Czy są tu jeszcze jakieś stare pierniki?
Napisany 03 lutego 2021 - 01:05
ja sporo lat nie mam omegi, ale jestem tutaj, choc tutaj bieda, malo kto sie odzywa
Napisany 05 lutego 2021 - 23:07
No ja mam i śmiga, aż miło
Obecność korozji w Omedze, zadaje kłam powszechnej opinii, iż Opel robi gówniane samochody. A one z żelaza są zrobione, to rdzewieją
Napisany 07 lutego 2021 - 12:00
Napisany 08 lutego 2021 - 20:24
Z tego co widzę po jakości wypowiedzi na "moim" drugim forum to miejsce omegi zaczęło zajmować od jakiegoś czasu W/S203. Dycha na stół (a nawet mniej) i jeździsz mercem Co z tego że dojechanym i zgnitym, pełnoletnim, po dwóch podróżach na księżyc i z powrotem ale mercem
I nikt nie powie że jesteś dresem z BWM etrzydzieściśmieć
Nie macie pojęcia ile ludzie są w stanie wywalić kasy w błoto na naprawę metodą prób i błędów bo właściwą przyczynę uważają za zbyt drogą i nierealną. Tu pozdrawiam właścicieli aut z silnikiem M271 którzy nie mogą uwierzyć że im rozrząd na łańcuchu się wysypał i olewając dobre rady dalej kręcą silnikiem a potem jak już możliwości i nadzieje na tanią naprawę się skończą to jest za późno.
Generalnie fora będą umierały bo pokolenie fejsbuka już nie potrafi szukać i czytać informacji samodzielnie a tylko czeka na gotowca, a najlepiej jeszcze jak im się przyjedzie i naprawi. A nie daj boże zwrócić takiemu uwagę...
Napisany 08 lutego 2021 - 20:54
Napisany 09 lutego 2021 - 11:37
moja tez jeszcze jezdzi , a mija jej własnie 21 lat...dorosła jest ha ha silnik jak dzwon..,a mercu wymieniałem juz silnik..takie to merce teraz sa
Napisany 09 lutego 2021 - 22:35
Rzadko już bywam na okp, ale ciągnie wilka do lasu
Omega B 2.5V6 kombi ASB - sprzedana
Omega BFL 3.2V6 sedan ASB
Chevrolet Suburban 2012 5.3V8 ASB
Mariusz Domżalski (trumna)
indiańskie imię: "błękitne plecy"
Napisany 09 lutego 2021 - 23:03
Napisany 13 lutego 2021 - 20:06
Z tego co widzę po jakości wypowiedzi na "moim" drugim forum to miejsce omegi zaczęło zajmować od jakiegoś czasu W/S203. Dycha na stół (a nawet mniej) i jeździsz mercem
Co z tego że dojechanym i zgnitym, pełnoletnim, po dwóch podróżach na księżyc i z powrotem ale mercem
I nikt nie powie że jesteś dresem z BWM etrzydzieściśmieć
Nie macie pojęcia ile ludzie są w stanie wywalić kasy w błoto na naprawę metodą prób i błędów bo właściwą przyczynę uważają za zbyt drogą i nierealną. Tu pozdrawiam właścicieli aut z silnikiem M271 którzy nie mogą uwierzyć że im rozrząd na łańcuchu się wysypał i olewając dobre rady dalej kręcą silnikiem a potem jak już możliwości i nadzieje na tanią naprawę się skończą to jest za późno.
Generalnie fora będą umierały bo pokolenie fejsbuka już nie potrafi szukać i czytać informacji samodzielnie a tylko czeka na gotowca, a najlepiej jeszcze jak im się przyjedzie i naprawi. A nie daj boże zwrócić takiemu uwagę...
Normalnie dałbym lajka

Napisany 14 lutego 2021 - 00:02
A10, byłeś modem to wiesz jak jest, mnie ten zaszczyt tam spotkał
Napisany 28 lutego 2021 - 22:43
Odkąd zaczęła się pandemia to strucel jeździ codziennie. A wcześniej tylko w weekendy.