Pytania odnośnie zlotu.
Napisany 25 lutego 2009 - 21:31
Napisany 25 lutego 2009 - 23:16
a ja mam pytanie co do tego "basenu", chcialem sie uprzjemnie dowiedziec czy tam jaka ryba moze siedzi?? bo jak by byla to moze bym dal rade upolowac i nakarmic glodnych lub chetnych
nie dolewajcie oliwy do ognia za chwilę ktoś tu nie wytrzyma i posypią sie :police: :zolta_kartka: :czerwona_kartka:
i będzie pozamiatane
kto ma się zamiar o coś pytać na poważnie niech zapyta a jeżeli nie niech nie pisze bzdur , i to akurat nie dotyczy tylko mbobika
po prostu nie da się już tego czytać
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 26 lutego 2009 - 07:05
Przepraszam, może nie powinienem zwracać uwagi ale to już trochę wykracza poza granice dobrego smaku.
Napisany 26 lutego 2009 - 07:06
zależy z pod jakiego znaku z zodiaku będzie osoba siedząca.. a tak na poważnie to nie, ale nie daleko jest całkiem ładny zbiornik wodny i tam chyba powinny być.czy tam jaka ryba moze siedzi
to nie do końca tak, bo my w gruncie rzeczy się kochamy.. bez głębszych domysłówJestem nowym klubowiczem i chętnie podjadę na zlot ale jak czytam te niektóre "jęki" to mi się odechciewa. Wybierając się na taki zlot oczekuję spotkania fajnych ludzi, z którymi można pogadać i pobawić się wspólnie. Czytając te niektóre rzeczy, co tu są wypisywane sądzę, że temat będzie dalej wałkowany na zlocie a nie po to się do Was wybieram. Zastanówcie się trochę nad sobą.

Napisany 26 lutego 2009 - 08:34
NIezbędne info bylo podane wczesniej, teraz jest tylko usystematyzowane.
Mam rozumiec, ze klubowicz ze stażem nie przyjedzie na zlot, jesli na miejscu nie będzie basenu tylko kąpielisko?
Bez sensu. Jak ktoś chce przyjechać na zlot .. to przyjedzie. Najgorszy jakościowo osrodek w jakim bylismy był w Lidzbraku ... i co? I nic. Czy ktoś, kto był na zlocie narzekał na sam zlot, co najwyżej ludzie popsioczyli troche na mnie, jako organizatora .. ale robilem to pierwszy raz. Sory

Czy ktoś miał jakies pretensje do samego zlotu? Nie.
Tu warunki są b. dobre, wszystko jest już ustalone a tu kuźwa wojny o to z czego zrobiony jest przeg rzeki. Normalnie płakać sie chce.
Najciekawsze jest to, ze pobieżnie patrząc to najwięcej pretensji i uwag ma osoba, ktora już w pierwszym poście napisała, ze go "NIE BĘDZIE", jesli cena jedzenia będzie w cenie domków.
No wiec cena jedzenia jest w cenie domków... a teraz brzeg rzeki sie nie podoba?
Na miejscu niektóych klubowiczów spalilbym sie ze wstydu, zamknął forum do czerwca i przyjechał na zlot albo nie - wg uznania.
Takie ciągłe bręczenie i pajacowanie .. bywa nudne i upierdliwe.
W tym wątku mają pojawiać sie KONKRETNE pytania. Organizatorzy będą starać sie konkretnie odpowiadać, a moderzy i admini będą czytać i wywalać wszelkie przepychanki i wszystko co nie jest pytaniem i odpowiedzą.
Napisany 26 lutego 2009 - 08:39
ja sie zastanawiam po co ktoś MUSI mieć takie dokladne info.
na zlot Kubusiu nikt nie narzeka...Najgorszy jakościowo osrodek w jakim bylismy był w Lidzbraku ... i co? I nic. Czy ktoś, kto był na zlocie narzekał na sam zlot,
poprostu warunkiw lidzbarku było nienajlepsze, ale daliśmy rade tylko...
nie chodiz o to czy domki będa kolorowe, a jakie beda w nich warunki... a dlaczego zaraz wyjaśnie...Co zmieni jaki będzie domek - czt zielony, czy czerwony.
Na zlot wybierma się zawsze z żóna i córką - taki był plan... na lidzbark - nie wyszło ( na szczescie) bo córcia zaniemogła i przyjechałem sam... gdym przyjechał z rodizna taj jak planowałem to niestety ale ale mając na uwadze wrunki w domach (to nei jest czepianie się) nie zostalibyśmy w lidzbarku na noc...
przyjachełem sam mimo to i było super :piwo: a najlepsze było jak uukasz dzownił zebiskami rano bo zimno było w domku jak nie wiem co

z wiekiem robie się wygodny i chce wiedzieć jakie bedą warunki bo jak mam brać rodzine do jakiej lepiany średniowiecznej to tego nie zrobie, niestety sorki, ale takie jest moje zdanie, dlatego czekam z podjęciem decyzji na zdjęcia bzyczka...
pozdrawiam serdecznie i zycze konstuktywnych dyskusji nawet na ostro

