dajcie spokoj, nawet nie wiem, czy to 7zl, to juz z przesylka sobie liczy, czy bez... przeciez to nie jest pieniadz - nie pieniadz, dla ludzi jezdzacych omegami... nawet gdyby sprzedawca mial sobie przyciac 2zl na plycie - pare godzin musial poswiecic na przygotowanie tego - moim zdaniem szkoda robic zamieszanie...ja jak mam niejasności to zawsze staram się wyjasnic problem .. pytam...formułuje zapytania... i jeszcze razpytam....a nie udaje cierpiętnika..............

Wreszcie jest Film z II Zlotu OKP.
Napisany 19 listopada 2006 - 00:47
Napisany 19 listopada 2006 - 00:54
Napisany 19 listopada 2006 - 01:04
dajcie spokoj, nawet nie wiem, czy to 7zl, to juz z przesylka sobie liczy, czy bez... przeciez to nie jest pieniadz - nie pieniadz, dla ludzi jezdzacych omegami... nawet gdyby sprzedawca mial sobie przyciac 2zl na plycie - pare godzin musial poswiecic na przygotowanie tego - moim zdaniem szkoda robic zamieszanie...
przeciez nie ja tu robie zadyme o film ...... ja za plytke zapłacilem i jest spoko......
dla mnie to żadna kasiorka...... i nie widze problemu.......
Napisany 19 listopada 2006 - 19:16
Co prawda ze 3 lata juz niczego nie zrzucalem do divix'a/xvid'a ale jak znajde troszke czasu to na jutro to zripuje i wrzuce na serwer. Shrink sie do tego na 100% nie nadaje.chcialem wrzucic na serw ftp, to jest plyta dvd, probowalem ją zripowac, ale jest jakos dziwnie nagrana i rippery glupialy... nie dalem rady - ale moze ktos ma wieksze doswiadczenie w zrzucaniu dvd i da rade, ja daaawno tego nie robilem...czemu nie mozna było go sobie sciaganc z serwera?
ew. niech mi ktos podpowie jakis program, ktorym mialbym sprobowac...
probowalem kilkoma, m.in. dvd shrink, nie dalo rady - mowily, ze to nie jest prawidlowa plyta dvd... :shock:
Niestety nie doszla jeszcze do mnie oryginalna wersja filmu wiec bedzie tylko ta z podkladem muzycznym.
UPDATE
Jakis tam rip

Napisany 25 listopada 2006 - 20:43
I teraz moje refleksje, a własciwie jedna

I znowu się z pijakami zadaję. Do tej pory łudziłem się, że to tylko pozerska gra, chwalenie się za pomocą klawiatury i kabla, jakie to pijaki nie som. A tu doopa blada, i jeszcze filmiki se krencom.
Ale wdepnąłem :evil:
:tere-fere: :looz:
PS. Pisownia zamierzona :mrgreen:
PPS. Na następnym zlocie nie może i mnie zabraknąć :drink: :piwo: :pet: :ziele: :piwo2: :kumple: :zabawa:
Napisany 26 listopada 2006 - 08:33
Mało spamu w Off Topie

Giskard, iivo, Lord_Craven - żółta kartka za zalew spamu w temacie dotyczącym filmu ze zlotu :zolta_kartka:
Giskard, iivo - warning-> następnym razem będzie Ostrzeżenie
Napisany 07 grudnia 2006 - 19:46
pzdr.All