kultura na drogach
Napisany 11 lutego 2009 - 22:58
noto zatrzymalem sie szybka w dol i pytam ze mu pomoge zepchnac bo jeszcze ktos w niego sie wbije;)
on muwi ok
cofnalem do tylu a patrze jada juz za mna to awaryjne wlaczylem i stoje wysiadlem pchamy malczka porozbijanego na zatoczke a kur....:bad::bad: jakis ped..... terenowka sie ryje pomiedzy moja kluske a malczaka reszta aut stala grzecznie ale on nie cwel naped na 4 i jeszcze z morda na mnie :bad::bad::bad::bad:tak mnie wku... spieszy mu sie wiking jakis:mad::mad:ale sie wstrzymalem a do tego kolesia muwie dobrze by bylo zeby na nastepny zakrecie to jego trzeba bylo sciagac :bad::bad::bad::bad:
i taka przygoda na koniec pieknego dnia......
.
Napisany 12 lutego 2009 - 08:14
ech te tylnionapędówkimalczka porozbijanego na zatoczke

Napisany 12 lutego 2009 - 08:17
ech te tylnionapędówki
a ten w terenówce pewnie miał mega sraczke bo normalnie tak się ludzie nie zachowują. Musiała byc jakaś przyczyna
może na kibel go goniło:)
Napisany 12 lutego 2009 - 08:24
Tylko to mi przychodzi do głowy. No nie, żeby tak z własnego doświadczenia ale... hehemoże na kibel go goniło
Napisany 12 lutego 2009 - 21:04

Napisany 12 lutego 2009 - 21:49
ja tam woże bejsbola zawsze w bagazniku
tak do samoobrony
zanim dolecisz do bagaznika juz moze byc za pozno.
Napisany 13 lutego 2009 - 05:08
Nie no.. pewnie wisi jako ozdoba na lusterku wstecznymzanim dolecisz do bagaznika juz moze byc za pozno

Napisany 13 lutego 2009 - 09:07
Nie no.. pewnie wisi jako ozdoba na lusterku wstecznym
wiesz, moze nie wisi kolo lusterka. ja osobiscie nie woze takiego argumentu w aucie.
gasnice tez wiekszosc wozi w bagazniku (ja tez), ale jak jest potrzebna to nie mamy z reguly czasu na szukanie jej w bagazniku.
wiecie co mnie najbardziej wkurza?? wymuszanie przejazdu/przejscia i jeszcze wyzywanie tych ktorzy jada poprawnie. najgorzej jest z pieszymi. widza ze auto jedzie szybko, albo ze jest taka szklanka ze ledwie stoja, ale wpychaja sie w ostatnim momencie pod auto. ty starasz sie jakos sie zatrzymac, zeby ten pieszy zostal caly w swojej glupocie, a w podziekowaniu albo pokazuja zes glupi, albo w inny sposob zle sie do ciebie odnosza.
mialem ostatnio taka sytuacje. jade wolno, jakies 20 km/h, bo lod na drodze i nawet z przednim napedem nie moglem szybciej. widze z daleka ze przejscie dla pieszych bedzie. stoi tam taka klientka w wieku srednim i czeka. dlugo czeka bo powoli jade. i jak juz jestem prawie zderzakiem na przejsciu tak ona start do przodu, przez ulice. ja na hamulec i jade na zablokowanych kolach na nia. polozyla mi sie na maske i zaczela wyzywac mnie. ze musze sie zatrzymac bo takie jest prawo itp. polecialy wyzwyska. nic sie jej nie stalo. predkosc byla za mala. powiedzialem jej ze auto to nie rower, ktory idzie szybko zatrzymac. a jak sie tak bardzo upiera ze ma pierszenstwo to niech sprobuje sie pociagiem.
Napisany 13 lutego 2009 - 09:19
Napisany 13 lutego 2009 - 10:18

Napisany 13 lutego 2009 - 16:18
Dzis z parkingu nie moglem wyjechac,bo kola mialem za kraweznikiem.obok stal gosc i odsniezal swoje auto i mi sie przygladal jak piluje tyl i przud.No po kilku minutach udalo mi sie.Wyjechalem na rowna droge i w stecznym patrze!Goscio wsiada i to samo piluje jak ja,minelo moze piec minut gosc wysiada i idzie w moim kierunku.A ja powoli sobie odjechalem.A wczesniej sam wypchalem dwa auta i nikt mnie nie wolal.A ze gosc tepy to niech sie meczy.Moglem mu pomoc ale mnie zdenerwowal bo sie glupio podsmiechywal jak ja pilowalem.Ot kultura!
!
mnie to tez wku..... zasada jest jedna nie rzycz tobie co sobie nie mile
dzieki za odp w tym poscie
:yes:
.
Napisany 13 lutego 2009 - 16:21
Napisany 13 lutego 2009 - 16:23
a mi ale to bylo w kadecie policja pchnela autko zje..... widok jak cie koles w mundurku pcha (od tylu)mnie to tez wku..... zasada jest jedna nie rzycz tobie co sobie nie mile
dzieki za odp w tym poscie
:yes:

.
Napisany 13 lutego 2009 - 16:30
masz 1000 % racjiiiiiii mammarzenie aby wiekszosc byla ludzka:cool:W Policji sa Ludzie i Policjaci nikogo nie obrazajac!
.
Napisany 13 lutego 2009 - 18:36
zanim dolecisz do bagaznika juz moze byc za pozno.
Zasada jest jedna Chcesz miec sprawiedliwosc na drodze ?? Wywalcz sobie ja sam Kiedy będzie Cie okładał albo twoje auto jakis xxxxxx na drodze nikt Ci nie pomoże A tak w nawiasie (Raz już "doleciałem "

Napisany 13 lutego 2009 - 19:37
ja tam woże bejsbola zawsze w bagazniku tak do samoobrony
Oooo to pewnie robisz w "SZABLU" (agencja ochrony) :-D
A co do kultury to jedźcie sobie na "wschód" to zobaczycie co to jest kultura na drodze. szkoda pisać, bo miejsca by brakło
Napisany 13 lutego 2009 - 19:45