Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

Opony z kolcami :)

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
21 odpowiedzi na ten temat

#21 OFFLINE   bzyku_2002

bzyku_2002

200 parę KM i ciągle mało

• 1 525 postów
  • Województwo: pomorskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: silnik od innego auta

Napisany 18 stycznia 2009 - 11:44

a ja zeby byc lepiej widoczny bede uzywal swiatel przeciwmglowych. a co mi tam mandat. bede lepiej widoczny. nie warto oszczedzac na bezpieczenstwie

To już jest szczyt "Inteligencji" nie dość, że będziesz innych oślepiał to też będziesz mandaty płacił. Jeśli musisz jechać na halogenach z przodu to znak, że trzeba odwiedzić okulistę, a jak z tyłu musisz włączyć to znak, że trzeba przetrzeć lusterka, bo prawdopodobnie nie widzisz w nich nic.

tomsped bez urazy, ale jak widzę auto na halogenach w normalny dzień, albo jak jest normalna widoczność to ch...uj mnie strzela bo przeważnie oślepiają innych użytkowników drogi

#22 OFFLINE   tomspeed

tomspeed

kaszub

• 2 752 postów
  • Województwo: pomorskie
  • Auto: Omega B
  • Silnik: 2.0 16v X20XEV

Napisany 20 stycznia 2009 - 21:14

To już jest szczyt "Inteligencji" nie dość, że będziesz innych oślepiał to też będziesz mandaty płacił. Jeśli musisz jechać na halogenach z przodu to znak, że trzeba odwiedzić okulistę, a jak z tyłu musisz włączyć to znak, że trzeba przetrzeć lusterka, bo prawdopodobnie nie widzisz w nich nic.

tomsped bez urazy, ale jak widzę auto na halogenach w normalny dzień, albo jak jest normalna widoczność to ch...uj mnie strzela bo przeważnie oślepiają innych użytkowników drogi

a wiesz co to jest ironia??
bez obrazy ale w specjalnie tak pisalem zeby uwypuklic lamanie przepisow dla wlasnego interpretowania bezpieczenstwa i tego ze ma sie innych uzytkownikow drogi w du..e

bzyku jak juz mnie cytujesz to rob to w ten sposob zeby nie zmianiac sensu wypowiedzi. jezeli przeczytalbyc nastepne zdanie mojego postu to zauwazylbyc celowosc takiego zdania

co do opon do kolcowania, sa to opony z dziurami w ktore mozemy wbic kolce. jest pewna dowolnosc w kolcowaniu takiej opony. tylko ze jest to baaaaaaardzo zmudna robota. zniechecisz sie po pierwszym wyciaganiu kolcow. trzeba dodac ze kolce raz wyciagniete ida na smietnik i trzeba kupic nowe by zalozyc. no i jeszcze trezba miec czym to zrobic
na co dzień RENAULT SCENIC II 2.0 DCI