to w takim razie co jest grane u mnie?zadne z tych sposobow nie dzialaja .... czy to moze miec cos wspolnego z tym ze nawet po odlaczeniu akumulatora, pozniej nie musze wpisywac kodu do radia? moze u mnie IMMO nie dziala?

Programowanie pilota w Omedze B
Rozpoczęte przez
slawek965
, 21 maj 2008, 21:18
24 odpowiedzi na ten temat
Napisany 12 lipca 2008 - 08:28
Napisany 12 lipca 2008 - 09:21
rafia-radio koduje się po wyciągnięciu z konsoli i odłączeniu kabli.ja jak odłączę akumulator to nawet stacji nie muszę wyszukiwac nowych bo pamięta
a co do tych twoich szyb to chyba sterownik szwankuje i bez elektronika sie nie obejdzie
a co do tych twoich szyb to chyba sterownik szwankuje i bez elektronika sie nie obejdzie
Napisany 12 lipca 2008 - 11:32
bo blaupunkt ma podtrzymanie pamięcija jak odłączę akumulator to nawet stacji nie muszę wyszukiwac nowych bo pamięta
Napisany 12 lipca 2008 - 11:42
bo blaupunkt ma podtrzymanie pamięcija jak odłączę akumulator to nawet stacji nie muszę wyszukiwac nowych bo pamięta
nie wie czy to blaupunkt,pisze na nim siemens ncdc 2015 ale to pewnie oznaczenie nawigacji :mrgreen:
Napisany 12 lipca 2008 - 16:37
mam zestaw BOSE ale jakie tam radio jest, kto to wie? jak sprawdzic czy nie szwankuje silownik/elektronika? pod kompem nicnie pokazuje