Ankieta - jaką masz wersję nadwozia?
Napisany 03 października 2008 - 12:14
Sluchajcie, a moze zrobic podobne statystyki jak sa na LOBie? Mam na mysli takie cos: http://www.bestiales...tystyki_klubowe
Napisany 09 października 2008 - 01:54
Bo wypadek to dziwna rzecz.
Nigdy go nie ma, dopóki się nie wydarzy
- Kubuś Puchatek
Napisany 17 października 2008 - 19:53
Napisany 17 października 2008 - 20:51
Only kombi!
tak sobie tłumacz :tere-fere:
jak byś miał sedana to znów "psy" by Cię zatrzymywali nonstop jak w "bumie" i full trzepanko

:looz: gangsteros

Napisany 17 października 2008 - 22:26
jak byś miał sedana to znów "psy" by Cię zatrzymywali nonstop jak w "bumie" i full trzepanko

Jeszcze ani raz. Od ponad dwóch lat jeżdżę kluską i ani jednej kontroli nie miałem. Only jedna suszarka 90/50.
Napisany 17 października 2008 - 22:32
Only kombi!
tak sobie tłumacz :tere-fere:
jak byś miał sedana to znów "psy" by Cię zatrzymywali nonstop jak w "bumie" i full trzepanko![]()
![]()
:looz: gangsteros![]()
![]()
Się śmiej - Trzepały mnie Misiaczki koło Wrocławia: "Skąd? A dokąd? A po co? A gdzie robi? A co pod roletą?" -To ja mówię " zwłoki wiozę-nie zaglądajcie -okropny widok" Misiek patrzy -widać mało dowcipny... Nieświecącą żarówkę tablicy rejestracyjnej wykryli. Ucieszyli się -A ja im mówię że nie mają lewego światła i stopu w swoim radiowoziku. Sprawdzili - I kazali mi spier.... Ludzkie chłopcy-no nie?

Ale i tak tylko kombi ( u nas caravan)

- Kubuś Puchatek
Napisany 20 października 2008 - 20:11
:bad: Caravan za życia----Caravan po śmierci :bad:
wymontować z tyłu siedzenia, zamontować wózek do trumny i fure na

Napisany 20 października 2008 - 20:19
To ja mówię " zwłoki wiozę-nie zaglądajcie -okropny widok" Misiek patrzy -widać mało dowcipny

Napisany 20 października 2008 - 21:43

pewnie że "combi"- żonka i 2ka dzieciaków - luzik. I rzeka Narew na wyciągnięcie ------- się z auta.hehehe :tere-fere:
niestety kluski to też auta rodzinne.
Napisany 21 października 2008 - 12:12
:bad: Caravan za życia----Caravan po śmierci :bad:
wymontować z tyłu siedzenia, zamontować wózek do trumny i fure na"ostatnią trase"
masz jak znalazł
![]()
![]()
A po co wymontowywać jak się składają...

Sołtys ty urnę do bagażnika chyba zmieścisz? Chyba że butla przeszkadza

- Kubuś Puchatek
Napisany 27 października 2008 - 17:26

Cena 350zł
Napisany 27 października 2008 - 19:25
- Kubuś Puchatek
Napisany 27 października 2008 - 23:24

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 27 października 2008 - 23:38
chyba CupeCoupe
Miałem sedana a teraz mam Caravana
w koncu dorosl :mrgreen:
Napisany 27 października 2008 - 23:43
w koncu dorosl :mrgreen:
Nie teraz jest już naprawdę duży i nie mylić tu z przedłużeniem .....................
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.