Przecież to miałbyć jedynie dodatek, a nie jakikolwiek wyznacznik
tylko po co nam dodatek który nic nie wnosi

Napisany 29 listopada 2013 - 17:45
Przecież to miałbyć jedynie dodatek, a nie jakikolwiek wyznacznik
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.
Napisany 29 listopada 2013 - 18:38
tylko po co nam dodatek ktĂłry nic nie wnosi
Napisany 29 listopada 2013 - 18:52
Trzeba tez w ogole usunac licznik postow idac takim tokiem myslenia.
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Napisany 29 listopada 2013 - 19:15
Napisany 29 listopada 2013 - 19:17
Napisany 29 listopada 2013 - 19:37
tego najstarsi górale nie wiedzą. Podejrzewam jedno, forum się już wypaliło, niektórym osobom nie zależy na jego dalszym rozwoju, a jedynie na podtrzymaniu przy życiu. Przypomina to taki respirator. Niestety nie da się niczego podtrzymać. Forum nie rozwijająć się automatycznie się cofa. Propozycje nie są nawet testowane.
Napisany 29 listopada 2013 - 19:42
Napisany 29 listopada 2013 - 19:44
Naprawde wspólnymi siłami spróbujmy zrobić tak by to forum jeszcze aby przez chwilę odżyło i klub przyciągnoł nowe osoby by te zobaczyły jak jest fajnie w Naszym gronie ....
przez chwilę
Urbino 18
Napisany 29 listopada 2013 - 19:58
mam wrażenie że "pomĂłgł" ma spowodować jakąś rewolucję i tchnąć nowe życie w forum
, chyba sami w to nie wierzycie
chyba że
Nie przerabiajmy forum w facebooka
zaczniemy od lajkĂłw a skończymy na zaproszeniach do gier typu "Wiejskie życie "
Nie tędy droga :nie:
Napisany 29 listopada 2013 - 20:01
A mnie akurat sie podobaja wypowiedzi sypusa, bo pisze rzeczowo i prawdziwiesypus, Twojej gadki to już chyba nikomu nie chce się komentować bo za co niektóre głupoty pisane pod adresem forum, klubu czy samochodu który posiadasz to powinieneś już dawno wylecieć z klubu i forum.Bo technicznych wątków wnosisz tyle co wcale no chyba że za pomoc techniczną należy ująć nazywanie co drugiej Omegi stary rozpadającym się struclem i złomem.
True. Byloby to pomocne, jak jest pomocne teraz wskazanie typu silnika, jaki sie ma w aucie pod avatarem.Kiedys była dyskusja aby dodać wersje nadwozia pod awatarem. Ale temat też umarł.
Napisany 29 listopada 2013 - 20:28
motywacja do czego ?? o ile się orientuję to nie ma na forum problemu z uzyskaniem pomocy bądź porady , problem to brak napływu ludzi , pojawiają się otrzymują co im potrzeba i znikają , trzeba zrobić coś aby tu zostali , czy "pomógł' jest tak łakomym kąskiem że ludzie będą walić drzwiami i oknami ?? - nieWedlug mnie taka 'pomogl xx razy' to jest mini motywacja chociazby dla nowych
największy napływ ludzi powodowały spoty i zloty , o ile zloty jeszcze się odbywają to w niektórych regionach spoty praktycznie się nie odbywają , i tu jest pies pogrzebanyA ktoredy droga?
Urbino 18
Napisany 29 listopada 2013 - 20:38
Może przez brak chętnychto w niektórych regionach spoty praktycznie się nie odbywają
I tak jest wszechobecnyNie przerabiajmy forum w facebooka
Napisany 29 listopada 2013 - 20:48
Napisany 29 listopada 2013 - 23:02
sypus, Twojej gadki to już chyba nikomu nie chce się komentować bo za co niektóre głupoty pisane pod adresem forum, klubu czy samochodu który posiadasz to powinieneś już dawno wylecieć z klubu i forum.Bo technicznych wątków wnosisz tyle co wcale no chyba że za pomoc techniczną należy ująć nazywanie co drugiej Omegi stary rozpadającym się struclem i złomem.
