Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

System BOSE


  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
165 odpowiedzi na ten temat

#21 OFFLINE   piotr707

piotr707
  • 119 postów
  • Dołączył: 05-11-2007

Napisany 21 grudzień 2010 - 12:04

a Czy instalacja BOSE do kombiaka jest trudna i bardzo skomplikowana tzn. chodzi mi czy nie trzeba wyjmować połowy wnętrza żeby go zainstalować?? Bo mam do kupienia a chciałem się najpierw dowiedzieć kilku rzeczy o tym.
piotr707

#22 OFFLINE   piotrus3108

piotrus3108
  • 118 postów
  • Dołączył: 15-06-2010
  • Skąd: Trójmiasto

Napisany 21 grudzień 2010 - 12:46

A ja sie podlacze pod temat :
Ja mam Radyjko JVC
Przod glosniki(klient twierdzi ze z syst. BOSSE ) od Vectry B FL :D
Tyl standart
Bagaznik - Tuba Dwukomorowa 2*500watt i wzmak 4*1000watt :D

jeden minus mam za slabe kable pradowe no i mocy troszke ucieka ale na wiosne generacja :D:D haaa


Co prawda jakos kijowa bo nagrywane Avilla :/ w realu fajnie gra :D

#23 OFFLINE   piotr707

piotr707
  • 119 postów
  • Dołączył: 05-11-2007

Napisany 21 grudzień 2010 - 13:21

Czy mi się wydaje czy stasznie buczy.. :D
piotr707

#24 OFFLINE   piotrus3108

piotrus3108
  • 118 postów
  • Dołączył: 15-06-2010
  • Skąd: Trójmiasto

Napisany 21 grudzień 2010 - 18:36

jutro wrzuce filmik w lepszej jakosci ... bo to to wiecie telefonem nagrywane no i chyba nie wytrzymal mikrofon dlatego tak buczy ;p

#25 OFFLINE   MrSiara

MrSiara
  • 306 postów
  • Dołączył: 11-11-2007
  • Skąd: Dębica

Napisany 21 grudzień 2010 - 22:17

wzmak 4x1000W ?? slyszalem o wzmaku 4x100W ale o tak poteznym nie slyszalem :) jakiej firmy masz ten wzmak bo na filmiku nie widac?

#26 OFFLINE   piotrus3108

piotrus3108
  • 118 postów
  • Dołączył: 15-06-2010
  • Skąd: Trójmiasto

Napisany 22 grudzień 2010 - 11:29

tam mi sie zle kliklo troszke za co przepraszam ... mialo byc 1 a nie 4 .... wiecie kolo siebie sa cyferki a wzmak taki

http://allegro.pl/wz...1380258338.html

#27 OFFLINE   MrSiara

MrSiara
  • 306 postów
  • Dołączył: 11-11-2007
  • Skąd: Dębica

Napisany 22 grudzień 2010 - 12:11

to ten wzmak w 4ohm ma 4x 85 W i tak jest ok :) wazne ze sie Tobie podoba jak to gra bo to o to w tym wszystkim chodzi

#28 OFFLINE   piotrus3108

piotrus3108
  • 118 postów
  • Dołączył: 15-06-2010
  • Skąd: Trójmiasto

Napisany 22 grudzień 2010 - 15:26

no gra jak dla mnie dobrze .. tylko denerwuje mnie to ze z tylu wszystko brzeczy ... wiesz roleta,i plastiki nad tapicerka i juz nawet na silikon probowalem ale nic nie dalo .... :/

#29 OFFLINE   MrSiara

MrSiara
  • 306 postów
  • Dołączył: 11-11-2007
  • Skąd: Dębica

Napisany 22 grudzień 2010 - 22:11

blache mozesz usztywnic tasma dekarska moze cos pomoze a tapicerke gapka akustyczna poszukaj w necie napewno cos pisze

#30 OFFLINE   piotrus3108

piotrus3108
  • 118 postów
  • Dołączył: 15-06-2010
  • Skąd: Trójmiasto

Napisany 22 grudzień 2010 - 23:35

no to bede musial troszke popatzrec i zrobic :D ale to jak cieplej bd :p dzieki za podpowiedz :p

#31 OFFLINE   piotr707

piotr707
  • 119 postów
  • Dołączył: 05-11-2007

Napisany 23 grudzień 2010 - 20:51

A ja ponawiam pytanie jak to jest z tą instalacją tego systemu?? :D
piotr707

#32 OFFLINE   piotr707

piotr707
  • 119 postów
  • Dołączył: 05-11-2007

Napisany 29 grudzień 2010 - 14:36

Mam pytanie. Czy można oryginalne głośniki te co są w przednich dzwiach zamontować w tylne??
piotr707

#33 OFFLINE   MrSiara

MrSiara
  • 306 postów
  • Dołączył: 11-11-2007
  • Skąd: Dębica

Napisany 29 grudzień 2010 - 14:47

bez przerobek nie da rady i nie ma to sensu :)

#34 OFFLINE   piotr707

piotr707
  • 119 postów
  • Dołączył: 05-11-2007

Napisany 29 grudzień 2010 - 14:57

Szkoda bo myślałem że polepsze tym jakoś dzwięku basy itp....
piotr707

#35 OFFLINE   MrSiara

MrSiara
  • 306 postów
  • Dołączył: 11-11-2007
  • Skąd: Dębica

Napisany 29 grudzień 2010 - 15:47

jak chcesz basy polepszyc to kup sobie jakies dobre glosniki do przodu i wzmak do nich albo skrzynke basowa do bagaznika :)

#36 OFFLINE   piotr707

piotr707
  • 119 postów
  • Dołączył: 05-11-2007

Napisany 29 grudzień 2010 - 15:50

Bo ja wogóle myślalem zeby zrobic tak kupic BOSE wstawic je a na tylne dzwi dac te oryginalne co mialem na przodzie :D
piotr707

#37 OFFLINE   MrSiara

MrSiara
  • 306 postów
  • Dołączył: 11-11-2007
  • Skąd: Dębica

Napisany 29 grudzień 2010 - 22:54

za cene bose mozna zrobic lepszy system :) a tak apropo duzo pieniazkow chcesz przeznaczyc na sprzet?

#38 OFFLINE   Rogos

Rogos
  • 19 postów
  • Dołączył: 19-11-2010
  • Skąd: Bisztynek/Olsztyn

Napisany 29 grudzień 2010 - 23:58

Lepiej sobie kupić nowe głośniki ,a do nich wzmacniacz dobry ,do bagażnika skrzynię basową i wzmaka i na pewno lepiej zagra jak BOSE.Oczywiście wygłuszenie auta w pierwszej kolejności jeśli ma naprawdę grać ,a nie burczeć. :)

#39 OFFLINE   piotr707

piotr707
  • 119 postów
  • Dołączył: 05-11-2007

Napisany 30 grudzień 2010 - 08:04

No myslałem coś w granicach 600 pln bo za tyle właśnie mam do kupienia cały zestaw BOSE. A myślicie że do takiej kwoty uda mi się coś innego kupić czy ile trzeba liczyć na w miare dobry sprzęt.
piotr707

#40 OFFLINE   MrSiara

MrSiara
  • 306 postów
  • Dołączył: 11-11-2007
  • Skąd: Dębica

Napisany 30 grudzień 2010 - 09:46

jakie radio masz??