Wyjazd na zlot - pomorskie i okolice.
Napisany 22 wrzesień 2008 - 17:48
Napisany 22 wrzesień 2008 - 22:36

Napisany 22 wrzesień 2008 - 23:03
Odgrzeję kotleta bo jakaś cisza w temacie
Piątek godz. 9.30 na parkingu pod Auchanem
1. Marek_Kloss
2. GOSIA
3. Maro
4. pysio1981 to miejsce czeka dla ciebie
Trasa:
Gdańsk - Kościerzyna - Brusy - Chojnice ( czy tutaj mamy czekać na kogoś ) - Człuchów - Czarne - Czaplinek - razem 226 km
marku ale ja jade ze szczecina
ale napewno was wymine ok 150 jak bedziecie na wiasce zamulac
Napisany 23 wrzesień 2008 - 08:25
marku ale ja jade ze szczecina
Kolego pysio1981, tamat dotyczy wyjazdu z pomorskiego a nie ze szczecina to osobny wątek i tam się lansuj
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 23 wrzesień 2008 - 08:49

Napisany 23 wrzesień 2008 - 21:53

Napisany 25 wrzesień 2008 - 06:59
jestem juz w Gdansku jade z wami
No to jutro o 9,30 pod Auchanem przy obwodowej
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 25 wrzesień 2008 - 07:43
2.Maro+ Czarna
3. pysio 1981
Trasa:
Gdańsk - Kościerzyna - Brusy - Chojnice ( tutaj dobije karolyjski) - Człuchów - Czarne - Czaplinek
No to sprawdzimy kto będzie zamulał teraz na trasie
Napisany 25 wrzesień 2008 - 16:14

Napisany 25 wrzesień 2008 - 16:44
qrde, jak ja wam zazdroszcze, normalnie czym blizej ten wyjazd to jestem coraz bardziej zly ze nie moge jechac, mam nadzieje, ze w niedlugiej przyszlosci cos wymyslimy moze nad morzem jakies male spotkanie klubowe
Nie pękaj na robocie na pewno jakś spocik w 3-city bedzie to damy znać na forum :komp:
Napisany 25 wrzesień 2008 - 19:08
Ponieważ z Sadlinek wyjedziemy ok. 8 rano więc będziemy na Was czekać w Chojnicach.
Mam numer do Marka_K, więc z nim będę się zdzwaniał. CB też mam więc będzie mnie można wołać.
Napisany 25 wrzesień 2008 - 19:26

Napisany 25 wrzesień 2008 - 19:27
dogadaliśmy się z Przemkiem i jednak pojedziemy z grupą gdańską.
Ponieważ z Sadlinek wyjedziemy ok. 8 rano więc będziemy na Was czekać w Chojnicach.
Mam numer do Marka_K, więc z nim będę się zdzwaniał. CB też mam więc będzie mnie można wołać.
ja ruszam z gdanska ale nie wiem o ktorej. :bad:
Napisany 25 wrzesień 2008 - 19:33
może być na wylocieProponuje spotkać się na wylocie z Chojnic ,