Od jakiegoś czasu moja omesia przechodzi reinkarnację, po prostu kilka miesięcy temu postanowiłem że nie będę zmieniał auta i przygotowuję ją na kolejne 50k + km do przejechania. Zadbałem już o mechanikę i karoserię, praktycznie cała została pomalowana (bez dachu) i zakonserwowana. Jestem już bliżej niż dalej. Teraz z miłą chęcią zadbam o dodatki.
Chciałbym otrzymać efekt końcowy w postaci ukrytego potwora

. Wymieniłbym atrapę przednią na taką bez oznaczeń, usunąłem już oznaczenia z tylnej klapy, zostawiłem tylko znaczek opla, na lato zakupił ładne felgi 16 - większych nie chce. I tu proszę o pomoc:
- jaką atrapę ?, nie wiem jak rozpoznać która jest do b która do bfl itd, potrzebuje do bfl z 2002 r, jak poznać czy to podróba czy nie też nie wiem, stąd proszę o pomoc w zakupie ;p
- felgi - napisałem ogłoszenie że kupie 16", dostałem propozycję na felgi 16 cali Steinmetz ST1-Szerokość 7 cali, ET 39 srebrne- jak się nie mylę to w takim właśnie rozmiarze posiadam fabryczne aluminiowe - mam też kapcie na lato 225/55/16 - czy w połączeniu z tymi felgami jest to opcja zakładam -> jeżdżę -> nic o nic nie ociera ??, tarcze mam 296 mm
- kierownica - na forum znalazłem - zresztą od tego samego użytkownika co felgi
http://allegro.pl/ki...2797330782.html - ze sterowaniem potrzebuję, tylko czy są wersje bez tak oczo kłującego drewna??