Witam . Jestem tu nowy i pz góry przepraszam za jakieś błędy . Posiadam Omegę bfl 2,5 td 96 kw 2000r sedan nagłośnienie bose . Chciałbym zmieniać oryginalne radio ponieważ padło podświetlenie i płyt nie wczytuje . Mam radio Pioneer Deh X3700UI i czy jest możliwość pod to właśnie radio podłączyć całe nagłośnienie bose ? Jeśli tak to bardzo proszę o pomoc i instrukcje jak to zrobić

Fabryczne radio
Rozpoczęte przez
Andrzej25
, 10 lip 2017, 22:59
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 23 lipca 2017 - 01:17
A nie mógłby kolega opisać jak to zrobić ?
Bo z tego co już wyczytałem u chłopaków to będę musiał pobudzić -podłączyć gdzieś w kostce ISO wzmacniacz bose i głośniki by grało to na nieoryginalnym radiu ale nie wiem jak to zrobić
Bo z tego co już wyczytałem u chłopaków to będę musiał pobudzić -podłączyć gdzieś w kostce ISO wzmacniacz bose i głośniki by grało to na nieoryginalnym radiu ale nie wiem jak to zrobić
Napisany 23 lipca 2017 - 20:41
Yyy nie znam się dokładnie na nim ale pokazuje wszystko jest 3 okienka jedno od telefonu drugie od daty a trzecie spalanie ittd
Wczoraj próbowałem podłączyć te radio Pioneera podłączyłem obie kostki radio odpala ale niestety nie było głosu
To jest raczej wyświetlacz cid zwykły nie kolorowy
Wczoraj próbowałem podłączyć te radio Pioneera podłączyłem obie kostki radio odpala ale niestety nie było głosu
To jest raczej wyświetlacz cid zwykły nie kolorowy
Napisany 24 lipca 2017 - 08:50
czyli mid bo cid to wlasnie kolorowy gdzies cos trzeba zmostkowac zeby to dzialalo ale zaraz zobacze
Napisany 24 lipca 2017 - 15:43
I jeśli to coś zmostkuje to wtedy załączy się pod radiem całe nagłośnienie wraz z wzmacniaczem ? Zmostkowac w sensie w tej trzeciej wąskiej kostce ?
Napisany 24 lipca 2017 - 17:37
Ja w Omci posiadam taki wyświetlacz :)zdj tylko przykładowe