Eryk nad tym samym sie zastanawialem, ale niebardzo wiem gdzie, moze wszystkie ronda zaliczymy (a mamy ich troche)myslcie lepiej, gdzie tu jakis drifting zrobic...

Sniezny Spot- Radom 17.01.2009, stale miejsce
Napisany 16 stycznia 2009 - 22:08
Napisany 16 stycznia 2009 - 22:25
co fotki, gdzie fotki, oj to musze być
No liczę na to

bedziemy z sebajarym chodzić z właczonymi aparatami ja moge zrobić coś koło 1000 zdjęć... seba pewnie drugie tyle... wstawi się wszystkie na forum.... i zgadnijcie co będzie... ale numery...

Napisany 16 stycznia 2009 - 22:28
No to będziesz d.......y i co ty na to ?
hmmmm kusząca propozycja
Napisany 16 stycznia 2009 - 22:36
Eryk nad tym samym sie zastanawialem, ale niebardzo wiem gdzie, moze wszystkie ronda zaliczymy (a mamy ich troche)
ronda w srodku dnia to przypal, ale jest nieopodal stara baza autobusow literowych... ostatnio tam malo ze felgi nie zostawilem, ale miejsca jest sporo... jak nie ma targu, a jutro to akurat taki termin niekorzystny...

Napisany 16 stycznia 2009 - 22:41
ronda w srodku dnia to przypal, ale jest nieopodal stara baza autobusow literowych... ostatnio tam malo ze felgi nie zostawilem, ale miejsca jest sporo... jak nie ma targu, a jutro to akurat taki termin niekorzystny...
No to moze parking przy bylym Minimalu?
Ale tam chlopaki z VW sie wyzywaja i czesto sa tam gliny
Cos sie wymysli
Napisany 16 stycznia 2009 - 23:21

bo wy to zawsze takie terminy wybieracie, ze ja mam albo szkole albo cos do załatwienia, i miedzy jedynm a drugim mam 30 min

Napisany 17 stycznia 2009 - 03:38
no wlasnie, cos trzeba wymyslic...No to moze parking przy bylym Minimalu?
Ale tam chlopaki z VW sie wyzywaja i czesto sa tam gliny
Cos sie wymysli
a ja juz ide spac, zebym na spota nie zaspal...

Napisany 17 stycznia 2009 - 11:32
No to budzimy sie, szybka kawka i zaraz ruszamy.a ja juz ide spac, zebym na spota nie zaspal...
Napisany 17 stycznia 2009 - 15:11
Na spociszona przybyli:
1. Ja
2. Prezesss
3. Sebajary
4. nana12+ brat
5. Droset
6. Maximus+ kolega
7. iivo z bratem
8. GISKARD
9. Exec+ uukasz+ kolega
Pelna relacja wraz ze zdjeciami bedzie jak tylko znajde chwilke czasu
Pewnie GISKARD dzisiaj siadzie i skrobnie jakas sesyjke.
Dzieki za spociszona i pozdrawiam.
Napisany 17 stycznia 2009 - 17:34

Szkoda, czekam na relacje zebym mogl zobaczyc co mnie ominelo

Napisany 17 stycznia 2009 - 17:39
Parę fotek i filmików zrobiłem więc jak będę miał chwilkę to zapodam :...:
Napisany 17 stycznia 2009 - 17:59

Szkoda - bardzo chciałem zobaczyć wasze urocze mordki ale.....
Pat - drundnij do mnie to Ci łączniki dam
Pozdrówka dla wszystkich,. Do następnego
Napisany 17 stycznia 2009 - 18:07
podziękowania dla chłopaków z warszawy miłą i sympatyczną wizytę...oraz dla wszystkich obecnych :piwo: za miłą i sympatyczną atmosferę do nastęnego razu... kto wie może nam w końcu wyjdzie spociszon warszawsko-pionkowsko-kielecko-radomski

zmarzłem troszkę
dawaj dawaj aj mam tylko 160 zdjęć...Pelna relacja wraz ze zdjeciami bedzie jak tylko znajde chwilke czasu

czekamy z niecierpiwościąParę fotek i filmików zrobiłem więc jak będę miał chwilkę to zapodam
oj omineło cię omineło bardzo duuuuużo....Szkoda, czekam na relacje zebym mogl zobaczyc co mnie ominelo

jak już zmotuje relacje to coś zapodam...
Eryczku filmów jest prawie 400 MB to ci nagram na płytkę... jak będziesz to daj znać..
Napisany 17 stycznia 2009 - 18:37
Napisany 17 stycznia 2009 - 18:40

Serdeczne podziękowania i pozdrowienia dla Wszystkich obecnych i tych którym nie dane było dotrzeć lub coś im się porypało hehe..

Szczególne podziękowania dla Execa (poczułem się jak pasażer słynnej białej 407-ki na TAXI hehehe...

Napisany 17 stycznia 2009 - 19:54

Napisany 17 stycznia 2009 - 21:10
Na 1 cala ekipa
Na 2 klusia mojego sasiada
Na 3 GISKARD i jego nowy aparat
Na 4 i to omcia mojego sasiada- nana12
Nie wiem co jest grane ale nie moge zrobic podpisow pod kazdym zdjeciem dlatego tak jest jak jest:)
Filmiki wstawia sobie Ci co na nich sa czyli Exec(naturalnie) i GISKARD(driftowal jak Holek:-) )
Napisany 17 stycznia 2009 - 22:07
ale mnie doceniłeś.... normalnie rosne w góre i się już w pokoju nie mieszcze...GISKARD(driftowal jak Holek
:piwo:
Napisany 17 stycznia 2009 - 22:23
Jak dla mnie rewelka, szacuneczekale mnie doceniłeś.... normalnie rosne w góre i się już w pokoju nie mieszcze...
:piwo:
Guest_nana12_*
Napisany 17 stycznia 2009 - 23:08