Mnie PW jakoś specjalnie nie przeszkadzają. Wracam po 17 z pracy to odpisuje na nie. Co więcej telefony mi nie przeszkadzają, a mam podany numer w sygnaturze i każdy jak ma jakiś problem to może się poradzić nie tylko na forum.
Mi też nie przeszkadzają do pewnego momentu... a ten moment już pomału osiągam

Ja zaczynam działać jak informacja turystyczna

Kilka telefonów w tygodniu (często w czasie pracy), kilka pw dziennie, do tego do ogarnięcia forum..... może mnie ktoś powinien tutaj zatrudnić na etat??

Czy wszystko musi byc przymowane tak ze zaraz ma byc o to afera?
Rafał, Ty nawet sobie nie zdajesz sprawy z tego ile jest wywalane do kosza zanim w ogóle zdążysz to przeczytać. Podam Tobie pewien przykład... pewien user niedawno zarejestrował się i założył temat w którym opisał problem:
witam nowy temat bo nie moge znalezc odpowiedzi.omcia dziwnie mi chodzi pali bez problemu na bp i gaz ale problem pojawia sie na ben,jadac 4 60km/h zaczyna szarpac nierowno chodzi jak dodam gazu to sie dusi a po chwili dostaje buta,albo jak wcisne do podlogi. na postoju na gazie przy obrotach 2tys chodzi rowno ciagle trzymam i przezuce na ben to obr spadaja nie rowno chodzi i faluje na wyzszych jest ok
swiece nowe,kable,cewka, uszczelki pod deklem zaworow rowniez bo cieklo na swiece
jak przeplywke odlacze to tego brak,ale podczas jazdy sie dlawi,jest jakis filtr paliwa czy to pompka bo juz brak pomyslow,i jak sprawdzic bledy na krotko bo tez nie moge znalezc
jak odlacze przeplywke to silniczek sie pali jak podepne to czasami zgasnie silnik nie zawsze,a na kompie nic nie pokazuje
Jeden z listków wskazał mu drogę, konkretny temat i posłał temat do umieralni. Ten user wtedy identyczny post wkleił w 6 tematach (łącznie z tematem gdzie wybieraliście najlepszego moderatora

), za co w końcu dostał ode mnie żółtą kartkę. Efekt? Post został po raz kolejny powielony na forum i zostaliśmy zwyzywani od najgorszych
Podobnych przypadków jest od

Na takiej podstawie uważamy, że userzy po prostu będą mieli do nas pretensje.
Ja odpisuje na każde pw, bo sam nienawidzę jak ktoś mnie zlewa... ale to jest niestety mój błąd bo się od tego uwolnić nie można.
i na koniec zapytam odnośnie tego co napisałem:
taki beast, kocyk, Ziutek50, siuAda, marek_kloss, Roozga, Cita........ itd itp pomogli ludziom pierdylion razy
Czy uważacie że wobec takich ludzi jak wyżej wymieni będzie uczciwe jak zrobimy teraz taką opcję?? Ci ludzie poświęcili kawał swojego życia na tworzenie tego forum i pomaganie innym. Oni powinni mieć już dużo takich "pomógł". Dlatego sam pomysł nie uważam żeby był beznadziejny

Byłbym gotów spróbować, ale gdyby to był początek tego forum a nie schyłek

i tak jak mówię, może to działać różnie. Lord Craven ma pozytywne odczucia... jak akurat jestem na forum gdzie ja czasami napiszę jak rozwiązać albo zdiagnozować jakiś problem i ludzie dzięki tej podpowiedzi sobie radzą z problemem i nic.... a inny napiszę, że śruby należy odkręcać w lewo i sruuu 8 "pomógł" do tego posta