Witam w Mojej Omedze pojawia się następujący komunikat LEUCHTW. FAHRLICHT ? Co on oznacza może ktoś się z tym spotkał?

Komunikaty Komputera Pokładowego.
Rozpoczęte przez
MiFFoU
, 15 sie 2008, 12:55
23 odpowiedzi na ten temat
Napisany 17 czerwca 2010 - 16:13
Napisany 17 czerwca 2010 - 16:33
tu masz wszystko opisane http://forum.omegakl...p?t=6511&page=3
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.
Napisany 17 czerwca 2010 - 17:27
witam podepnę się pod temat mianowicie chodzi mi o komunikaty na kompie mam cid kolorowy i mi nie pokazuje np spalonej żarówki czego to może być przyczyna może ktoś wie proszę o poradę i pozdrawiam cale forum
Napisany 17 czerwca 2010 - 17:39
też przyłączyłbym się do sprawy wyświetlania komunikatów na kolorowym wyświetlaczu.tylko może zrobić odrębhy temat,jak uaktywnić/odblokować komunikaty.do kontroli żarówk potrzebny jest moduł check control(który wpiołem u siebie i nic).w ciemno szukać czemu nie działa wyświetlanie to troche szkoda czasu-gdyby ktoś się podzielił wiedzą byłoby fajnie.czy wogóle u kogoś działa wyświetlanie usterek na tym wyświetlaczu??(u mnie ncdr 2011)witam podepnę się pod temat mianowicie chodzi mi o komunikaty na kompie mam cid kolorowy i mi nie pokazuje np spalonej żarówki czego to może być przyczyna może ktoś wie proszę o poradę i pozdrawiam cale forum