Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

Pytania odnośnie zlotu.

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
308 odpowiedzi na ten temat

#161 OFFLINE   gamgit

gamgit
  • 67 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 16 marca 2009 - 20:02

nie chce mi się maglować tematu można wiedzieć czemu cena wzrosła z 30 na 35 zeta za wjazd ??
Dodany obrazek

#162 OFFLINE   chomiczek

chomiczek

Administrator

• 15 postów
  • Województwo: małopolskie

Napisany 16 marca 2009 - 20:14

nie chce mi się maglować tematu można wiedzieć czemu cena wzrosła z 30 na 35 zeta za wjazd ??

widoczna cena jest dla 'nieklubowiczy'..

Czyli place 35zl wjazdowego i 25zl za 1 osobodobe => 2 osoby na 2 nocki = 35 + 100zl = 135zl i moge normalnie sie krecic po osrodku, pojechac na lotnisko itp itd co tylko sie bedzie dzialo na zlocie? Musze sie jasno dopytac, zeby pozniej nie bylo zgrzytow

ehhh.. czy Ty potrafisz czytać ze zrozumieniem??

nie ma czegoś takiego jak 35zł za wjechanie na lotnisko i 25zł za osobodobę.. jeżeli chcesz brać udział w konkurenecjach, przebywać na terenie lotniska, etc.. płacisz 70zł opłaty zlotowej i do tego zakwaterowanie wraz z wyżywieniem... nie ma, nie było i nie będzie innej opcji.

oczywiście w przypadku Kesiaczka sprawa wygląda trochę inaczej gdyż należy do 'miejscowej ludności' ;D

#163 OFFLINE   gamgit

gamgit
  • 67 postów

Napisany 16 marca 2009 - 20:19

a to wjazd za 35 zeta będzie tylko dla gapowiczów czy będą mogli brać udział w 1/4 i czy jest jeszcze ta kategoria OPEN różna marka autka mogła brać udział
Dodany obrazek

#164 OFFLINE   chomiczek

chomiczek

Administrator

• 15 postów

Napisany 16 marca 2009 - 20:28

będą mogli normalnie się spróbować

#165 OFFLINE   jancioomega

jancioomega
  • 3 postów

Napisany 17 marca 2009 - 19:53

Witam .Chomiczek dziękuje za zaproszenie na złot,ale ja moge przyjechać tylko w niedziele ponieważ na co dzień jeżdże ciężarówką i to na linni TESCO .Więc jestem zawsze w do mu w piątek w nocy lub sobotę rano,a w niedziele na wieczór muszę znowu jechać. więc jeżeli można to przyjadę w niedziele.Pozdrawiam jancioomega
ps. Prosze o jakąś odpowiedz

#166 OFFLINE   Sitas

Sitas

kombinator

• 429 postów
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 17 marca 2009 - 21:02

Witam .Chomiczek dziękuje za zaproszenie na złot,ale ja moge przyjechać tylko w niedziele ponieważ na co dzień jeżdże ciężarówką i to na linni TESCO .Więc jestem zawsze w do mu w piątek w nocy lub sobotę rano,a w niedziele na wieczór muszę znowu jechać. więc jeżeli można to przyjadę w niedziele.Pozdrawiam jancioomega
ps. Prosze o jakąś odpowiedz

W niedziele to raczej nic ciekawego nie zobaczysz... no chyba że przyjedziesz skoro świt ... to może jeszcze co po niektórzy będa spać w trawie... ;)

#167 OFFLINE   Kesiaczek

Kesiaczek
  • 567 postów

Napisany 17 marca 2009 - 22:04

A ta "miejscowa ludność" :D do kiedy ma te 70 zł wpłacić? zeby potem nie było zgrzytów? :D

#168 OFFLINE   jancioomega

jancioomega
  • 3 postów

Napisany 18 marca 2009 - 04:45

Chomiczek spróbuje wyrwać się w sobote ale to nic pewnego.Pozdro

Sitas ja często jeżdze w twoim kierunku .Dokładnie do Jonkowa do Firmy KRISGUM pewnie wiesz gdzie?

#169 OFFLINE   michal987654321

michal987654321

Zbanowany

• 1 677 postów

Napisany 18 marca 2009 - 08:50

A ta "miejscowa ludność" :D do kiedy ma te 70 zł wpłacić? zeby potem nie było zgrzytów? :D

Bardzo dobre pytanie :)

#170 OFFLINE   Sitas

Sitas

kombinator

• 429 postów

Napisany 18 marca 2009 - 20:13

Sitas ja często jeżdze w twoim kierunku .Dokładnie do Jonkowa do Firmy KRISGUM pewnie wiesz gdzie?

Pewno że wiem... tylko to "KRYSGUM" i w wiosce Giedajty... na trasce Morąg-Olsztyn. A co do zlotu to Staraj się staraj bo fajna impreska cie ominie.

