Czy Omega ma system ISOFIX i jaki fotelik kupić?
Napisany 22 czerwca 2010 - 20:57
Napisany 22 czerwca 2010 - 21:01
Czyli chyba wezme bez isofixa, choc dalej niewiem, czy da sie zdemontowac tego isofixa ( konkretnie chodzi o to, zeby nieprzeszkadzal jak niebedzie uzywany)isofix to fajny system bo fotelik ni elata po tylnej kanapie jak wariat...
niestety omega tego nie ma...
ja mam fotelik MONCA.... chyba... hehehehehheh ups....
i staram sie zpainać pas dosyć mocno zeby fotelik był stabilny...ale zeby córci było wygodnie...
Jeszcze niewybralem. Coneco tez biore pod uwage, choc ten chico z linka mi pasuje pod kontem stylistyki i funkcji (cena bez isofixa ok 320zł wiec tez spoko)Ja mam fotelik CONECO jest godny polecenia, z dobrych materiałów. W testach bezpieczeństwa może nie jest w czołówce ale w przystępnej cenie względem jakości.
Napisany 22 czerwca 2010 - 21:04
Napisany 22 czerwca 2010 - 21:05
Napisany 22 czerwca 2010 - 21:07
ja oglądałem i przez tydzień się zastanawiałem... czy jeździć z dzieckiem...niewiem czy ogladałeś program odnośnie bezpiecznych fotelików
ale przeciez sie nie da...
Napisany 22 czerwca 2010 - 21:15
http://dino.sklep.pl....62ad2f7fdd0400
Ladny, ale szukam cos powiedzmy do 400zł-500zł +/- i niechodzi tu o oszczednosci, poprostu uwazam, ze niema az takiej roznicy w bezpieczenstwie
Ogladalem, ale to byl inny model, choc daje do myslenia dlatego jeszcze sie przyjze testa.Pare słów dodam na temat Chicco, niewiem czy ogladałeś program odnośnie bezpiecznych fotelików ale tam na testach Chicco wypadł najgorzej
Dokladnie lepiej nieogladac bo pozniej strach wogole jechac z dzieckiem w trase po tych filmikach.ja oglądałem i przez tydzień się zastanawiałem... czy jeździć z dzieckiem...
ale przeciez sie nie da...
Napisany 22 czerwca 2010 - 21:16
Chicco proxima dokładnie. Nie skreślałbym całej marki za to.Pare słów dodam na temat Chicco, niewiem czy ogladałeś program odnośnie bezpiecznych fotelików ale tam na testach Chicco wypadł najgorzej .
Zacznij od przejrzenia http://fotelik.info/pl/testy/