http://suchen.mobile...Features=EXPORT
Na Zlot Ci same koła pożyczę, cobyś pełnopakietowy byłTej, sypus, pozycz omege z tymi kolkami ST Competizione.

Napisany 13 stycznia 2013 - 14:23
Na Zlot Ci same koła pożyczę, cobyś pełnopakietowy byłTej, sypus, pozycz omege z tymi kolkami ST Competizione.
Napisany 13 stycznia 2013 - 14:43
Napisany 13 stycznia 2013 - 15:00
Bez urazy ale sracie sie z tym stz jak by to byla conajmniej Monaliza:masakra:
Ja mam podobne zdanie do Rafke.
Teraz to a jutro nie pomoge Ci na drodze gdy masz awarie bo wole miec sprawna Omege sam niz jezdzic posrod innych Omeg.
Takie czasy gdzie ludzie wola patrzec na swiat przez pryzmat czubka wlasnego nosa.
jak dla mnie żal.pl
Napisany 13 stycznia 2013 - 15:06
A Ty myślisz, że jak w Klubie jest ze 200 osób to my tam sobie z zadowoleniem pałki kręcimy i spijamy śmietankę z dziubków ?? Jest jak w każdej społeczności: i wesoło i czasem jakaś k...a poleci, przecież łączy nas Omega, a nie jedność poglądów i postrzegania świata. To nie sekta, to Klub jestjak widzę tą "solidarność" wśród klubowiczy to wcale nie mam chęci dołączać do takiego klubu...
Napisany 13 stycznia 2013 - 15:25
Napisany 13 stycznia 2013 - 15:25
Dlatego,żeby nie profanować laminatem i żeby to był unikat, a nie że każdy sobie może kupić i zakładać jak te iszmery plastikowe i naklejki MPower. Dla mnie to jest WIEŚ przez duże W.
Napisany 13 stycznia 2013 - 15:59
ma ktoś ori na stanie żeby pożyczyć na kilka dni ?
zreszta po co cos takiego robic, by bylo pospolite jak Irmscher?
Też tak myślę i jak bym miał, do bym nie dał na żaden wzór
przeciez kazdy chce miec na swoj sposob wyjatkowe auto, wiec zapomnij
o klubowym wspomaganiu
a nie że każdy sobie może kupić i zakładać jak te iszmery plastikowe i naklejki MPower. Dla mnie to jest WIEŚ przez duże W.
hehe no to super to wtedy na ślubie A10 z tym hokejami co Ci dałem mógłbym podobnie powiedzieć. (wg mnie nie tędy droga) można by było np ograniczyć zakup tylko dla kubowiczów taką mozliwość sprzedaży odlanej blendy - ale żeby w ogole nie pomóc ? to w słabym świetle to stawia taką osobę - bo gdybym ja miał a komuś by w klubie zależało zeby owa blende dorwać a nie miał bym jej jeszcze założonej to na pewno bym pomógł ze zworem do odlania ( ale to już kwestia charakteru)
jak by pare stówek Euro trzeba było zapłacić za oryginał i potem jak Dejw to ujął "za frajer" każdy chętny by sobie z laminatem pomykał.
Napisany 13 stycznia 2013 - 17:41
moja odpowiedz brzmi podobnie. omega to nie pospolity woz jak inne "łysowozy", zeby ją laminatem lub innymi smiecmi obwieszac.
to samo zdanie mam
chyba nie wspomaganiu, a KOPIOWANIU.
zapytaj Adama10 czy dalby odlac swoje elementy zewnetrzne irmschera, zeby nagle pol trojmiasta jezdzilo na podobnych gratach ja on - gdy teraz ma "wyjatkowe" auto i dal za nie pewnie duze pieniadze, a nie "grosze" za laminaty.
gdyby to byl facebook, kliknalbym "lubie to"
chcialbys kiedys podjechac na spota i spotkac 10-15 takich samych omeg?
kolejna sluszna slusznosc.
oryginal, to oryginal, laminatu wogole byc nie powinno.
Napisany 13 stycznia 2013 - 18:07
kolejna sluszna slusznosc. oryginal, to oryginal, laminatu wogole byc nie powinno.
Napisany 13 stycznia 2013 - 18:13
Jednak dokladki STZ do OB sa i to takie jak oryginaly.Jak by ktoś chciał to by laminaty zrobił, ale nie zapominajcie że nie może zrobić na wzór STZ produkcji masowej bo by go oskarżyli. Wzór jest zastrzeżony, więc jakiekolwiek podróbki są nielegalne. Chyba żaden producent nie chciał by beknąć za to i zamknąć laminatowni
Napisany 13 stycznia 2013 - 18:14
Napisany 13 stycznia 2013 - 18:16
Widziałem na Allegro , ale pewnie i tak trzeba by je poprawiać, czyli wzmacniaćJednak dokladki STZ do OB sa i to takie jak oryginaly.
Napisany 13 stycznia 2013 - 18:19
A kto mu cos zrobi? Beastowi fote inna firma ukradla i nic...Może ktoś się nie boi i jeszcze niekt na niego nie doniósł hehehe
Napisany 13 stycznia 2013 - 18:23
Napisany 13 stycznia 2013 - 19:30
Napisany 13 stycznia 2013 - 19:46
Napisany 13 stycznia 2013 - 20:50
Powiem wiecej... ja miałem Omege moim zdaniem ładna, a miałą jakies tam zaledwie 2 czy 3 elementy jaiegos tunera... powiem wiecej... TEZ MOGE POWIEDZIEC ZE TAKIEJ SAMEJ NIE BYŁO choc nie była ubrana w pakiet
Tyle w temacie
Napisany 13 stycznia 2013 - 21:54
Technika →
Karoseria, Nadwozie, Szyby, Lampy →
Jak włożyć szybę drzwi tył combi ???Rozpoczęte przez fimkarz , 12 mar 2017 ![]() |
|
![]()
|