Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

wymiana skrzyni biegow z automatu na manual

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
22 odpowiedzi na ten temat

#21 OFFLINE   AJs

AJs
  • 132 postów

Napisany 11 lipca 2008 - 06:57

Poprawka
W automacie czujnik cofania jest w środku a w manualu na koncu skrzyni i żeby zrobić trzeba kombinować z dużą wtyczką od automatu. ja załatwiłem sprawe przekaznikiem i wszystko działa ;)

#22 OFFLINE   Kristofer

Kristofer

VECTRAIrmscher1,9150+chip

• 1 758 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 12 lipca 2008 - 10:28

posiadam opla omege z 2003 roku jest on w automacie ale bardzo bym chcial by byl w manualu

nie rozumie takich ludzi ,najpierw kupują automat a później chcą przerabiać
nie zdają chyba sobie sprawy jaka to wolność i swoboda a nie ciągle gałą mieszać (zamiast za "kolano"trzymać panienkę aż jej się oczka przekręcą :mrgreen: ) no cóż zrozumie jak przerobi a później w koreczku postoi z godzinkę :smiech2:

tak mkaminski100 wiem że to nie na miejscu ale po co zmieniać coś co działa ??/i nie uważam sie za nudnego człowieka (ale jak kto lubi) ja wole przeznaczyc ten czas na grilla i :piwo: a nie siedzieć w garażu i kasę ładować ,przecież na tyle jest aut że wyboru można dokonać przed zakupem :peace:

#23 OFFLINE   mkaminski100

mkaminski100

It's just a fur-wound!

• 2 896 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 12 lipca 2008 - 10:41

posiadam opla omege z 2003 roku jest on w automacie ale bardzo bym chcial by byl w manualu

nie rozumie takich ludzi ,najpierw kupują automat a później chcą przerabiać
nie zdają chyba sobie sprawy jaka to wolność i swoboda a nie ciągle gałą mieszać (zamiast za "kolano"trzymać panienkę aż jej się oczka przekręcą :mrgreen: ) no cóż zrozumie jak przerobi a później w koreczku postoi z godzinkę :smiech2:

Kristofer - chyba nudno by bylo gdyby każdy był taki sam, więc zostawmy swoje zdanie dla siebie. To nie temat na takie dyskusje, od tego jest Caffe.