Domykanie szyb
Napisany 01 października 2006 - 15:20
Wiecie co zrobic?
TSA XXXX
Napisany 01 października 2006 - 16:36
Mam problem z zaprogramowaniem domykania szyb. Otwieranie i zamykanie do konca sie programuje ale nie zamykaja sie z pilota ani z zamka.
Wiecie co zrobic?
A próbowałeś przytrzymać dłużej przycisk pilota ?? lub kluczyk w pozycji "przekręconej" ??
Napisany 01 października 2006 - 17:44

Pozdrawiam Piotrek
Napisany 01 października 2006 - 18:05
a jest moze sposób nato zeby szyby sie same zamkneły po zamknieciu centralnego z pilota, zeby nie trzeba było trzymać przycisku.
jest.
Jest też opis, wystarczy troche poszukać na forum.
ps. upredzając tych co to beda mi wytrykac, ze odsyłam do wyszukiwarki - nie pamietam gdzoe to bylo, ale pamietam, ze bylo .. wiec sam szukac nie bede ... ale jak kogos temat interesuje to znakjdzie.
Opis był tu i na forum VU
Napisany 02 października 2006 - 20:06
albo kluczyk w pozycji przekręconej wprawo........
:tere-fere:
:bmw:
:tere-fere:
Napisany 02 października 2006 - 22:40
jest.
Jest też opis, wystarczy troche poszukać na forum.
no to ja jestem ślepy chyba, prosze o pomoc w znalezieniu.

Pozdrawiam Piotrek
Napisany 02 października 2006 - 22:49

Napisany 03 października 2006 - 10:35
Mam problem z zaprogramowaniem domykania szyb. Otwieranie i zamykanie do konca sie programuje ale nie zamykaja sie z pilota ani z zamka.
Wiecie co zrobic?
mam tak samo :sad:
znajomy elektryk zdziwil sie bo domykanie jest fabrycznie we wszystkich omegach, twierdzi ze moze cos nie kontaktowac na zlaczach, chyba sie wybiore do serwisu...
Napisany 03 października 2006 - 10:45
ps. to zamykanie z pilota to i tak ktoche lipa, bo trzeba trzymać przycisk do momentu zamknięcia, a wprzypadku pilota na podczerwień, to nie chce mi sie stac i celowac w lusterko, wole zamnkąc przed wyjsciem z auta.

www.axel-pc.pl