Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

podłączenie diskmana lub mp3 do radia

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
24 odpowiedzi na ten temat

#21 OFFLINE   Piterek

Piterek

ASB killer

• 3 826 postów
  • Województwo: śląskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 02 października 2006 - 08:25

JafoArt, dać się da, ale napewno nie przez tel in. bo to wejście mono

"Krytykować może każdy głupiec i wielu z nich to robi"
Winston Churchill

#22 OFFLINE   Patrick

Patrick
  • 325 postów

Napisany 02 października 2006 - 18:17

Bardzo fajna stronka o radiach:
http://elektron.pol....jlj24/studio24/
Vauxhall Omega Elite 3.0 '98-już nie ma..
http://cgi.ebay.co.u...:MEUS:IT&ih=007
VW Passat 1.9 TDI '04 Kombi.

#23 OFFLINE   Luqua

Luqua
  • 941 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 21 października 2006 - 21:48

heh przypominaja mi sie moje patenty z kaseciakiem i mp3. po wywaleniu oryginalnego grundiga (zablokowalem go zdarza sie:) ) wstawilem starego kaseciaka. a ze mi go szkoda nie bylo to dobralem sie do niego. zobaczylem ze ma wyjscie AUX tylko takie 2 duze. Zmostkowalem to i wyprowadzilem (dżeka) na przod radia. wisial sobie na kabelku. Los chcial ze mialem wtedy ceglofon zwany NOKIA 5510 z MP3nikiem. Wpinalem sie pod dzeka a ze bateria przy sluchaniu mp3 padala po 2 godzinach wyposazylem sie w ladowarke z gniazda zapalniczki. Fakt ze po zmostkowaniu mialem tylko mono ale sie szczycilem ze mam mp3. Fon do kieszeni, kabel w schowek a radio takie badziewie ze nikt sie nie czepil. Byl looz przez pol roku az przypadkiem moja nokia zderzyla sie ze sciana (nieciekawy sms). Rozwalil mi sie potencjometr w radiu (zintegrowany z wlacznikiem) i ingerencja w jego naprawy okazala sie bezsensowna. Kupilem w koncu radio sony xplod z mp3 cdx r3300 i do tej pory sie z niego ciesze. wpakowalem wzmacniacz pioneera pod siedzenie, kupilem tube i filtr basowy, wymienilem glosniki w polce i do tej pory sie ciesze z efektu. pozdro Dodany obrazek
Dodany obrazek
A i nie proponuje krojonych dźwiękodajów. ostatnio miśki zrobily mi kontrole i kazali doniesc dokumenty na komisariat potwierdzajace legalnosc radia. pozdro

#24 OFFLINE   tomasa5

tomasa5
  • 32 postów

Napisany 29 grudnia 2009 - 22:38

podepne sie znow :) czy mozna takie cos w naszych omesiakch zamontowac jak sie ma kaseciaka http://images.google...PL342&sa=N&um=1

odświeżam :)

odświeżam :)

#25 OFFLINE   Genas

Genas

Już nigdy nie kupię Omegi

• 1 247 postów
  • Województwo: nie mieszkam w Polsce
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 30 grudnia 2009 - 13:51

Solisto jest odtwarzaczem MP3, który może zostać podpiępy zamiast zmieniarki do prawie wszystkich radioodtwarzaczy montowanych fabrycznie w samochodach marki VW, Audi, Seat i Skoda.

Po pierwsze dajesz linka do czegoś, czego nawet nie przeczytałeś.
Po drugie nie przesadzaj z tym odświeżaniem, bo to nic nie daje.

TUTAJ masz listę kompatybilnych odtwarzaczy. Wystarczy trochę poszukać.