Napisany 26 lutego 2009 - 08:57

Napisany 26 lutego 2009 - 09:05
nie dolewajcie oliwy do ognia za chwilę ktoś tu nie wytrzyma i posypią sie
i będzie pozamiatane
kto ma się zamiar o coś pytać na poważnie niech zapyta a jeżeli nie niech nie pisze bzdur , i to akurat nie dotyczy tylko mbobika
po prostu nie da się już tego czytać
Sorrki, ale ja pytam calkiem powaznie, napisalem to w kontekscie troche wesolym i nie widze w moim pytanie niczego zlosliwego, to teraz bardzo przepraszam, ale chce tylko wiedziec czy skoro jest jezioro to moge wziac wedke bo LUBIE ŁOWIC RYBKi a ze chce przyjechac troche wczesniej to moze bede mial okazjeI!
zależy z pod jakiego znaku z zodiaku będzie osoba siedząca.. a tak na poważnie to nie, ale nie daleko jest całkiem ładny zbiornik wodny i tam chyba powinny być.
Bardzo Ci dziekuje za informacje, ale chcialbym aby sie wypowiedzial ktos z okolic, moze ktos obeznany

Napisany 26 lutego 2009 - 19:23
</td></tr><tr><td align="center">

Napisany 26 lutego 2009 - 22:24
Napisany 27 lutego 2009 - 11:25
o NIE zadnego abstynencenie, bedziem pic
wedke wziac mozna a noz jakas okazja sie przytrafi moze jakas zlota rybke upoluje
Dokładnie tez mam zamiar zabrać spining i kilka drobiazgów bo na wiecej miejsca w bagazniku nie starczy:) No może jeszcze federek
Napisany 27 lutego 2009 - 15:30
dzieci do 5 lat FREE, ale czy zostaną w jakiś sposób zaprowiantowani? Jeśli nie, to jak przedstawia się wykup posiłku dla takiego dziecka i jakie przewidują menu?
Będzie tak jak napisał kolega powyżej, czy też jak zrozumiałem małe dzieciaki nie płacą za pobyt, ale też żywią się z porcji dla dorosłych, podobnie jak to było w Czaplinku? Poza tym czy będzie możliwość udostępnienia kąta do gotowania/pichcenia czegoś tam? Dla mnie to ważne, ponieważ mój dzieciak ma alergię na większość produktów żywnościowych i trzeba jedzenie robić samemu.
Poza tym
z wiekiem robie się wygodny i chce wiedzieć jakie bedą warunki bo jak mam brać rodzine do jakiej lepiany średniowiecznej to tego nie zrobie, niestety sorki, ale takie jest moje zdanie, dlatego czekam z podjęciem decyzji na zdjęcia bzyczka...
Popieram kolegę - samemu to mogę spać nawet na gołej ziemi. Jeśli ma być tam moja rodzina, to chciałbym żeby warunki były conajmniej przyzwoite.
Napisany 02 marca 2009 - 12:15
Byłem na:
III Zlot - Lidzbark Warmiński 2007, IV Zlot Kobyla-Góra 2007, V Zlot - Ślesin 2008, VII Zlot - Bocheniec 2009, VIII Zlot - Wawrzkowizna 2009, IX Zlot - Czaplinek 2010, X Zlot Ślesin 2010, XI Zlot - Żagań 2011, XII Zlot - Toruń 2011, XIII Zlot - Ślesin 2012, XIV Zlot Skwierzyna 2012, XV Zlot - Zakrzewo 2013, XVI Zlot - Częstochowa 2013
II Miejsce Car-Audio V Zlot Ślesin, I Miejsce Car-Audio VII Zlot Bocheniec, I Miejsce Car-Audio VIII Zlot Wawrzkowizna, II Miejsce Car-Audio X Zlot Ślesin, I Miejsce Car-Audio XI Zlot Żagań, II Miejsce Car-Audio XII Zlot Toruń, I Miejsce Car-Audio XIII Zlot Ślesin
Napisany 02 marca 2009 - 12:22
szczegółowo to:dzieci do 5 lat FREE, ale czy zostaną w jakiś sposób zaprowiantowani? Jeśli nie, to jak przedstawia się wykup posiłku dla takiego dziecka i jakie przewidują menu?
pierwsze danie bez problemu zmiesci sie w gratisie za drugie koło 8-10pln
gotowanie:Będzie tak jak napisał kolega powyżej, czy też jak zrozumiałem małe dzieciaki nie płacą za pobyt, ale też żywią się z porcji dla dorosłych, podobnie jak to było w Czaplinku? Poza tym czy będzie możliwość udostępnienia kąta do gotowania/pichcenia czegoś tam? Dla mnie to ważne, ponieważ mój dzieciak ma alergię na większość produktów żywnościowych i trzeba jedzenie robić samemu.
udostepnia Ci kuchnie albo kucharki ugotuja po uzgodnieniu co bedzie trzeba
kwestia dogadania.
przeczytaj posty Chomiczka i Piterka na tej stronieDo którego dnia musimy uiścić zaliczkę w ośrodku, i czy do tego czasu będzie możliwość wycofania wpłaconej zaliczki i rezygnacji z przyjazdu??
http://forum.omegakl...?t=19128&page=4
Napisany 03 marca 2009 - 20:23
poszukałem, nie było łatwo ale znalazłem.......przeczytaj posty Chomiczka i Piterka na tej stronie
http://forum.omegakl...?t=19128&page=4
tylko nie do końca o to mi chodziło
wiem że zaliczka przepada po wpłacie na konto ośrodka, a mi chodzi o kasę wpłaconą na konto klubowe jeszcze przed wpłatą na konto ośrodka, bo czasu do zlotu jeszcze jest ogrom i w razie, np. jakiś wypadków losowych czy jest możliwość odzyskania kasy za nim wpłynie na konto ośrodka?
Byłem na:
III Zlot - Lidzbark Warmiński 2007, IV Zlot Kobyla-Góra 2007, V Zlot - Ślesin 2008, VII Zlot - Bocheniec 2009, VIII Zlot - Wawrzkowizna 2009, IX Zlot - Czaplinek 2010, X Zlot Ślesin 2010, XI Zlot - Żagań 2011, XII Zlot - Toruń 2011, XIII Zlot - Ślesin 2012, XIV Zlot Skwierzyna 2012, XV Zlot - Zakrzewo 2013, XVI Zlot - Częstochowa 2013
II Miejsce Car-Audio V Zlot Ślesin, I Miejsce Car-Audio VII Zlot Bocheniec, I Miejsce Car-Audio VIII Zlot Wawrzkowizna, II Miejsce Car-Audio X Zlot Ślesin, I Miejsce Car-Audio XI Zlot Żagań, II Miejsce Car-Audio XII Zlot Toruń, I Miejsce Car-Audio XIII Zlot Ślesin
Napisany 04 marca 2009 - 22:43

