masz rację - nie żeń się... a bynajmniej poddaj się wazektomi... unikniesz kłopotów w przyszłości... koszt około 2000zł a nie 500zł co miesiąc
w Hiszpanii jest darmowa...
Napisany 21 lutego 2009 - 23:49
masz rację - nie żeń się... a bynajmniej poddaj się wazektomi... unikniesz kłopotów w przyszłości... koszt około 2000zł a nie 500zł co miesiąc
Napisany 21 lutego 2009 - 23:55
Z każdej baby po rozwodzie robi się wreda ... jędza.Nie interesuje ich dobro dziecka tylko jak się odegrać, jak za..bać jak najwięcej kasy i jak najbardziej facetowi utrudnić życie.
w Hiszpanii jest darmowa...
Napisany 22 lutego 2009 - 13:27
głupimi poradami
to sie nadaje na jakis film Jestem jeszcze za mlody na takie sytuacje
Z każdej baby po rozwodzie robi się wreda ... jędza.Nie interesuje ich dobro dziecka tylko jak się odegrać, jak za..bać jak najwięcej kasy i jak najbardziej facetowi utrudnić życie.
Napisany 22 lutego 2009 - 14:35
nie wiem czytałeś moj profil, ale ja tam mieszkam...To sie przeprowadz tam bedziesz mial taniej
w Hiszpanii musisz skończyć 35 lat, i mieć przynajmniej jedno dziecko, wiele osób tutaj stosuje, w mojej pracy przyznało się do tego 4, z którymi rozmawiałem.co do wazektomi to jak naj bardziej, jak tylko spełnię warunki nie zawacham się ani chwili...
Napisany 22 lutego 2009 - 18:49
w Hiszpanii musisz skończyć 35 lat, i mieć przynajmniej jedno dziecko
tak naprawdę to nie jest rozwiązanie, bo temat tyczy się stosunków miedzy ludzkich a nie płodzenia dzieci.
Napisany 22 lutego 2009 - 19:18
jak przyjechałem do domu i moja była siedziała na moim koledze na moim własnym fotelu......
Jak bym przylapal moja zone z moim kolega tak jak to bylo w jednym z przypadkow To na pewno byly by dwa zgony na miejscu Nigdy sie nie ozenie bo nie chce za zabojstwo pozniej isc do wiezienia
Napisany 22 lutego 2009 - 19:20
Napisany 22 lutego 2009 - 20:00
Po Tobie każdy jedzie(ale mi pojechała )
Nie doceniasz ich, oceniasz kobiety z góry.Z każdej baby po rozwodzie robi się wreda ... jędza.
Normalnie powinno byc za cudzołustwo ukamienowanie tak jak w krajach arabskich może by sie wtedy czegos nauczyly
Myślał, że zaszpanuje przed forumowiczami jaki on "maczo"...Oszalałeś czy Tobie po prostu gorzej???
Napisany 22 lutego 2009 - 20:36
Napisany 22 lutego 2009 - 20:55
Po Tobie każdy jedzie
Napisany 22 lutego 2009 - 21:14
:-?Oszalałeś czy Tobie po prostu gorzej??? ODCZEP SIE OD "BAB"!
![]()
I nie BABY tylko kobiety!!
Napisany 22 lutego 2009 - 21:44
:-?
-baby- takie potoczne określenie kobiety - baba i chłop, chłop, baba.
Jestem prosty chłop to i prostego języka używam, nie miało to obrażać nikogo.
A swoje zdanie podtrzymuję.
Napisany 22 lutego 2009 - 22:38
No cóż,,,, szkoda tylko, ze nie znasz przypadków kiedy to mężczyźni, chłopy, faceci czy jak tam chcesz odchodzą, zdradzają itd. W dzisiejszych czasach nic nie jest dziwne, a przede wszystkim rozwód. Nikt nie jest w stanie powiedzieć w dniu slubu co bedzie za rok, dwa pięć czy dziesięć i to nawet lepiej bo życie byłoby nudne. Nie należy obwiniać kobiet i z góry zakładać, zę to One są te złe. Uwież mi, że są również meżczyźni którzy sie mszczą i zdzierają z kobiet, bab itd. wszystko co mogą i One zostają bez "złotówki".
Sprawy damsko-męskie typu rozwód czy zdrada nie są łatwe, ale wydaje mi się, że psychika człowieka jest tak skomplikowana, że nie da się od tego człowiek uchronić... (nie zawsze tak jest, ale mam na myśli tylko związki gdzie jest rozwód, zdrada czy coś w tym stylu)
Napisany 24 lutego 2009 - 13:00
Nie należy obwiniać kobiet i z góry zakładać, zę to One są te złe.
Napisany 24 lutego 2009 - 17:31
Napisany 24 lutego 2009 - 18:32
Nie wiedziałam, że mnie lubisz :-P
![]()
Napisany 24 lutego 2009 - 18:35
Napisany 26 kwietnia 2009 - 19:42
Napisany 26 kwietnia 2009 - 20:35
Napisany 28 czerwca 2009 - 22:11
zatłukł bym jak dwa psy :bmw:
(ps. nonstop powtarzam mojej żonie że taka była by moja reakcja, a ona wie że jestem nerwus i nie rzucam słów na wiatr )
Zbrodnia była by popełniona w afekcie i jest duża szansa że byś dostał wyrok w zawiasach
miałbyś dzieci ,dom, majątek i żadnych problemów z babskiem i sądami
Nie sprawdzałem i mam nadzieje ze nie będe musiał ale znając siebie taka była by reakcja z mojej strony
ps. właśnie moja żona czytając to co pisze powiedziała "że umie świetnie się maskować"
(ale mi pojechała :grin: )