Może zrobimy opcje pomógł?
Napisany 30 listopada 2013 - 07:35
Kontynuacja dalszych prywatnych wycieczek nie będzie tolerowana, a temat zaraz zostanie zamknięty.
Napisany 30 listopada 2013 - 08:57
Dzięki bardzo za wskazanie zainteresowanym właściwej drogi :ok: bo kuźwa zaś moja osoba stała się wątkiem przewodnim.Nie wiem czy zwracacie na to uwagę ale znów odbiegacie od meritum tematu.
Napisany 30 listopada 2013 - 09:55
to samo można zauważyć w wypowiedzi sypusa i dlaczego nie ma krytyki jego wypowiedzi jak to było w przypadku kolegi Ogniowego ?
to nie jest temat skończony, ale za jego kontynuacje tutaj ostrzegam, że polecą kartki!!
Zapraszam na forum klubowe jak chcecie to teraz ciągnąć

Napisany 02 grudnia 2013 - 15:40
Czytam zawsze z usmiechem na ustach, bo mam czesto takie same poglady, co onpomyśl co mówisz i poczytaj co fajniejsze kwiatki sypusia

Lukassboss dal dobra droge na sprawdzanie przydatnosci pomyslow wnoszonych przez nas - podoba sie mnie ona.
Napisany 02 grudnia 2013 - 16:08
Lukassboss dal dobra droge na sprawdzanie przydatnosci pomyslow wnoszonych przez nas - podoba sie mnie ona.
No to jest nas dwoch

Wyslane z GS3
Napisany 18 grudnia 2014 - 15:36
Za każdy rok na Forum 10 lajków i za każde pełne 1000 postów następne 10 lajków i bęęęęęęęędzie Pan zadowolony :ok:
Widzisz sypa? Doczekałem się :jump:
:like_it: :like_it: :like_it: :like_it: :like_it: :like_it: :like_it: :like_it: :like_it: :like_it: :like_it: :like_it:
Jestem spełniony :tak:

Napisany 18 grudnia 2014 - 15:42
Fajnie, że tak mało Ci do szczęścia poczeba :zazdraszcza:Jestem spełniony

Napisany 03 stycznia 2015 - 23:40
I ze środkowym do góry?? też by się przydał możez palcem do dołu

Napisany 04 stycznia 2015 - 01:19
Myslalem ze już mi nic dzisiaj nie poprawi humoru a jednak....I ze środkowym do góry

Napisany 25 stycznia 2015 - 11:31
kiedy koniec sondy i odp czy da rade to wrzucić ?
ta sonda nie ma końca

a czy da radę coś takiego zrobić to musiałby się wypowiedzieć admin

aleeeeee, od jakiegoś czasu jestem zarejestrowany na forum gdzie jest opcja pomógł i powiem szczerze, że dla mnie jest to ciężka tragedia. Osoby "znane" dostają pomógł za byle gówno.... a inni którzy na prawdę napiszą coś rzeczowego i rozwiążą problerm są zlewani.
Napisany 25 stycznia 2015 - 20:27
A z kolei na pewnym forum opcja "pomógł" jest używana bardzo rozsądnie i punkty są przyznawane za konkretne i merytoryczne wpisy.aleeeeee, od jakiegoś czasu jestem zarejestrowany na forum gdzie jest opcja pomógł i powiem szczerze, że dla mnie jest to ciężka tragedia. Osoby "znane" dostają pomógł za byle gówno.... a inni którzy na prawdę napiszą coś rzeczowego i rozwiążą problerm są zlewani.
Wszystko zależy od użyszkodników forum.
Napisany 25 stycznia 2015 - 21:17
Wszystko zależy od użyszkodników forum.
no właśnie a u nas to różnie bywa.
Napisany 25 stycznia 2015 - 21:35
Nie narzekaj. Coś mi się wydaje że jest lepiej niż było. Ale to subiektywne odczucie.no właśnie a u nas to różnie bywa.
Napisany 26 stycznia 2015 - 00:01
taki beast, kocyk, Ziutek50, siuAda, marek_kloss, Roozga, Cita........ itd itp pomogli ludziom pierdylion razy

dla mnie wprowadzenie tego w obecnym stadium forum to non sens
Napisany 26 stycznia 2015 - 00:20

Moim zdaniem warto sprobowac. Powinno być mniej spamu "ok, dziekiâ.