no i wiadomo dlaczego go wywala... :hehe: :hehe:Eryk, jeżeli się tak upierasz przy tym Kłodzku, to czemu w profilu masz Wrocław? Zdecyduj się na coś konkretnie

Omega Klub Polska mapa klubowiczy i sympatyków
Napisany 17 kwietnia 2007 - 14:37
Napisany 18 kwietnia 2007 - 15:33
nlord_craven napisał/a:
Eryk, jeżeli się tak upierasz przy tym Kłodzku, to czemu w profilu masz Wrocław? Zdecyduj się na coś konkretnie
no i wiadomo dlaczego go wywala...
No i po co te złośliwości ?
Pochodzę z okolic Kłodzka -tam się urodziłem, wychowałem i tam nadal jestem zameldowany, natomiast kupiłem we Wro chatę i mieszkam tu sobie już 8 lat...
Teraz już wiesz ?
Chciałbym jednak odnieść mapę do okolic Kłodzka... z tamtym miejscem czuję się bardziej związany a co do opisu Wrocław, to czy wiedziałbyś gdzie to jest jak wpisałbym jakąś małą miejscowość ? A bądź co bądź piszę prawdę bo we Wro teraz przebywam. Zresztą przebywa i tu i tu, nieważne...
Nara.
Napisany 18 kwietnia 2007 - 16:24
No bo czym by był świat bez odrobiny złośliwościNo i po co te złośliwości ?

Spróbuj jeszcze raz na spokojnie tak jak koledzy pisali powyżej i powinno się udać. Tylko to trzeba robić spokojnie i bez nerwów.
Napisany 18 kwietnia 2007 - 16:48

PS.
Zauważ, że wszystkie "uwagi" gyły pisane z uśmieszkami
"Krytykować może każdy głupiec i wielu z nich to robi"
Winston Churchill
Napisany 18 kwietnia 2007 - 16:56

Napisany 18 kwietnia 2007 - 18:49
Winston Churchill
Napisany 18 kwietnia 2007 - 19:40
to czy wiedziałbyś gdzie to jest jak wpisałbym jakąś małą miejscowość ?
ja jestem z małej miejscowości... jak to napisa kiedyś hergeneral prezes.. wiocha i co wszyscy wiedzą... :hehe: :hehe: :hehe:
spoko tak sobie pomyślelysmy z lordem ze się wstydzisz... a Kłodzko bardzo ładna miejscowiośc...

i góry sa blsko ładniusie.. takie stołowe jakies i szczeliniec i błędne skały.. gdzies tam niedaleko.. i wodospad w ...Międzylesiu czy międzygórzu... bo zawsze mi się myli...
pozdrawiam serdecznie
:mrgreen:
Napisany 18 kwietnia 2007 - 21:16
Nie sądziłem, że znajdzie się tu ktoś, kto zna tamte okolice. Ja dokładnie pochodzę małej wioski pod samym Snieżnikiem Kłodzkim (pomiędzy Międzygórzem a Międzylesiem :-)
A wodospad jest w Międzygórzu...
P.S. W zeszły weekend byłem w zieleńcu i jeszcze hałdy śniegu gdzieniegdzie leżały...
Pozdrawiam
Napisany 18 kwietnia 2007 - 21:30
proszę Was o nie spamowanie

Winston Churchill
Napisany 18 kwietnia 2007 - 22:22
na śneiżnikunie byłem.. bo lało i była mgła taka ze widocznośc na 1 metr... ale to schronisko pod śnieżnikiem super a szliśmy z miedzylesia...pod samym Snieżnikiem
pozdrawiam
P.S.
bardzo serdecznie proszę najwyższe władze o wyrozumiałość :pad: :razz: to są naprawde fajne tereny... nigdzi enie widziałem takich pięnych laśów jodłowych jak tam...
Guest__*
Napisany 26 sierpnia 2007 - 23:28

Napisany 16 września 2007 - 19:23
Napisany 16 września 2007 - 19:44
Winston Churchill
Napisany 17 września 2007 - 00:59

Napisany 18 września 2007 - 21:49
(tylko coś mapka ni bardzo mnie sie wyświetla-w zasadzie jej brak tylko zaznaczone osoby)
Napisany 19 września 2007 - 07:16
(tylko coś mapka ni bardzo mnie sie wyświetla-w zasadzie jej brak tylko zaznaczone osoby)
nie wiem czemu sie tak zrobiło, dzieje się tak od ponad tygodnia

Winston Churchill