Lutowanie diód
Napisany 27 stycznia 2008 - 11:47
Napisany 27 stycznia 2008 - 15:46
synu nie pij tyle to ci się nie będa rączki częsłynie zawiodła wiedza co jak i gdzie, tylko niestety zdolności manualne i jest lipa

ja wybrnełem :mrgreen: z sytuacji w ten sposób ze wszystkei żaróweczki w przyciksach na konsli głównej.... pomalowałem lakierem do paznokci....

ja co prawda z nie ze
ale jak bede kiedy jechał przez konstancin do dam zanć.... a prawie zawsze wjeżdzam do100licy
przez konstancin...100licy
P.S.
był kiedyś post o tym jak forumowicxz zmienił sobie wszystko na niebiesko... na diody... ale za chińskiego boga nei pamiętam kto to....

cza poszukac i może cos kolega podpowie...
pozdro

Napisany 27 stycznia 2008 - 20:20

Ale GISKARD jak będziesz jechał to oczywiście zapraszam

Albo jest jeszcze rozwiązanie - dorwać lutownicę pod zapalniczkę samochodową (o ile takowe wogóle występują) i lecieć z tym osprzętem na jakiś spot/zlot - może jakiś dobry człowiek by się zlitował...

Napisany 27 stycznia 2008 - 20:49
szukaj.... :razz:bo mi gdzieś ta zafajdana blaszka poleciała

jak będziesz jechał to oczywiście zapraszam nawet tylko po to żeby sobie pogadać
tak też zrobie....
ostatnio jak jechałem wołąłem pzrez CB pzrez cąły konstancin....

:hehe:
pozdro
Napisany 28 stycznia 2008 - 02:19
był kiedyś post o tym jak forumowicxz zmienił sobie wszystko na niebiesko... na diody... ale za chińskiego boga nei pamiętam kto to....
![]()
cza poszukac i może cos kolega podpowie...
Tu jest coś podobnego http://forum.omegakl...read.php?t=9891
Jak ktoś chętny ma zmiane podświetlenia to zapraszam do Białej Podlasiej chętnie pomogę :piwo:
Napisany 28 stycznia 2008 - 06:31
Tu jest coś podobnego http://forum.omegakl...read.php?t=9891
Jak ktoś chętny ma zmiane podświetlenia to zapraszam do Białej Podlasiej chętnie pomogę :piwo:
Kurka - żeby nie te 170 kilometrów to pewnie bym już jechał, ale jeżeli jednak nikt z okolic nie będzie w stanie (lub nie będzie chciał) mi pomóc a złapie już desperacie na maxa to dam znać - więc strzeż się :twisted:

ostatnio jak jechałem wołąłem pzrez CB pzrez cąły konstancin....
jedna osoba się odezwała.. ale jak podąłem nick.... to już był kuniec....
Niestety nie posiadam CB - w sumie jest mi zbędnę, ale uważajcie na najnowszego passata krążącego po konstancinie - auto w kolorze błękitnym na tablicach WPR - nieoznakowani i chyba z trochę mocniejszym silnikiem niż MV6

Napisany 29 stycznia 2008 - 12:38
ZapraszamKurka - żeby nie te 170 kilometrów to pewnie bym już jechał, ale jeżeli jednak nikt z okolic nie będzie w stanie (lub nie będzie chciał) mi pomóc a złapie już desperacie na maxa to dam znać - więc strzeż się :twisted:

Napisany 29 stycznia 2008 - 16:49
Napisany 29 stycznia 2008 - 20:22
Thin..na latwizne: kup farbe do zarowek:P -12 pln:)
Pomysł ogólnie dobry tylko jest jeden mały problem - z pomarańczowej białej nie zrobie

Napisany 30 stycznia 2008 - 19:51
Albo jest jeszcze rozwiązanie - dorwać lutownicę pod zapalniczkę samochodową (o ile takowe wogóle występują) i lecieć z tym osprzętem na jakiś spot/zlot - może jakiś dobry człowiek by się zlitował...
http://www.allegro.p...m_f_vat_gw.html
Napisany 31 stycznia 2008 - 06:23

Napisany 31 stycznia 2008 - 15:58
Napisany 01 lutego 2008 - 07:22
Thin..kup zwykla lute najwyzej wez przejsciowke pod zapalera zebys mial na zwykle gniazdko...kminie ze tym nie ogarniesz..
No dobra, ale gdzie zakupić przejściówkę z 12V na 220V?? (o ile takowe wogóle istnieją) bo na allegro mają tylko z 220V na 12V niestety a ta jest mi zbędna....