mi to cos przyszlo ale jeszcze walcze zeby ta karte skopiowac, nie jest to takie latwe.
udało sie! skopiowalem kare sim teraz mam ten sam numer w aucie i w telefonie!
tylko jak ktos do mnie dzwoni to odbiera telefon ktory ostatnio byl uzywany
wiec jak che przelaczyc telefony to wysylam zapytanie o stan konta z telefonu ktorego chce uzywac
jeszcze raz link do strony na ebay , na allegro to samo kosztuje 70 zeta,
http://cgi.ebay.co.u...BUCI%2BSI&otn=4
druga rzecz to najlepiej odrazu sciagnac nowsza wersje programu v17.0

karta do telefonu omega b
Rozpoczęte przez
betone
, 31 gru 2008, 12:37
25 odpowiedzi na ten temat
Napisany 02 marca 2009 - 23:20
Napisany 11 grudnia 2013 - 22:47
Odgrzeje kotleta 
Czy oryginalny telefon jest podłaczony do radia jakimś kablem audio? Zastanawiam się czy w radiu (ncdc 2015) jest wejście telefonu w formie audio + mute? Chciałbym tam podpiąc zestaw głośnomówiący bluetooth.
Bede wdzieczny za odpowiedz

Czy oryginalny telefon jest podłaczony do radia jakimś kablem audio? Zastanawiam się czy w radiu (ncdc 2015) jest wejście telefonu w formie audio + mute? Chciałbym tam podpiąc zestaw głośnomówiący bluetooth.

Napisany 12 grudnia 2013 - 22:34
Odgrzeje kotleta
nie wiem jak jest w oryginale, ale ja mam w ncdc 2013 podłączony zestaw głośnomówiący. Jest mute i jest wejście audio, więc słyszę głos rozmówcy z głośników samochodowych.
Poszukaj tutaj: http://elektron.pol....able/isooem.htm
Napisany 14 grudnia 2013 - 18:16
Siema, mam problem z telefonem, tzn gdy chce gdzieś zadzwonić wyskakuje komunikat"geen network" również nie można się dodzwonić. Z czym jest problem ;/ Dodam że karta jest aktywna, a radio to Philips ccrt2008.
Napisany 18 grudnia 2013 - 19:02
Ja wiem ze karta z Play działa ,ale w Omedze Beeee ,oczywiście tez mowa o Fabrycznym radiu.
Orange nie znajduje sieci woogole a szkoda.
Nie znam się na tym ale to musi być siec GSM cos tam
W każdym razie kup Pleya i daj cyne czy fuguje.
9 zł starówe
Orange nie znajduje sieci woogole a szkoda.
Nie znam się na tym ale to musi być siec GSM cos tam

W każdym razie kup Pleya i daj cyne czy fuguje.
9 zł starówe
Napisany 13 stycznia 2014 - 18:42
doncortino a jesteś w stanie looknąc jak to jest zrobione u Ciebie? Dziś wytargałem ze schowka moduł telefonu i jest na nim opis pinów. Nie ma problemu z audio - jest audio out + i - ale nie wiem który pin uaktywnia to wejście?
ogarnąłem temat
W prawdzie trochę inaczej niż zakładałem, ale wyszło kozacko
Mam zestaw Nokia CK-300 z funkcją audio, zrobiłem wejście AUX w NCDC 2015 i podałem tam sygnał z głośnomówiącego
Teraz mogę bezprzewodowo słuchać muzyki z telefonu
Oczywiście po przełączeniu na CD. Telefon oryginalny został na swoim miejscu i wciąż działa. Zestaw podłączyłem pod głośniki w samochodzie przez kabel CA-139 dołączony do zestawu w ten sposób, że jak telefon dzwoni to przednie głośniki przełączają się na telefon a w tylnych gra sobie cicho muzyka
Polecam takie rozwiązanie
)
ogarnąłem temat