#171 OFFLINE   jancioomega

jancioomega
  • 3 postów

Napisany 19 marca 2009 - 15:25

Postaram się na 100

#172 OFFLINE   Waldemarz

Waldemarz

DZIADZIA

• 2 660 postów
  • Województwo: mazowieckie

Napisany 21 marca 2009 - 01:38

Witam

Ja mam tylko jedno konkretne pytanie:

Dlaczego wpłacając zaliczkę każdy zmuszony jest opłacić opłatę zlotową (70zł) od auta w całości, a *"Osobodoba z wyżywieniem (śniadanie i obiadokolacja 65PLN) dorośli" zaliczkowo.
Czym to jest spowodowane?

Odrazu piszę że rozumiem co oznacza zaliczka:
Rezerwuje sobie pobyt w ośrodku i wpłacam zaliczkę jest to zrozumiałe, ale dlaczego mam odrazu wpłacic 70zł. opłaty zlotowej od auta jeśli np plany moje się zmienią i nie będę mógł przyjechac, więc tak naprawdę nie będę wjeżdżał na lotnisko i nie będę na zlocie.
Oczywiście tracę zaliczkę za zarezerwowanie pokoju z wyżywieniem, ale dlaczego mam tracić 70zł opłaty zlotowej za zlot na którym nie będę mógł być?
Jak sami opisujecie opłata zlotowa 70zł jest od auta za wjazd na lotnisko i branie udziału w konkurencjach.

A jeśli przybędę na zlot tylko na pobyt z wyzywieniem, ale nie chcę brać udziału w konkurencjach i nie chcę jechać na lotnisko to też mam opłacać opłatę zlotową?

Z góry dziękuję za odpowiedź.

#173 OFFLINE   chomiczek

chomiczek

Administrator

• 15 postów

Napisany 21 marca 2009 - 12:52

jeśli przybędę na zlot tylko na pobyt z wyzywieniem, ale nie chcę brać udziału w konkurencjach i nie chcę jechać na lotnisko to też mam opłacać opłatę zlotową?

nie ma takiej opcji, jeżeli chcesz uczestniczyć w zlocie to płacisz CAŁĄ OPŁATĘ ZLOTOWĄ.. gdybyś przeczytał temat dokładnie zobaczyłbyś, że były podobne pytania.. nie ma tutaj rozdzielania typu, biorę udział w lotniski, 2 konkurencja to będzie mnie to kosztowało np. 2/3 opłaty zlotowej..
napisze jeszcze raz, jeżeli ktoś decyduje się na uczestnictwo w zlocie zobowiązany jest pokryć opłatę zlotową w całość, nikt nikogo nie zmusza do uczestnictwa, tym bardziej nikt nie każe robić wpłaty zaliczki już teraz, można zapłacić np. tydzień przed zlotem, jeżeli oczywiście będą tylko wolne miejsca.

Dlaczego całość opłaty zlotowej teraz? Z prostego powodu prócz kosztu lotniska, które musimy pokryć wcześniej należy zakupić nagrody, medale, etc.

#174 OFFLINE   Waldemarz

Waldemarz

DZIADZIA

• 2 660 postów

Napisany 21 marca 2009 - 19:20

Dzieki Chomiczku za wyczerpującą odpowiedź.;)

#175 OFFLINE   krzysiek

krzysiek
  • 364 postów
  • Województwo: wielkopolskie

Napisany 29 marca 2009 - 14:20

A ja mam pytanie z innej beczki... Mianowicie analizuję przyjazd na zlot z żoną i chciałbym się dowiedzieć ile będzie kobiet, żon, dziewczyn, narzeczonych, partnerek, towarzyszek??? Jak będzie miała z kim pogadać to ja się będę mógł zająć integracją z Wami... No więc?

#176 OFFLINE   lord_craven

lord_craven

Ciem kotka!

• 5 572 postów
  • Województwo: podkarpackie

Napisany 29 marca 2009 - 16:16

A ja mam pytanie z innej beczki... Mianowicie analizuję przyjazd na zlot z żoną i chciałbym się dowiedzieć ile będzie kobiet, żon, dziewczyn, narzeczonych, partnerek, towarzyszek??? Jak będzie miała z kim pogadać to ja się będę mógł zająć integracją z Wami... No więc?

Pooglądaj foty z poprzednich zlotów. ;) Praktycznie każdy z połówką przyjeżdża, a co poniektórzy z dzieciakami też. Więc nie masz się co martwić o integrację :piwo2: :kumple: :w_morde:

#177 OFFLINE   chomiczek

chomiczek

Administrator

• 15 postów

Napisany 29 marca 2009 - 19:33

Więc nie masz się co martwić o integrację

no no.. ja się nie podzielę :D

#178 OFFLINE   THIN

THIN
  • 1 365 postów
  • Auto: Omega B
  • Silnik: 3.0 V6 X30XE

Napisany 29 marca 2009 - 21:32

no no.. ja się nie podzielę :D

Wypijesz trochę za dużo i sam z przyjemnością oddasz nam ostatnią swoją flaszkę :pijany::razz:

#179 OFFLINE   lord_craven

lord_craven

Ciem kotka!

• 5 572 postów
  • Województwo: podkarpackie

Napisany 29 marca 2009 - 21:32

ja się nie podzielę

Egoista :p

#180 OFFLINE   Sitas

Sitas