Chciałbym w imieniu swoim jak i Anyi bardzo podziękować obecnemu Zarządowi oraz @Alutka za organizację Zlotu. Zabawa cudowna, konkurencje genialne i kupa fantastycznego humoru. Klimat jak za dawnych starych czasów

Podziękowania
Napisany 25 września 2016 - 15:21
Napisany 25 września 2016 - 18:02
Ja również dziękuję wszystkim przybyłym za wspaniałe chwile przy ognisku i za dobrą zabawę przy konkurencjach

Edytowany przez Alutka, 25 września 2016 - 18:20.
Napisany 25 września 2016 - 18:48
Bobasy także bardzo dziękują Zarządowi i Szefowej za zacne spotkanie
Napisany 25 września 2016 - 19:49
Ja również przyłączam się do podziękowań. No i do zobaczenia na następnym
Napisany 26 września 2016 - 07:13
Dziękujemy wszystkim za przemiłą zabawę.
Jak zwykle impreza, z której ciężko wracać do normalnego życia.
Pozdrawiamy A.M.A.
Omega B 2.5V6 kombi ASB - sprzedana
Omega BFL 3.2V6 sedan ASB
Chevrolet Suburban 2012 5.3V8 ASB
Mariusz Domżalski (trumna)
indiańskie imię: "błękitne plecy"
Napisany 26 września 2016 - 08:09
Napisany 26 września 2016 - 08:50
My też dziękujemy za świetne spotkanie, klimat jak za dawnych lat. Psychiczne odprężenie od codzienności, ale fizycznie będę teraz wypoczywał
ILE!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? ja to będę musiał czekać do następnego
Napisany 26 września 2016 - 08:54
ILE!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? ja to będę musiał czekać do następnego
Przeliczyłam i się właśnie załamałam bo to aż 8 miesięcy czekania
Edytowany przez Alutka, 26 września 2016 - 08:57.
Napisany 26 września 2016 - 09:07
Przeliczyłam i się właśnie załamałamStrasznie długa ta zimabo to aż 8 miesięcy czekania
![]()

zawsze można coś w zimowej scenerii zorganizować
Napisany 26 września 2016 - 17:06
No to teraz ja Dziękuję:
@Alutka - za poświęcenie i zaangażowanie w to by ten zlot wyglądał tak jak wyglądał
@Anja - za kawę w sobotę rano która uratowała mi życie i w ogóle za to, że dbałaś o mnie bym miał czas zjeść itd itp Dziękuję :*
@Immo - za jak zwykle zacne fajeczki i pogaduchy
@damian0708 - za rozpalenie ogniska gaśnicą
@Piterek - za obecność przede wszystkim, za posprzątanie i przetopienie wszystkich puszek po piwie oraz za to że się nie podpalił podgarniając ognisko tekturą
@British - moja kotwica przy konkurencji przeciągania liny Takich trzech jak nas dwóch to nie ma ani jednego
@BzQ - za to że jesteś taka menda i znowu zrobiłeś niespodziankę swoją obecnością
@Boomir - za muzyczkę.... mimo że to disco polo faaak
Mógłbym tak długo dziękować każdemu z osobna, ale wtedy chyba bym do kwietnia tego posta nie skończył. Wszystkim dziękuję za obecność, za stworzenie świetnego klimatu.... tęskniłem za tym. Świetnie, że znowu pojawiły się dawno nie widziane twarze, bardzo fajnie było poznać nową dla mnie twarz chociaż od dawna znanego mi przez forum @FatBoy82 , ekstra że były dwie omegi A (Seba, pięknie ona jest utrzymana ).
aaaaa no i dzięki że zapomnieliście o karze dla mnie za ten mój późny przyjazd hahahahah
ja chcę na zloooooooot
Napisany 26 września 2016 - 20:20
Dziękujemy Wszystkim za MEGA zajefajnego Zlota w fajnym klimacie (bez spiny)
były pogaduchy, ognicho, %, świetna atmosferka.
Dziękuje za możliwość poznania mniej lub bardziej starej gwardii OKP.
Adam10 - póki Omega jeździ to ja będę na Zlotach.(jeśli oczywiście czas pozwoli)
Jeszcze raz wszystkim Wam Dziękujemy i do zobaczenia na następnym.
Napisany 26 września 2016 - 20:28
Najczystsza omega od XIX zlotu
Napisany 26 września 2016 - 20:39
ekstra że były dwie omegi A (Seba, pięknie ona jest utrzymana).
Szkoda ze mnie nie bylo bo by byly trzy.
Mam nadzieje ze nastepnym razem bedzie wiecej OA.
Napisany 27 września 2016 - 07:08
Mam nadzieje ze nastepnym razem bedzie wiecej OA.Jak przyjedziesz to na pewno

Napisany 27 września 2016 - 07:12
@Alutka - za poświęcenie i zaangażowanie w to by ten zlot wyglądał tak jak wyglądał
Nie ma za co... Ten zlot wyglądał jak wyglądał mam nadzieję że następny będzie o wiele lepszy.... Przynajmniej będę się starać z całych sił
Napisany 28 września 2016 - 18:32
Ja również dziękuje za spokanie, szkoda tylko ze takie krotkie. Mam nadzieję, że na następny wyciągnę całą rodzinkę na full time Będzie można pogadać jak człowiek całą nockę przy buteleczkach %
Do nasepnego zlotu!
Napisany 04 października 2016 - 19:59
Wielkie podziękowania dla organizatorów, powrócił piękny czas dawnych fajnych Zlotów, atmosfera, zabawa do samego rana...
Na następny zlot przyjadę już swoją Omegą
Byłem na:
III Zlot - Lidzbark Warmiński 2007, IV Zlot Kobyla-Góra 2007, V Zlot - Ślesin 2008, VII Zlot - Bocheniec 2009, VIII Zlot - Wawrzkowizna 2009, IX Zlot - Czaplinek 2010, X Zlot Ślesin 2010, XI Zlot - Żagań 2011, XII Zlot - Toruń 2011, XIII Zlot - Ślesin 2012, XIV Zlot Skwierzyna 2012, XV Zlot - Zakrzewo 2013, XVI Zlot - Częstochowa 2013
II Miejsce Car-Audio V Zlot Ślesin, I Miejsce Car-Audio VII Zlot Bocheniec, I Miejsce Car-Audio VIII Zlot Wawrzkowizna, II Miejsce Car-Audio X Zlot Ślesin, I Miejsce Car-Audio XI Zlot Żagań, II Miejsce Car-Audio XII Zlot Toruń, I Miejsce Car-Audio XIII Zlot Ślesin
Napisany 04 października 2016 - 21:24
a ja nie wiem czy na następny zlot przyjadę swoją Omegą
ps. podpis sobie aktualizuj