Rozumiem po przestudiowaniu tego wszystkiego o ośrodku, że są tylko domki?? Nie ma czegoś takiego jak pokoik hotelowy dwuosobowy?? Rozumiem, że domki podzielone są w taki sposób, że jak będę dzielił go z innym klubowiczem/zlotowiczem to odrobinka prywatności mimo wszystko będzie??
Kolejne pytanie ad kalkulatora (tak na wszelki wypadek zadam) 2 osoby i 2 doby (piątek sobota niedziela) to 160zł teraz a 160 do max tydzień przed zlotem?? Można całość odrazu??
I to co mi wyskoczyło jak się bawiłem kalkulatorem - jakiś regulamin Chomiczka - do kiedy jest/był ten termin z "pierwszeństwem rezerwacji dla klubowiczy"??
Napisany 04 marca 2009 - 22:46
można, ale zaznacz w przelewie całość, albo przypomnij się na PW.Można całość odrazu??
po 10 marca temat będzie dostępny dla wszystkich forumowiczów.I to co mi wyskoczyło jak się bawiłem kalkulatorem - jakiś regulamin Chomiczka - do kiedy jest/był ten termin z "pierwszeństwem rezerwacji
dla klubowiczy"??
Nie ma, ale w domkach od 25 wzwyż są na parterze 2 pokoje 2os, są jeszcze miejsca, więc się zapisuj.Nie ma czegoś takiego jak pokoik hotelowy dwuosobowy??
Napisany 05 marca 2009 - 18:35
a ujęto moja wpłatę jako 2 dni ?
02 marzec 2009r. - wpłaty
1. Maximus2121 - domek 27 - 1 osoba - 4 dni
2. marek_kloss - domek 28 - 2 osoby - 2 dni
3. Robertos - do niedawna tygrys_1974 - 1 osoba - 2 dni
jak mam to rozumieć ??
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 05 marca 2009 - 18:37
Napisany 05 marca 2009 - 18:37
Mam takie pytanie zapłaciłem za 2 doby tj: Piątek /Sobota , Sobota/Niedziela
a ujęto moja wpłatę jako 2 dni ?
jak mam to rozumieć ??
Jak to jak .. wydymał Cie zarząd i jedna dniówka poszła do kieszeni

a tak poważnie:
a ile nocy (dób hotelowych) tam spędzisz
Z piątku na sobote i z soboty na niedziele
To dwie doby hotelowe - w skrócie dwa dni.
Nigdy nie byleś na wakacjach?