają itd. W dzisiejszych czasach nic nie jest dziwne, a przede wszystkim rozwód. Nikt nie jest w stanie powiedzieć w dniu slubu co bedzie za rok, dwa pięć czy dziesięć i to nawet lepiej bo życie byłoby nudne. Nie należy obwiniać kobiet i z góry zakładać, zę to One są te złe. Uwież mi, że są również meżczyźni którzy sie mszczą i zdzierają z kobiet, bab itd. wszystko co mogą i One zostają bez "złotówki".
Sprawy damsko-męskie typu rozwód czy zdrada nie są łatwe, ale wydaje mi się, że psychika człowieka jest tak skomplikowana, że nie da się od tego człowiek uchronić... (nie zawsze tak jest, ale mam na myśli tylko związki gdzie jest rozwód, zdrada czy coś w tym stylu)

Dobrze powiedziane(napisane) po prostu życie

#34 OFFLINE   Sołtys

Sołtys

streetfighter

• 894 postów

Napisany 24 lutego 2009 - 13:00

Nie należy obwiniać kobiet i z góry zakładać, zę to One są te złe.

Madzia nie obraź się na mnie ( a bo Cię z bardzo lubie ;) )
ale mój serdeczny przyjaciel zawsze powtarza (i najbardziej lubi to mówić w obecności swojej i mojej żony :smiech: )
"że wszystkie baby to h.u.j.e. oprócz naszych mamusi"

i to jest cała prawda :tak:

bo jedyna kobieta która na 100% nie chce i nie pozwoli Cię skrzywdzić to Mamuśka :D

#35 OFFLINE   Madzia

Madzia
  • 1 288 postów

Napisany 24 lutego 2009 - 17:31

No cóż, Sołtysie.. Ty i Twój kolega macie prawo do własnego zdania... ale jeśli myślicie, że wasze żonki to "h.u.j.e." to bardzo ciekawa teza....
Nie mam zamiaru pisać jakie są kobiety a jacy mężczyźni bo zawsze kobiety bedą broniły kobiet, a mężczyźni mężczyzn, ale mi chodziło ogólnie o sytuacje życiową, że nie zawsze rozwody czy inne kłótnie i sądy są przez kobiety.
A to jakie facet ma zdanie o kobiecie to jego sprawa i mam prawo do wypowiadania się.

Nie wiedziałam, że mnie lubisz :-P :D :smiech:

#36 OFFLINE   Sołtys

Sołtys

streetfighter

• 894 postów

Napisany 24 lutego 2009 - 18:32

Nie wiedziałam, że mnie lubisz :-P :D :smiech:

nie "jeździsz" po mnie tylko normalnie "rozmawiasz" (nie jak większość;) ) więc niemam powodu Cię nie lubić :D
a skoro Cię nie "nie lubie"
to Cię lubie :p

ale nagmatwałem :smiech: :smiech: :smiech:

#37 OFFLINE   Madzia

Madzia
  • 1 288 postów

Napisany 24 lutego 2009 - 18:35

Hehehe... wypada mi powiedzieć: nie "nie rozumiem" :) wiec czemu mam nie rozumieć o co Ci chodzi jak rozumie :) że mnie nie "nie lubisz"

Nie po każdym mogę jeździć :smiech: :smiech: :smiech: nie każdy może mieć tą przyjemność :-P

#38 OFFLINE   szaki

szaki
  • 17 postów

Napisany 26 kwietnia 2009 - 19:42

No to witam panowie w klubie. Jestem po rozwodzie i mam drugą rodzinę gdzie właśnie 24 dni temu urodził mi się syn. Z poprzednią żoną stosunki mam raczej chłodne ale dogadujemy się w sprawie małej. U mnie to wyglądało w ten sposób że dogadaliśmy się co do wysokości alimentów i była to suma pośrednia. Niechodziło o to że chciałem mniej płacić tylko chciałem miec większy wpływ na wychowanie dziecka poprzez wiedzę na co idą pieniądze i czy z pożytkiem. Piszecie że kobiety mogą zrobić piekło, wiem o tym ale się dziwię. Przecież wy możecie to samo. Swojej zapowiedziałem że jak będzie chciała mnie wykiwać to spokojne dni jej się zakończą, i nie jest ona strachliwą osobą co ja słowną. Pomogło. Mieszkamy w tym samym mieście więc kontakt mam z dzieckiem 3-4 dni w tygodniu. Mam takie same prawa jak ona do wychowania tyle że mieszka z nią. Dlaczego z tego nie korzystacie? Jak można porwać własne dziecko z równymi prawami?

#39 OFFLINE   adamo_

adamo_
  • 156 postów

Napisany 26 kwietnia 2009 - 20:35

zawsze się zastanawiałem po co ta małżeńska przysięga

#40 OFFLINE   mrufff

mrufff

znooowu V8 gaddemnetsiet

• 171 postów

Napisany 28 czerwca 2009 - 22:11

niekoniecznie
ja sie rozwiodlem w sposob cywilizowany dzieciaczka widze kiedy chce
zostawilem jej wszystko a ona zaproponowala mi splate czesci pozostawionego majatku
tak wiec da sie przy odrobinie dobrej woli

poza tym

nie wiadomo co bedzie dalej ale wczoraj w nocy bylo super wiec moze jeszcze zrobie spota moze nie weselnego ale powrotnego.
powodzenia panowie

zatłukł bym jak dwa psy :bmw:
(ps. nonstop powtarzam mojej żonie że taka była by moja reakcja, a ona wie że jestem nerwus i nie rzucam słów na wiatr )

Zbrodnia była by popełniona w afekcie i jest duża szansa że byś dostał wyrok w zawiasach :cool:
miałbyś dzieci ,dom, majątek i żadnych problemów z babskiem i sądami :D

Nie sprawdzałem i mam nadzieje ze nie będe musiał ale znając siebie taka była by reakcja z mojej strony :mad:

ps. właśnie moja żona czytając to co pisze powiedziała "że umie świetnie się maskować" :p
(ale mi pojechała :grin: )

rozumiem cie soltys ja tez szybciej reaguje lapami jak szarymi komorkami
wszystkie lyse byczki tak maja czy to tylko stereotyp?

moja byla sie smieje ze nie chce innego bo co rzobi ze mna zabic sie nie da a jak sie dowiem to zadaj tylko jedno pytanie :rozerwac was jak zaby czy polamac jak patyczki

zreszta miedzy bogiem a prawda w moim malzenstwie zle sie dzialo bylem wybitnie nieedukowalny a teraz po rozwodzie mamy naprawde dobre relacje