Napisany 29 listopada 2013 - 23:23
No tak :hmmm: przynajmniej wiem czego się mogę spodziewać od nowej "władzy". Mam tylko jedno pytanie: Czy poczekacie aż wpłacę składkę (zawsze to parę złotych w kasie), czy od razu po nowym roku planujesz rozpocząć "nowe" rządzenie ??sypus, Twojej gadki to już chyba nikomu nie chce się komentować bo za co niektóre głupoty pisane pod adresem forum, klubu czy samochodu który posiadasz to powinieneś już dawno wylecieć z klubu i forum.Bo technicznych wątków wnosisz tyle co wcale no chyba że za pomoc techniczną należy ująć nazywanie co drugiej Omegi stary rozpadającym się struclem i złomem.
Napisany 29 listopada 2013 - 23:31
pomyśl co mówisz i poczytaj co fajniejsze kwiatki sypusiaA mnie akurat sie podobaja wypowiedzi sypusa, bo pisze rzeczowo i prawdziwie Podejrzewam, ze czesc osob mysli podobnie, tylko nie chce sie afiszowac zblizonymi pogladami
Napisany 29 listopada 2013 - 23:42
pomyśl co mówisz i poczytaj co fajniejsze kwiatki sypusia
Napisany 30 listopada 2013 - 01:15
pomyśl co mówisz i poczytaj co fajniejsze kwiatki sypusia
mają kompetencje do ogólnego moderowania. Ale nie każdy ma dobrą wiedzę techniczną z danego zagadnienia pod forum. A uważam że do moderowania działu technicznego potrzebna jest dobra wiedza z danego zakresu by wiedzieć co jest dobrą a co złą poradą
True. Byloby to pomocne, jak jest pomocne teraz wskazanie typu silnika, jaki sie ma w aucie pod avatarem.
Napisany 30 listopada 2013 - 01:33
I nie tylko z silnikiemTeż się zgadzam, że byłoby to pomocne i wersja nadwozia powinna być wpisana... ale Dave, kurde Ty sam chyba najwięcej kręcisz z tym silnikiem
Napisany 30 listopada 2013 - 01:48
ja również lubię czytać wypowiedzi SypusaA mnie akurat sie podobaja wypowiedzi sypusa,
no właśnie Adasiu sam wiesz kto zwykle bywa u nas na spocieMoże przez brak chętnych
nie spinaj się takNo tak :hmmm: przynajmniej wiem czego się mogę spodziewać od nowej "władzy". Mam tylko jedno pytanie: Czy poczekacie aż wpłacę składkę (zawsze to parę złotych w kasie), czy od razu po nowym roku planujesz rozpocząć "nowe" rządzenie ??
I od razu przepraszam, że naruszyłem wizerunek świętego przedmiotu kultu, którym jest Opel Omega :pad:
pamiętasz za co kilka osób nie dawno dostało nagrodę :czerwona: ? co takiego zrobił kolega z avatarem m&m ? to samo można zauważyć w wypowiedzi sypusa i dlaczego nie ma krytyki jego wypowiedzi jak to było w przypadku kolegi Ogniowego ? :hmmm: widzę tu brak konsekwencji ze strony kilku osób lub jak to w tym kraju bywa że są równi i równiejsi :oonie:Odpowiem od razu, że jeśli nie odwali jakiegoś numeru to nie wyleci!! A Ty kolego, naucz się trochę tolerancji dla innych.
mi trudno się wypowiadać odnośnie działu silników Diesla bo omegowe diesle znam z grubsza. Ale mogę Ci powiedzieć że wg. mnie brakuje :mod: posiadającego porządną wiedze z zakresu LPG oraz elektryki. To moja opinia nikogo z Was zielonych nie chcę tym urazić :pokoj:bzdura... właściwie nie ma tylko wśród nas kogoś kto by od A do Z ogarniał diesla. Niemniej mamy odpowiednią wiedzę i się doskonale uzupełniamy.
i taki jest (mam nadzieje) cel tego forumPomagajmy sobie nawzajem a nie ubliżajmy, bo to do niczego dobrego nie prowadzi. To mówię ja, pierwszy...
Jeżeli wszystko jest pod kontrolą jedziesz zbyt wolno
" Nie możesz być pewien swej racji, jeśli o argumentach swoich oponentów nie będziesz wiedział więcej od nich samych "
Auto Serwis Kraków