Z kad ja to znam!
Ktory wiekszy ma pierwszenstwo!
!!Pracowalem tam ponad rok
No widzę, że jesteś w temacie i wiesz o co mi chodzi :-)
Napisany 13 lutego 2009 - 19:50
Z kad ja to znam!
Ktory wiekszy ma pierwszenstwo!
!!Pracowalem tam ponad rok
Napisany 13 lutego 2009 - 19:55
Napisany 13 lutego 2009 - 20:32
Jedna zasada jak z prawego pasa wlancza lewy kierunek trzeba ostro chamowac
.
Napisany 13 lutego 2009 - 20:41
Napisany 13 lutego 2009 - 21:46
Dla zobrazowania poziomu zagrożenia :a podobno nie wazne kto mial pierszenstwo tylko liczy sie ze mial wlaczony kierunek a jak ci w **** wjechal ale trabil na ciebie to tez twoja wina
Napisany 13 lutego 2009 - 21:57
Napisany 13 lutego 2009 - 22:37
Napisany 14 lutego 2009 - 23:31
Napisany 14 lutego 2009 - 23:32
Ja się nie wypowiem bo tuż po paragrafy podlegaproponuje za objeżdżanie korka i wpierdalanki przed inne auta-50 batów
Napisany 15 lutego 2009 - 00:30
bo chamstwo na drodze trzeba tępić chamstwem
tylko najgorzej jest jak musze się pofatygować do klienta osobiście bo nie rozumie trąbek z volva
a wtedy jest bek i lament żeby go nie bić bo jak sam na sam to już gieroja niema
volvo jest wysokie i jak już zejde to rzadko się zdarza żeby klient z reprymendą nie dostał w dekielale do takich kretonów inaczej nie dociera
ale jak mu to wbijesz do łuba to następnym razem się zastonowi zanim coś wywinie
Napisany 15 lutego 2009 - 02:40
ale to wliczam w ryzyko zawodowe, choć było by miło jak by kierowcy z osobówek mieli większe pojęcie ale......czasem warto wrzucic na luz. rozumiem ze kierowcy z ciezarowek maja przerabane na polskich drogach
to wtedy "live"ale gorzej bedzie jak trafisz na silniejszego
wiem bo w busie miałem radio z PA i głośnik zewnetrzny, były jajaja u siebie zamontowalem pod maska megafon. i to dopiero dziala. moge tez dodatkowo uzyc sygnalu policyjnego.no ale to nielegalne. wszystko wtedy wraca do normy jak sie go uzyje. sam megafon i publiczny opieprz wystarczy zreszta dla wiekszosci kierowcow i pieszych.
a widziec ich miny --- bezcenne
Napisany 16 lutego 2009 - 22:10