Euro 2012
Guest_DaroX25XE_*
Napisany 16 czerwca 2012 - 21:44
<a href=http://programmo-mania.info>
Napisany 16 czerwca 2012 - 21:46
Napisany 16 czerwca 2012 - 21:46
ale jeszcze mamy szanse ...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
na nastepnym EURO

Napisany 16 czerwca 2012 - 21:50

Napisany 16 czerwca 2012 - 22:20

Jedno jest pocieszające nie trzeba pieniędzy na powrotne bilety dla reprezentacji wydawać

Napisany 16 czerwca 2012 - 22:23
dzisiaj jakby sobie druga polowe odpuscili,
Napisany 16 czerwca 2012 - 22:35
Jak się Czesi dowiedzieli, że Grecja wygrywa, to zaczęli grać w piłkę nożną, a my dalej w podwórkową bezładną kopaninędzisiaj jakby sobie druga polowe odpuscili

Kużwa, żeby 36 milionowy kraj nie potrafił wydać z siebie dwudziestu paru chłopaków coby małym kraikom dokopać. A może sobie uzmysłowić, że to chyba jednak nie jest nasza dyscyplina i wtedy nie będzie rozbudzania niepotrzebnych nadziei i każdy mecz reprezentacji będzie fajny :hmmm:
Napisany 16 czerwca 2012 - 22:37
Dzisiejszy mecz był dla mnie bardzo traumatyczny. Tyle niewykorzystanych sytuacji na samym początku, nie wiem dlaczego nie mogli trafić w tą bramkę.
Ale cóż, dla Nas Euro się zakończyło, lecz pozostało Nam patrzeć na wysiłki innych krajów.
P.S: Tak swoją drogą miałem dziś postawić w zakładach 200zł, że wygramy, ale dobrze, że ta myśl mnie opuściła:D
Napisany 16 czerwca 2012 - 22:58
ale przynajmniej z rosja zremisowali, i wtedy dobrze grali.
Raczej Rosja wtedy słabo zagrała:D
Panowie
przyjąć wynik na klatę bo to tylko sport
zabawa jeszcze się nie skończyła:piwo2:
Napisany 17 czerwca 2012 - 08:42
przyjąć wynik na klatę bo to tylko sport
zabawa jeszcze się nie skończyła
tak jest, została jeszcze Hiszpania :yes:

Napisany 17 czerwca 2012 - 08:45

Byłem na:
III Zlot - Lidzbark Warmiński 2007, IV Zlot Kobyla-Góra 2007, V Zlot - Ślesin 2008, VII Zlot - Bocheniec 2009, VIII Zlot - Wawrzkowizna 2009, IX Zlot - Czaplinek 2010, X Zlot Ślesin 2010, XI Zlot - Żagań 2011, XII Zlot - Toruń 2011, XIII Zlot - Ślesin 2012, XIV Zlot Skwierzyna 2012, XV Zlot - Zakrzewo 2013, XVI Zlot - Częstochowa 2013
II Miejsce Car-Audio V Zlot Ślesin, I Miejsce Car-Audio VII Zlot Bocheniec, I Miejsce Car-Audio VIII Zlot Wawrzkowizna, II Miejsce Car-Audio X Zlot Ślesin, I Miejsce Car-Audio XI Zlot Żagań, II Miejsce Car-Audio XII Zlot Toruń, I Miejsce Car-Audio XIII Zlot Ślesin
Napisany 17 czerwca 2012 - 08:49
no i druga polska drużyna w turnieju jeszcze jest
to nie jest drużyna polska, tylko to jest reprezentacja reszty świata :yes:
Napisany 17 czerwca 2012 - 09:50

Napisany 17 czerwca 2012 - 10:38

Napisany 17 czerwca 2012 - 11:08
My już jesteśmy Mistrzami, bo tych stadionów, dróg, dworców i innej infrastruktury nikt nam nie zabierze. A to, że tysiące ludzi z całej Europy przyjechało i zobaczyło normalny kraj z normalnymi samochodami, sklepami i życzliwymi ludźmi (zadyma w wawie się nie liczy) to jest nasz największy sukces na miarę Mistrzostwa Europy
To niezaprzeczalny fakt i postawa Polaków na tej imprezie może imponować. Choć media zagraniczne i tak najczęściej szukali taniej sensacji i oczerniali Nas

Mecz z Czechami chcę jak najszybciej zapomnieć. Czesi po prostu grali, poprawnie ale byli przez Nas do pokonania. Ale w drugiej połowie to co robili Nasi to mega żenada. I nie podzielam w żadnym stopniu zdania że Ruscy czy Grecy byli od Nas lepsi. Byliśmy równorzędnymi rywalami. We wszystkich spotkaniach mieliśmy bardzo duże szanse, realne szanse wygrać.
Napisany 17 czerwca 2012 - 15:35
My już jesteśmy Mistrzami, bo tych stadionów, dróg, dworców i innej infrastruktury nikt nam nie zabierze. A to, że tysiące ludzi z całej Europy przyjechało i zobaczyło normalny kraj z normalnymi samochodami, sklepami i życzliwymi ludźmi (zadyma w wawie się nie liczy) to jest nasz największy sukces na miarę Mistrzostwa Europy

Ja uważam że przegraliśmy w meczu z Grecją i Rosją. Z Grekami zremisowaliśmy wygrany mecz, trzeba było ich tylko dobić co nie udało się w pierwszej połowie, natomiast w drugiej Smude interesowało bronienie wyniku (zmiany, a raczej ich brak, próba grana na czas dla mnie są niepojęte, jak to my mieliśmy walczyć o zwycięstwo). Tak samo mecz z Ruskimi, jak mieliśmy ich na tacy i trzeba było jeszcze przycisnąć to zadowoliliśmy się remisem. W meczu z Czechami mieliśmy po prostu pecha że na początku nic nie wpadło.... i niestety smutna prawda ale jeszcze nigdy nie wygraliśmy meczu na euro

Napisany 17 czerwca 2012 - 21:49