Witam,
Mialem pisac wczesniej, ale czasu ostatnio malo, zeby tu zajrzec, nie mowiac o pisaniu...
W kazdym razie ja juz rozwiazalem problem z autem zony. To byla pompa paliwa. Zostala wymieniona na nowa i auto chodzi jak przedtem, ladnie odpala i jest cisza - buczenie ustalo. Wkreca sie na obroty do konca i ciagnie jak przedtem.
A teraz najlepsze: pompe wymienilem na oryginalnego nowego Pierburga w cenie UWAGA 200 zl brutto z faktura VAT (bo autko jest firmowe).
Pompe kupilem tutaj
http://allegro.pl/it..._502102714.htmlPompa przyszla szybko paczka. Rozpakowalem i faktycznie Pierburg. Faktura VAT jest. Pompa dziala jak trzeba, wiec jest OK. Wprawdzie istnieje jakies ryzyko, ze z Pierburgiem to ma wspolnego tylko nazwe i ze to chinska podrobka, ale qrcze zazwyczaj chinczycy daja swoje nazwy albo ewentualnie przekrecaja (Abibasy itd.) a tutaj nic takiego nie ma.
Chyba ze ktos mi wcisnal uzywke ktora wygladala jak nowa, no ale gwarancja jest, faktura jest. Jak cos to bedzie zwrot i jeszcze sprawa karna o oszustwo...

Takze podsumowujac moje problemy sie skonczyly po wymianie pompy paliwa.
Teraz musze zrobic wyswietlacz bo z podswietleniem jest problem i g.... widac, ale mam juz adres magika...
pozdrawiam i zycze szerokiej drogi
barthus